11. jul, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer Helgens Orakelkort som har följande budskap

 

❤❤❤❤❤❤

 

Släpp, rensa, ta bort

 

"Använd bara positiva ord och tankar eftersom de snabbt tar form i verkligheten. Be änglarna att rensa bort effekter av gammalt negativt tänkande."

 

Har du klagat eller oroat dig sista tiden? Ser du dig själv som ett offer för omständigheter eller människor? Kortet pekar på att du har använt negativa affirmationer när du har beskrivit dig själv i olika situationer. Änglarna ber dig att bli mer medveten om vad du säger, tänker och skriver om dig själv. Dina tidigare val av ord har blockerat dig, men lyckligtvis kan blockeringen lösas upp i samma ögonblick som du väljer positiva ord.


Kanske har koffein, nikotin, socker eller andra stimulerande medel bidragit till ökad oro i ditt sinne. Änglarna hjälper dig att minska eller bli av med begäret efter stimulerande medel. Detta kommer att lugna och rensa ditt sinne så att du har möjlighet att noga överväga och välja ord som beskriver din längtan istället för gammal rädsla.


Om du kommer på dig själv med att säga något negativt (även om det bara är ett skämt) så stanna upp och sopa med handen på handleden för att knuffa bort energin ifrån dig. Efteråt kan du säga "släpp. rensa, ta bort" för att upphäva den negativa energin. Detta är som att starta om datorn genom att trycka ctrl+alt+delete. Du säkerställer då att tidigare negativa affirmationer inte kommer att manifesteras i form. Istället kommer de att bli ersatta av nya positiva intentioner.

 

❤Ha en fin och positiv helg❤
           Kram