8. jul, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 8 juli

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

                        KÄNGURU 


"Agera som en fredlig krigare"


OM=    Dessa unika djur inkarnerades från Nigellay, den uppstigna aspekten av Mars vid samma tid som aboriginerna, för att grunda energin och visdomen från den Gyllene civilisationen av Lemuria.
De tonar in på det eteriska biblioteket, genom Lemurian kristaller, för att få tillgång till information för att hjälpa oss att röra oss framåt mot den nya Gyllene tidsåldern.


Kängurur älskar den här planeten och all dess natur, och de använder sin kundalini (vital energikraft) för att "binda runt" så att den ömtåliga jordstrukturen i Australien inte skadas. Som healers kan de dra till sig ljus från det Kosmiska Hjärtat, för att hela Leylines vart de än går. De är anslutna till de mäktiga Ärkeänglarna Roquiel, Gersisa och Sandalphon, som arbertar i Jordens centrum.


Kängurur är fredliga krigare. Deras kvaliteter inkluderar kurage, ledarskap och kraft, balanserad med detta; feminin kraft av kärlek, ömhet och visdom. De föder ofattbart små ungar och måste ta hand om sina utsatta avkommor. Detta utvecklar deras instinkt till att skydda dem som är svagare än de själva.


BUDSKAP=    Det här är kortet av vishet, balans, medkännande ledarskap. Var en fredlig krigare och upprätthåll rättvisa och jämlikhet. Speciellt bör du hjälpa dem som är sårbara. Behandla vår vackra planet med respekt och kärlek. Då kommer naturen att stödja dig.


Samtidigt är du inbjuden att tona in till den information och kunskap som finns innesluten i Lemurian kristaller. Du är kanske inte medveten om att du mottager ljus när du tänker på, eller håller i, en av dessa heliga kristaller. Likväl kommer en nedladdning av nycklar och koder för den nya Gyllene Tiden att överföras till dig och möjliggöra att du bekvämt kan vandra genom livet. Var öppen för att ta emot detta.


Som KRAFTDJUR=  Så vill kängurun öka din känsla för att skydda de svaga i din närhet. Hjälper dig att instinktivt fly eller undvika dåliga situationer. Anpassningsförmågan ökar. Hjälper dig att kunna skapa ett tryggt o harmoniskt hem. Förstå och använda Lemurian kristaller.


I DRÖMMEN=   Kan vara så att en förändring kommer att ske i ditt liv. Eller en ovanlig och spännande resa av något slag. Någon kan behöva din hjälp. Kanske behöver du gå en kurs i något för att utvecklas vidare.

*** Har lagt in en bild på en Lemuriankristall under sidan kristaller***

 

❤Ha en helt magisk vecka o var rädd om dig❤
                   Kram