22. jul, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 22 juli

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤

 

                             NYCKELPIGA

                  "Acceptera glädje och lycka"


OM=   Dessa lysande små insekter från Orion bär visdom och glädje i sina energifält. De sprider Änglalika kvaliteter av frid, harmoni, samarbete, lekfullhet, kärlek och högre förståelse vart de än går. Människor känner av detta och älskar dem för det.


Om du känner dig förtjust när du ser en nyckelpiga så är det att din energi växlar och öppnar upp dig till att uppleva glädje, välsignelse och lycka från Universum.


Emedan nyckelpigornas arbetsmission här på jorden, är att äta bladlöss som förstör grödor, är deras själsmission att hjälpa alla växter. De arbetar tillsammans med Älvor och Sylfider, som tillhör elementet Luft, för att blåsa iväg alla lägre energier från växt- och djurriket, som håller tillbaka deras utveckling och tillväxt. De kommunicerar också med de insekter som förstör plantor och försöker övertala dem att ge sig av.


Om du känner dig hedrad, upplyft, av närvaron av en Nyckelpiga så är du välsignad.


BUDSKAP=   När du ser det här kortet signalerar det att du är på väg att mottaga välsignelse från Universum. En Ängel kanske vidrör dig, glädje väntar på dig, du blir upplyst med en ny förståelse eller kommer lyckan i din väg. Se till att tacka för det du redan har fått mottaga så att du med eftertryck är beredd på det nya innan gåvan flyger iväg.


Nyckelpigans energi inbjuder dig till att sprida Änglalika kvaliteter idag. Detta kommer att göra skillnad hos dem som du rör vid, och du kanske blir förvånad hur människor och djur uppskattar det.


Du är också ombedd att kommunicera mjukt och vänligt till alla de människor du möter eller skriver till, på ett sätt som kommer att upplysa och stödja dem.

 

Som KRAFTDJUR=  Vill den hjälpa dig till andlig upplysning. Även att kunna ta del av dinat tidigare liv. Högre mål och nya höjder är möjligt med en nyckelpiga som krafttdjur. Men vill också varna för att inte gå för snabbt fram för att uppfylla dina drömmar. Låt saker flöda i sin naturliga takt. I sinom tid, kommer dina önskningar att bli sanna.


I DRÖMMEN=  Ser du en Nyckelpiga i drömmen kan det vara en hälsing med kärlek från en vän, även från den andliga världen. Eller att någon finns vid din sida och stöttar dig. Kan också förebåda att en oväntad överraskning kommer till dig inom kort. Dina önskningar kan bli sanna, men kan ta lite tid.

❤❤❤

*** Vem blir inte glad av att se en nyckelpiga? Om du sitter ute och är lite nedstämd och en nyckelpiga landar på dig så sprider den glädje omkring sig och du känner av den här energin och du spricker säkert upp i ett leende. Försök hålla kvar glädjen så länge som möjligt, det kanske gör att du inser att detta är precis vad du behöver.***

 

❤Ha en magiskt fin vecka fylld av glädje❤
                        Kram