13. jul, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-29

Här kommer Horoskopet för perioden 13 juli - 19 juli

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Den här veckan verkar lovande för oväntade möten. Kanske en kär vän sen förr eller en ny person som du attraheras av. Ni känner i alla fall stor gemenskap. Det kan dock finnas någon i omgivningen som vill lägga sig i dina förehavanden, men låt inget hindra dig från att gå den väg du känner för.
Jobb: Du verkar ha en bra relation till en chef eller arbetskollega. Den här veckan ser lovande ut om du vill förhandla om andra arbetsuppgifter, tider eller löner, inget att förlora det är bara att försöka.
Kärlek: Ett speciellt möte är inte omöjligt den här veckan. Kan vara något som djupnar i en mer hållbar relation.
Ekonomi: Kanske är det nu rätt tid att ta tag i ekonomin. Eventuellt rådgivning eller hjälp på vägen av någon du litar på.
Turnummer: 5- 8-9-13-20-27-29

 

Oxen (20/4-20/5) :
Den här veckan kanske du bör se upp för oärliga människor. Allting är inte alltid vad det ser ut att vara. Så lite eftertanke i lugn och ro innan du fattar några beslut den här veckan. Du kan känna dig lite trött just nu, men bara ta det lugnt så kommer din gnista tillbaka snart.
Jobb: Känns kanske lite trögt på jobbet, men det är en period som kommer då och då, och du vet ju att allt kommer att bli bättre längre fram.
Kärlek: Relationer påverkas också denna vecka av lite oärlighet och manipulation. Men ta inte allting allt för allvarligt, sådana här perioder dyker ju upp ibland och är ganska snart borta med vinden.
Ekonomi: Kanske har du just nu lite hemliga planer på hur du ska kunna förbättra din ekonomi. Men som korten nu varnar för så se upp för bedragare som inte har rent mjöl i påsen.
Turnummer: 6-8-16-19-21-23-28

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Trygghet är på väg säger korten! Det kan gälla pengar, ett arv eller några materiella tillgångar. Tänk dock på att livet inte bör begränsas av de materiella tingen. Du är så mycket mer än det du äger! Det kan också innebära att du nu börjar ägna dig åt studier eller en ny yrkeskarriär. Du har nu alla möjligheter att lyckas på den vägen.
Jobb: Om du känner att ditt jobb är detsamma som din inkomst och inte mycket mer, kan det nu vara dags att se sig om efter något nytt som mer tillfredsställer din kreativa sida.
Kärlek: Lite förändringar i kärleksrelationer torde vara något att titta närmare på den här veckan. Kanske har ni stagnerat i era invanda rutiner och det mesta känns trist. Försök hitta på något roligt tillsammans, det går om bara viljan finns.
Ekonomi: Slappna av lite vad det gäller ekonomin, pengarna försvinner inte av sig självt. Du verkar ha stenkoll på ekonomin just nu och är lite väl överdrivet snål i andras ögon.
Turnummer: 4-10-11-14-15-18-23

 

Kräftan (22/6-22/7):
Har du lite hemligheter för dig, bör du se upp den här veckan då det finns stor risk att dessa avslöjas. Bättre att förekomma än att förekommas, så ta tjuren vid hornen och tala ut med dem som dina hemligheter berör.
Jobb: Någon kanske visar avundsjuka eller missunnsamhet mot dig på jobbet. Kan endast lösas genom att tala klarspråk med personen och reda ut vad som nog ändå bara är ett missförstånd.
Kärlek: Kanske uppstår det lite rivalitet i kärlekslivet, men tänk dig för innan du tar på dig skulden för något som egentligen inte är ditt fel.
Ekonomi: Här behöver du använda dig av din intuition för att få rätsida på situationen. Se upp så ingen försöker lura på dig något som du instinktivt känner är fel.
Turnummer: 3-7-10-13-14-19-32

 

Lejonet (23/7-22/8):
Nu är det dags att ta sig själv i kragen! Har du känt dig missbelåten över någon situation den senaste tiden så är det nu tid att göra något åt saken. Inget blir bättre av att gå omkring med negativa tankar. Ut i naturen och promenera i stillhet och låt ditt sinne renas från allt negativt. Du kanske kommer på att det finns en kvinna i din närhet som du kan tala ut med och som hjälper dig att komma på andra tankar.
Jobb: Kanske är det jobbet som känns beklämmande och du inte har någon inspiration där. Då kanske den här kvinnan finns på din arbetsplats och hon kan hjälpa dig komma över den här svackan.
Kärlek: Relationer är väl inte på topp den här veckan. Kanske har något hänt som du ger dig själv skulden för. Du behöver då verkligen stärka din självkänsla och försöka se allt ur ett nytt perspektiv.
Ekonomi: Kanske känner du dig blåst på pengar just nu. Något var inte alls så som det visades för dig och du känner dig missnöjd. Det finns hjälp på nära håll så sök dig till en person du verkligen litar på för råd.
Turnummer: 1-5-7-11-22-23-29

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Efter en lite knackig inledning på veckan verkar det nu som om allting kommer att gå din väg! Du har alla möjligheter att nå framgång inom vad du än föresätter dig. Gamla oförätter blir som bortblåsta och du kommer nu att se klart på din väg framåt. Du kommer att känna respekt från din omgivning.
Jobb: På jobbet kan du nu njuta av en del framgångar. Du är populär bland dina arbetskollegor nu.
Kärlek: En tid av lycka väntar inom kärleksområdet. Du sprider ljus och vitalitet omkring dig.
Ekonomi: Du behöver lita på din intuition i ekonomiska frågor. Annars verkar ekonomin bättre nu än vad du förväntat dig.
Turnummer: 3-7-13-14-17-19-21

