3. aug, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-32

Här kommer Horoskopet för perioden 3 augusti - 9 augusti.

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Grattis, det här är din gyllene tid för firande och framgång! Det är dock inte dags att vila än. Du behöver fortsätta med ditt nästa projekt. Ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och gör sedan en plan för framtiden. Du behöver se på saker på ett långsiktigt sätt. Du är säkert nöjd med hur långt du har kommit, men vila inte på lagrarna! Det är viktigt att hålla entusiasmen brinnande för höjder som du fortfarande kan nå. Du kan behöva tålamod medan du inväntar resultat från dina tidigare beslut. Använd tiden till att utforska möjligheterna för att främja dina affärer eller talanger.
Turnummer: 2-5-6-22-26-28-32


Oxen (20/4-20/5) :
En underbar ny person kommer in i ditt liv! Det kan innebära en spirande romantisk relation eller nyväckt romans inom din nuvarande relation. Positiva känslor såsom glädje, njutning och lycka är sannolika. Du kanske upptäcker att du blir kär. Dina psykiska förmågor, särskilt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu. Andlig tillväxt åtföljer de rika emotionella erfarenheter du upplever just nu.
Turnummer: 2-7-8-9-22-30-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Det här kan vara en tid av ytterligheter. Det kan vara ett varnande budskap att ta hand om dina resurser. Kanske är det dags att skapa ett sparkonto eller se över dina spendervanor. Det är också möjligt att du är för ekonomiskt försiktig. Det här är även ett budskap om att donera tid eller pengar till välgörenhet eller aktningsvärda ändamål. Ditt hårda arbete betalar sig men var vaken för nya möjligheter. Förändring är oundviklig och kan skapa nya källor av överflöd. Var öppen för nya och spännande möjligheter. Låt inte rädslobaserade tankar begränsa dina handlingar.
Turnummer: 5-14-19-20-23-24-35


Kräftan (22/6-22/7):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Dina egna tvångsmässiga, negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problemen som du oroas över. Släpp din skuldmedvetenhet och förstå att ånger är en bortkastad känsla. Vänd din uppmärksamhet till de fantastiska möjligheterna i framtiden och lämna det förflutna bakom dig. Om du har obehagliga drömmar just nu, skriv ned dem i en bok, tacka dem för deras önskan att informera dig och sänd dem sedan till änglarna.
Turnummer: 3-7-11-12-23-29-32


Lejonet (23/7-22/8):
Frukterna av ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Alla pauser i framåtrörelsen är tillfälliga. Det här är en bra tid för att vila eller ta semester för att ladda om dina batterier.
Turnummer: 4-7-8-16-17-33-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Du kan lyckas med situationen som du nu befinner dig i med hjälp av hårt arbete och bra planering. Du kan få ett erkännande eller ett pris för dina stora talanger och din skicklighet. Fokusera på arbete som är din passion och genomdriv det efter din bästa förmåga. Din kreativitet är rikt belönad. Du kan gå med i en grupp eller organisation. Det är viktigt att vara en lagspelare och samarbeta med andra i det här projektet
Turnummer: 4-10-16-24-30-32-35


Vågen 23/9-22/10):
Du har ett tillfredställande och givande familjeliv och det är stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Du känner dig välsignad och älskad. Dina behov (både emotionella och materiella) är alla tillgodosedda. Dina relationer med familj och vänner är genuina. Frid, glädje och ovillkorlig kärlek omger dig.
Turnummer: 1-2-12-20-23-26-29


Skorpionen (23/10-21/11):
Saker och ting har kanske inte blivit som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Det är hälsosamt att sörja det som är förlorat och ta tiden att helas. Ta hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd och tröst.
Turnummer: 4-5-11-12-14-18-23


Skytten (22/11-21/12):
Du känner att du behöver gå vidare. Det som en gång intresserade dig har förlorat sin charm och du söker efter mer mening och bekräftelse. Du har utvecklats andligt och känslomässigt och du längtar efter att lämna det förflutna bakom dig. Dessa ändringar kommer att gagna dig på det sätt du önskar. De inre sökningarna efter svar belönas nu. Låt inte något hindra dig från att gå din rätta väg. Om du känner ett tomrum i ditt liv, fyll det med hälsosamma saker! En omplacering eller förändring i ditt arbete eller i relationer är möjlig nu.
Turnummer: 3-4-9-24-29-33-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Nu är det dags att sträcka ut dina vingar och verkligen flyga. Du har underskattat dig själv och dina talanger. Tro på att du kan göra och fullborda allt du vill. Du kommer att på ett naturligt sätt attrahera andra människor som kan hjälpa dig. Hävda ditt oberoende och din kreativitet. Du har nu en tilldragande energi omkring dig som gör att andra kan se på dig med nya ögon. Lita på dig själv och lyssna till din egen intuition.
Turnummer: 3-7-11-14-15-21-23

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du har lagt ner mycket arbete och energi i en viss situation. Detta kort kommer som ett tecken till dig att aktivt skydda det du har skapat eller förtjänat. Ha mod och tro på din förmåga och rätt att försvara frukten av ditt arbete. Stärk ditt beslut och ge inte upp. Du har visdomen och uthålligheten för att få den här situationen till ett angenämt avslut. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra.
Turnummer: 1-4-5-8-17-22-34


Fiskarna (19/2-20/3):
Bravo! Det här är en tid för stora insatser och framgång! Människor har höga tankar om dig och ditt rykte är förträffligt. Du har tagit bra beslut och arbetat hårt. Du kan få någon sorts offentligt erkännande för dina insatser eller du kan få en utmärkelse för dina bedrifter. Goda nyheter är på ingående. Det kan vara en befordran eller ett nytt jobberbjudande. Turen kan vara på din sida!                                    Turnummer:   3-5-11-13-15-30-35

 

❤Ha en fantastiskt fin vecka❤

           Kram