5. aug, 2020

Kraftdjur mm Onsdag 5 augusti

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

 

PAPEGOJA


"Lyssna uppmärksamt för att förstå"


OM=  Hela Papegojfamiljen - papegojor, undulater, kakaduor, parakiter, turturduvor och aror - är 5-dimensionella. De kommer från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. Deras själsmission är att bära och utstråla ljuset och lärdomarna från Ärkeänglarna genom deras magnifika färger. Vart de än flyger lämnar de ett spår av vacker Änglaenergi efter sig.


Medan papegojor är i en fysisk kropp använder de möjligheten att utveckla sina förmågor. De kan använda verktyg för att visa oss att fåglar är smarta. Deras mest anmärkningsvärda gåva är dess kapacitet för att härma. De kan kopiera mänskliga röster, djur och andra ljud, en talang de har bearbetat genom att lyssna uppmärksamt.

Papegojor påminner dig om att lyssna med ditt hjärta och dina öron. De lär människor att noggrant beakta allt som händer omkring dem.


BUDSKAP=  När du ser det här kortet vill det be dig om att lyssna med ditt hjärta och din själ för att förstå vad det är som människor egentligen säger. Använd alla dina sinnen för att notera vad de i sanning menar och vad som pågår inom dem. Du kanske upptäcker mer än vad du trodde var möjligt.


Du blir också påmind om att Ärkeänglarna jobbar genom färger. När du bär något i en ljus, lysande färg eller väljer en sådan färg för ditt hem eller ditt arbete, kan Änglarna stråla sitt ljus och sina lärdomar genom vibrationen i färgen.


Du är på Jorden för att lära allt du kan i en fysisk kropp, så ta varje chans som uppstår och öva på dina gåvor så att du kan utöva dem närhelst det går.

 

Som KRAFTDJUR= Vill papegojan hjälpa dig att se sanningen bakom orden som någon uttalar. Den pushar dig också till meditation och försöka uppnå en kanal mellan dig och det andliga. Den vill få dig till att upptäcka ditt inre genom att tillbringa tid ute i naturen och känna vibrationen av alla de färger som omger dig. Hjälper dig att tala genom din inre sanning.


I DRÖMMEN= Drömmer du om tjattrande papegojfåglar kan det betyda att någon/några i din yttre bekantskapskrets (ex. grannar eller ytliga bekanta) inte är att lita på. Så du bör tänka på vad du säger till dessa. En papegoja i drömmen kan också ge dig en vink om att du bör lyssna mer noga på andra och väl avväga vad som menas med det som de har sagt.

 

❤Ha en färgrik och stimulerande vecka❤
               Kram