 

Vågen 23/9-22/10):
Det kan tyckas bli en helt fantastisk vecka, då allt går precis så som du vill. Men en liten varning finns det med bland korten. Se upp så ingen försöker manipulera dig och föra dig bakom ljuset. Så om något verkar alltför bra för att vara sant bör du dra öronen åt dig. I övrigt en mycket positiv vecka.
Jobb: På jobbet är du omtyckt av dina kollegor och allt ser onekligen bra ut. Men som sagt, se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Kärlek: På kärleksfronten ser det ut som du har många beundrare och du sprider glädje och vitalitet runt dig. Om din partner nu verkar lite tillbakadragen och inte riktigt sig själv, bör du tala ut med denna och inte låta saker bara rulla på.
Ekonomi: Lite sunt förnuft kan behövas vad det angår din ekonomi. Det kanske ser bättre ut än det verkligen är, så att noga kontrollera utgifter mot inkomster får dig att se klart i den här situationen.
Turnummer: 3-8-10-15-16-19-26

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Lite prövningar kanske du får utstå den här veckan. Du behöver kanske ta dig en funderare på vad det egentligen är du vill. Att ta sig lite egen tid och bara koppla av utan att känna krav på en massa måsten, kan få dig att se lite klarare på saker och ting. Du har alla svaren inom dig det gäller bara att hitta dem.
Jobb: En något kämpig vecka på jobbet, när du kanske undrar ibland över om det är det här du vill fortsätta med. Det känns monotont och enformigt vissa dagar, men allt kommer att bli bättre framöver.
Ekonomi: Du löser din ekonomi efter eget huvud och hittar egna lösningar. Det blir en tid av väntan på att allt ska falla på plats, men bättre tider kommer fast kanske inte så fort som du önskar.
Turnummer: 6-7-9-10-11-27-29

 

Skytten (22/11-21/12):
En mycket bra vecka väntar för de som är födda i Skyttens tecken. Allt är positivt och du känner dig på ett sprudlande humör. Det kan hända att du nu känner dig inspirerad att börja studera, gå med i en hobbykurs eller liknande. Allt talar för att du kommer att nå framgång inom något specifikt område som du är intresserad av.
Jobb: På jobbet verkar det inte finnas något att oroa sig över. Allt flyter på i en positiv anda. Kanske är du på gång med en ny yrkeskarriär och där ser allt ut att gå framåt för dig.
Kärlek: En bra period rent allmänt i kärleksrelationer. Om du är singel så är det kanske inte helt rätt tid att fatta några beslut om relationer den här veckan.
Ekonomi: Ekonomin ser ganska bra ut för tillfället och det finns möjlighet till att göra små vinster den här veckan.
Turnummer: 4-7-11-12-15-22-25

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Korten visar på en lite "låg" vecka. Kanske känner du inte den uppskattning du tycker du förtjänar eller har en känsla av att ingenting nytt händer utan allt rullar på i gamla hjulspår. Ta dig en funderare på vad du själv kan göra åt situationen, det är inte alltid andras fel att saker o ting är som de är.
Jobb: Om du söker jobb så känner du ingen inspiration för att söka just nu. Försök hitta din motivation igen genom att meditera i lugn och ro. Du som har jobb får försöka stå ut den här veckan, det kommer bättre dagar framöver.
I kärlek får du kanske nu en känsla av att gräset är grönare på andra sidan. Men det mesta beror nog på att din självkänsla inte är på topp just nu. Pigga upp dig med något du tycker är roligt och stärk dig själv.
Ekonomin är väl inte den bästa just nu, men att strunta i den löser inga problem, så sätt dig ner och gå igenom dina kommande utbetalningar och gör upp en plan för dessa, så känns det lättare sen.
Turnummer: 5-7-10-15-16-17-27

 

Vattumannen (20/1-18/2):
För Vattumannens barn blir det nu förhoppningsvis en riktigt givande och intressant vecka. Du känner dig nöjd och tillfreds med det mesta nu. Kanske har något du arbetat ett tag med nu färdigställts och du kan vila ut från detta. Det kan också vara så att du nu gör upp nya planer för framtiden.
Jobb: På jobbet ser det mesta positivt ut och du kanske till och med får någon form av befordran. Är du missnöjd med arbetet kanske du nu ser dig om efter något nytt arbetsområde.
Kärlek: Din partner och du gör nu kanske upp nya planer för framtiden. Annars ser det lugnt och fridfullt ut på den fronten.
Ekonomi: Kanske hittar du nu nya områden där du kan utöka din ekonomi. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser för möjligheter finns tillgängliga.
Turnummer: 2-4-7-10-13-25-26

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Har du haft problem med någon auktoritet sista tiden. Någon i högre position som verkar ha viljat hindra dig från att gå vidare, så kommer detta att lösa sig under veckan. Du når den framgång som du strävar efter och allt ser ljust ut framöver. Det kan också betyda en större förändring i ditt liv eller en efterlängtad resa eller flytt.
Jobb: Är du inte helt nöjd med din arbetssituation finns goda möjligheter den här veckan att förhandla dig till bättre villkor. Du kommer att lyckas på arbetet.
Kärlekslivet kunde nog inte vara bättre än vad det är/blir just nu. Låt ingen hindra dig från att träffa den som känns rätt för dig.
Ekonomi: Det kan hända att viss myndighet har lite synpunkter på din ekonomi nu, men har du bara ordning på dina papper och koll på inkomster o utgifter så löser det hela sig galant.
Turnummer: 1-8-11-21-23-24-34

 

❤Ha en fantastisk vecka o var rädd om dig❤

                  Kram