25. jul, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer Helgens Orakelkort med följande budskap:

 

❤❤❤❤❤❤

 

FRÅGA DINA ÄNGLAR

 

❤❤❤❤❤❤

 

Dina Änglar är alltid med dig! Men eftersom himlen respekterar dina fria val så måste du be dem om stöd för att de ska kunna ge dig den hjälp du söker. Framför dina frågor till dina änglar på ett tydligt sätt. Du kan antingen göra det högt eller tyst i ditt huvud. Dina Änglar kommer att hjälpa dig i enlighet med Det Högstas vilja.


Dina Änglar kan även ha särskilda budskap till dig angående situationen du frågar dem om. Sitt tyst på en fridfull plats inomhus eller ute i naturen och be om stöd och vägledning. Lägg märke till vilka budskap du får till dig. Budskapen kan komma till dig genom dina känslor, din hörsel eller din syn, eller så kanske du helt enkelt bara vet svaret! Du kan även be Änglarna om att få tecken under dagen som kan leda in dig på rätt väg.

 

***Många gånger har jag bett Änglarna om beskydd och gett dem tillåtelse att ingripa om det behövs. Speciellt när jag åker bil i skymning och på natten. Det har hänt vid ett flertal gånger att jag utan anledning har saktat ner farten och strax därpå har ett djur sprungit ut på vägen. När jag bett om beskydd så ser jag alltid 3 små färgfläckar uppe till vänster i skyn, oftast är det grön, blå och rosa färg, men ibland kan en bytas ut mot gult! Ja inte vet jag men det känns tryggt och säkert i alla fall.***

 

❤Ha en underbart Änglalik helg❤
             Kram