19. jul, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-30

Här kommer Horoskopet för perioden 20 - 26 juli:

 

                  ❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

                  ❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
En vecka i det positiva tecknet. Du kan nu glömma bort tidigare oförätter som du kanske fått stå ut med. Se bara till att du inte stressar nu i veckan, utan försök hitta lite lugn ibland alla "måsten" så kommer du att känna dig stark och uppnå dina mål. Om du behåller ett positivt tänkesätt så kan veckan även innebära en portion tur eller vinst.
Turnummer: 4-8-12-13-17-25-30

 

Oxen (20/4-20/5) :
Äventyr och mystik, viskar korten till Oxen den här veckan. Kan bli en riktigt spännande vecka och speciell hjälp eller pushing kan du få av en närstående kvinna, släkting eller nära vän. Är du singel kan det innebära att en ny spännande romans är i antågande. För dem i relation kan det innebära en spännande eller mystisk resa eller planering av en sådan. Eller att det är pengar på ingång så du kan spendera något på bara dig själv. Möjligheterna är många för tecknet.
Turnummer: 1-15-16-20-23-26-31

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
En lite osäker vecka för tecknet. Kanske har du drömmar och visioner, det kan gälla för dig själv, någon person eller situation, men det gäller ju att se efter vad som egentligen är realistiskt för dig. Detta kan göra dig lite nervös och otålig men du har kraft och energi till att ta itu och bena upp vad som är rätt eller fel, så svaret kommer till dig till slut. Kanske med hjälp av en nära vän eller kollega.
Turnummer: 4-8-10-11-13-30-32

 

Kräftan (22/6-22/7):
Den här veckan kan det komma ett meddelande. Det kan röra barn eller någon beundrare. Dock finns det tecken på någon form av svartsjuka eller rivalitet. Kan vara så att det finns mer än en beundrare eller att det gäller något med barn. I vilket fall har du gott tålamod och kan handskas med eventuella mindre kris- situationer i veckan. Det kan vara någon förändring på gång!
Turnummer: 3-7-9-13-14-21-22

 

Lejonet (23/7-22/8):
En riktigt lycksosam vecka ser det ut att bli enligt korten. Allt kommer att gå som en dans. Det kanske blir en löneförhöjning eller pengar kommer till dig på något annat sätt. Familjegemenskapen är riktigt god och allt verkar positivt. Det kan också vara tal om en resa där du får nya erfarenheter och vänner. Så bara ta tillvara på den här positiva veckan, men risk för att få lite för mycket av det goda, så glöm inte bort att motion och bra kost är grunden för ett bra mående.
Turnummer: 4-5-15-17-18-24-31

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Korten visar på en blandad kompott för kommande vecka. Är det så att du är inne i en situation som du tycker är besvärlig och svårbedömd? Det kan vara så att du fastnat i ett visst tankemönster och behöver kanske se på det hela ur ett annat perspektiv. Det finns en kvinnlig nära vän eller släkting som gärna ställer upp och hjälper dig att bena ut din situation. Det finns också möjligheter på en nystart av något i ditt liv som kommer att öppna upp för nya äventyr och du får ny energi att ta dig framåt.
Turnummer: 4-5-6-14-22-23-31

 

Vågen 23/9-22/10):
Nu är det dags att göra något roligt för att pigga upp vardagen! En period nu när allt kan kännas ganska enformigt och samma saker görs om och om igen. Men att vänta på att något ska hända är inte rätt väg att gå. Försök hitta något i veckan som intresserar dig och får dig att släppa alla negativa tankar. Gå på bio, ordna en myskväll med dina vänner eller gör något tillsammans med din partner så kommer det att kännas mycket lättare sedan.
Turnummer: 9-12-15-18-25-29-31

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Veckan visar på framgång och samarbete. Kanske är du nu färdig med något projekt eller situation och kan nu släppa alla funderingar på detta och njuta av framgången. Familjerelationer och samarbete med vänner eller grupper finns det nu goda möjligheter att känna sig tillfreds med. Det finns också chans till att få ekonomiskt tillskott eller tur under veckan.
Turnummer: 1-5-6-14-23-24-30

 

Skytten (22/11-21/12):
En lyckosam vecka för de som är födda i Skytten visar korten på. Speciellt vad det gäller kärlek då det finns goda förutsättningar att påbörja en ny relation just nu. Har du en hobby som du älskar kan du nu omvandla den till ett jobb, tiden är gynnsam för att påbörja nya aktiviteter. Du kan få god hjälp av en manlig vän eller släkting om du behöver någon att rådfråga.
Turnummer: 5-6-8-10-11-22-32

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Veckan blir nog bättre än vad du trodde från början. Kanske är du nu inne i en inlärningstid av något slag och där kommer du att få god hjälp från någon i en ansvarsställning. Det kan dyka upp något hinder i din väg men det blir bara tillfälligt om du bara är medveten om hur du själv uttrycker dig så att ingen blir sårad. Det här jobbet eller aktiviteten du nu håller på med kommer att ge dig mycket goda utsikter både på det personliga planet och ekonomiskt framöver. Är du singel kan du nog räkna med att en partner dyker upp ganska snart.
Turnummer: 6-10-11-14-19-20-21

 

Vattumannen (20/1-18/2):
För många i tecknet blir detta en händelserik vecka. Någon är kanske på väg, eller nyligen har, flyttat. Eller har du kanske precis avklarat någon situation som du gått segrande och nöjd ifrån. Det kan vara pengar på väg in, kanske högre lön, en vinst eller liknande. Du får råd att unna dig något i form av inredning eller något till dig själv. Står du fortfarande kvar vid ett vägskäl och inte kan bestämma dig vart du ska ta vägen så är det nu rätt tid att fatta beslut och då infinner sig lugnet du saknat.
Turnummer: 1-12-13-14-15-26-30

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Du har kanske varit lite rastlös och otålig senaste tiden och haft svårt att fokusera på det du borde. Men nu blir det nog lite andra tongångar. Den här veckan kan bjuda på ett oväntat möte eller samtal. Kanske är det från en gammal vän från förr eller kan det rent av vara så att du möter på kärleken! Så passa på nu och njut av varje dag. Ditt tålamod och förväntan verkar nu ge dig full belöning.
Turnummer: 4-7-13-14-16-20-28

 

❤ Ha en fin vecka och var rädd om dig❤

                  Kram