15. jul, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 15 juli

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

                           ❤❤❤❤❤❤

                             VARG

           "Var självständig men arbeta tillsammans."

 

OM=   Dessa kungliga hundar kommer ursprungligen från Sirius och har till uppdrag att sprida Den Gyllene Strålen av Kristus vart de än vandrar. De har formidabla healingkrafter och de är andliga lärare i djurens rike. Som individer är de mycket självständiga men lär sig att det är mer effektivt att arbeta tillsammans som en flock. När en varg ger någon sitt förtroende ger han sin lojalitet och sitt hjärta. Detta tillämpas inom deras egen ras och till de människor som de har utvecklat förtroende till.


Vargar lär sig om familjeliv, med dess mycket strikta hierarki och disciplin. Hanar och honor anses vara jämlika, vilket betyder att den feminina och maskulina energin inom flocken är balanserad. Varje varg har en roll att spela så att var och en känner sig behövd och viktig.


BUDSKAP=   Det här är kortet av en andlig ledare! När du ser det påminns du om att vara disciplinerad i dina andliga förehavanden eftersom det är mycket viktiigt för din fortsatta utveckling. Agera ädelt och hedrande vilka omständigheterna än är, för många kommer att se upp till dig.


Du måste lära dig att lita på din inre röst. Besluta dig för vilka du har förtroende för och ge dem din fulla lojalitet. Du behöver veta vilka du kan lita på eftersom du har healing och kunskap att dela med dig av. Leta efter likasinnade och samla dem till dig, för tillsammans kan du uppfylla ditt uppdrag mer effektivt än om du arbetar ensam.


Vare sig du är medveten om det eller ej kan du sprida ovillkorlig kärlek och ljuset av den Gyllene Strålen av Kristus, vilken har en enorm energipåverkan på dem omkring dig.


Som KRAFTDJUR= Utvecklas din kommunikation och healingförmåga. Hjälper dig att välja den rätta vägen. Förstärker ditt mod. Vill hjälpa dig i din andliga utveckling och tala om att det du ger får du tillbaka. Du är en naturbegåvning till lärare,delar med dig av kunskap baserad på upplevelser mer än från formell utbildning. Även om du är bekväm med dina närmaste vänner och familj så är du faktiskt ganska blyg i de flesta andra situationer.


I DRÖMMEN=  Kan det innebära att du blir utsatt för svek eller att någon försöker lura dig till en dumhet. Ofta kan det handla om farhågor om dina egna drifter eller ilska, eller helt enkelt barndomens rädsla. Rädsla är en naturlig eller instinktiv reaktion, och ett av de sätt vi kan ta itu med det är ilska, eller dra tillbaka, kamp eller flykt. Om du möter en varg kan du få den makt de har - det vill säga omdirigera alla emotionella energier som är inblandade.

 

❤Ha en vecka fylld med glädje och gemenskap❤
                    Kram