27. jul, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-31

Här kommer Horoskopet för perioden 27 juli - 2 augusti. Den här veckan är det från Energikorten.

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):


Den här veckan kan det kanske kännas lite jobbigt och oroligt omkring dig. Men det finns något som du ser fram emot. Nu gäller det för dig att fokusera framåt på det som du längtar efter och redan nu frammana känslan som detta för med sig. Försök att inte gräva ner dig i det jobbiga utan stärk din tro på att allt snart kommer att bli bättre då blir veckan bättre än vad du trodde.


Turnummer: 1-3-14-15-20-24-26

**********
Oxen (20/4-20/5) :


Nu finns det stor chans till en perfekt vecka. Kanske är du klar med något du jobbat på en längre tid och nu kommer belöningen för ditt engagemang i detta. Det ser också ut som att Fru Fortuna är på din sida och möjlighet till vinster eller annan form av tillgångar kan komma till dig. Veckan avslutas kanske med någon form av festligheter eller någon form av sammankomst.


Turnummer: 8-14-17-20-21-28-34

**********
Tvillingarna (21/5-21/6):


Din intuition stärks under den här veckan och du bör absolut lita på din inre känsla, speciellt vad det gäller kärlek eller förtroende för någon. Det kan också vara så att det finns lite oroligheter inom familjen och då blir den här veckan perfekt för att lösa alla eventuella konflikter som finns omkring dig. Lita till din egen känsla om hur du ska gå till väga, för du har just nu den rätta energin i din aura.


Turnummer: 3-8-11-14-18-23-31

**********
Kräftan (22/6-22/7):


Detta skulle mycket väl kunna bli en ovanligt kreativ vecka. Får du känslan av att du skulle vilja prova på att göra/skapa något så ska du absolut sätta igång nu. Energin för skapande finns nu i hög grad omkring dig. Känner du dig inte riktigt motiverad eller inte vet vad du vill så ta fram något i färgen orange. Det kan även vara en orangefärgad bild, fördjupa dig i färgen i en form av meditation så kan du plötsligt få en signal om vad du bör skapa.


Turnummer: 2-4-12-17-25-28-30

**********
Lejonet (23/7-22/8):


Den här veckan kommer med positiv energi till dig. Nu finns möjligheterna att göra de inre eller yttre förändringar som du länge önskat dig. Livet kan nu öppnas upp på ett fantastiskt sätt om du är säker på att dina intentioner är sanna och väl förankrade inom dig själv. Din aura lyser nu av regnbågens alla färger och personer i din omgivning ser dig i all din fulländning. Ta vara på möjligheterna med ödmjukt sinne.


Turnummer: 3-8-10-15-27-29-32

**********
Jungfrun (23/8-22/9):


Den här veckan kommer med en uppmaning att sakta ner, ta det lite lugnare och ta hand om dig själv. Även om det finns yttre påtryckningar som vill ha dig med på än det ena eller andra så är det dags att säga nej. Du kan behöva balansera upp dig själv, meditera i lugn och ro, gärna ute i naturen, för att komma till insikt om vad som är det viktigaste för dig för att du själv ska må bra och känna harmoni i tillvaron.


Turnummer: 5-11-13-15-19-25-33

**********
Vågen 23/9-22/10):


Är det något som du funderat över och inte riktigt vet hur du ska kunna komma vidare i detta så är den här veckan kanske då du kan få svar på dina funderingar. Det finns någon manlig vän eller bekant som dyker upp och som du bör bolla din fundering med. Troligtvis kan han komma med förslag som ger dig en ny syn på det hela och som gör att du faktiskt kan komma vidare. Korten förutspår en lyckosam utgång av det hela.


Turnummer: 5-11-14-19-20-29-34

**********
Skorpionen (23/10-21/11):


Denna veckan kan innebära ett riktigt uppvaknande för dig. Energierna som flödar nu kan få dig till att se på dig själv och/eller din situation på ett helt nytt sätt. Något som du inte trott varit möjligt förut framstår nu med klarhet om hur du faktiskt kan få allt att fungera så som du vill. Detta kan bli en helt ny början för dig med en djupare insikt om vad som pågår i ditt liv och varför det är så. Inget är omöjligt bara viljan finns.


Turnummer: 5-15-16-22-25-30-32

**********
Skytten (22/11-21/12):


Den här veckan kan det vara dags att ta beslut om att avsluta något. Det kan gälla ett karriärmål, någon relation eller något projekt du sysslat med. När känslan av att det inte längre känns bra att fortsätta med något är det bättre att avsluta. Det finns nya möjligheter framför dig men först måste alla dörrar stängas till det som nu inte längre känns rätt att fortsätta med. Det kan bli en viktig ny början i ditt liv.


Turnummer: 5-11-15-26-31-32-33

**********
Stenbocken (22/12-19/1):


Det här kan vara en vecka då du bör hålla koll på din ekonomi. Det är viktigt att du inser vad du verkligen behöver inhandla för att klara dig och inte vad du egentligen vill köpa. Så det gäller verkligen att välja rätt. Det kommer snart bättre tider så att hålla igen vad du kan nu och värdera det som du redan har kommer att ge dig bättre resultat framöver. Lite tålamod och sunt förnuft är allt du behöver just nu.


Turnummer: 6-9-16-18-25-31-35

**********
Vattumannen (20/1-18/2):


Korten den här veckan är lite otydliga för tecknet. Det kan handla både om ekonomi, hälsa, kärlek såväl som vänskap. I första hand kan det innebära att du får ett tillskott i ekonomin eller att din hälsa förbättras. Men kan också innebära att en kvinna, (välbärgad eller en arbetskollega) ger dig råd i någon ekonomisk situation. Denna kvinna kan också vara en blivande vän eller en kärlekspartner.


Turnummer: 3-8-19-15-31-33-35

**********
Fiskarna (19/2-20/3):


Det strömmar blå energi runt dig den här veckan. Så nu är det dags att öppna upp dig själv. Har du haft svårt att uttrycka dina känslor eller idéer för andra så får du nu hjälp av veckans energi. Tala ut sant och uppriktigt vad du känner eller tänker. Öva framför en spegel och tala ut högt, du får aldrig nedvärdera dig själv att du inte kan för det kan du. Du kan också skriva ner dina tankar och känslor och sen läsa dem högt.


Turnummer: 1-3-5-6-14-28-35

 

❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤

             Kram