8. aug, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap till dig:

 

❤❤❤❤❤❤

 

SKAPARKRAFT

 

"Använd dina andliga gåvor och dina naturliga förmågor för att dra till dig det resultat du önskar."

 

Du har kraften! Med det här kortet vill änglarna påminna dig om dina medfödda andliga förmågor. Kanske har du klagat på något eller känt dig som ett offer för någon annans vilja. Det här kortet är en påminnelse om att du har kraft att förändra allt i ditt liv genom att använda dina naturliga andliga förmågor till manifestation.


När du klagar ger du bort kraften till andra. Klagomål är också negativa affirmationer som drar till sig mer av det oönskade. Änglarna vill att du ska byta ut din gamla vana att klaga mot visualisering och vilja, som är ett mer hälsosamt sätt att få det du vill ha. Det fungerar!


Övning:
Tänk på en situation som du skulle vilja förbätta. Skriv, rita eller gör ett collage av det scenario du skule vilja ha. Titta på den här beskrivningen av dina önskemål varje dag och fundera inte över hur de ska förverkligas. Närhelst du kommer på dig själv med att oroa dig eller tvivla på din förmåga att skapa din verklighet så säg: "Ärkeängel Jofiel, skönhetens Ängel, gör mina tankar om det jag önskar vackra, så att de är helt grundade i kärlek."

 

❤Ha en magisk helg med vackra manifestationer❤

              Kram