12. aug, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 12 augusti

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

 

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

GRÄVLING


"Få ditt liv i balans."


OM=  Grävlingar kommer ursprungligen från Sirius. De är svartvita eftersom de på en själsnivå vill demonstrera balansen mellan det maskulina och feminina. De lär sig också, och lär ut, om familjeliv och har ett välutvecklat hjärtcenter. Ärkeängel Mary strör ren kärlek från Källan genom deras hjärtan och de för detta vidare till Planeten. De samarbetar med Ärkeängel Sandalphon genom att använda den energin till att hålla Ley-linjerna rena.


Sänd kärlek och medkänsla till Grävlingarna så att de kan återvinna sin känsla för värdighet och självrespekt. Detta kommer att stärka dem så de kan åtefå sin hälsa och vitalitet.


BUDSKAP=  När du ser det här kortet tyder det på att du behöver stärka din aura genom att bygga upp din självkänsla och öppna upp ditt hjärta. Kalla på Ärkeängel Mary och be henne om att överösa dig med kärlek. Sitt sedan tyst och bara ta emot. Andas in hennes energi och andas sedan ut den omkring dig tills du är omgiven av en blå kokong av högfrekvent ljus. Det här kommer att hjälpa dig att ta tag i all negativitet som andra sänder mot dig.


Grävlingarna ber dig också att arbeta för Planeten. Anslut dig till deras energi genom det här kortet och länka in dig mot Ärkeängel Sandalphon, den stora silverängeln som är ansvarig över Jordstjärnans chakra. Låt Ärkeängel Mary´s kärlek och ljus flöda genom dig ner till Jorden och rikta det mot Ley-linjerna. Se framför dig hur de blir gyllene och strålande.


Grävlingarna påminner dig om att hålla ditt liv i balans. Det kan vara att hålla din fritid och ditt arbete i harmoni, att dela på sysslorna i ditt hem eller att hålla dina maskulina och feminina energier i jämnvikt. Därefter kan du fullfölja din avsikt med glädje.


Som KRAFTDJUR=   Grävlingen ger dig kraft att stå för oberoende, framåtanda och organisation. Låter din sanna identitet visa sig och tillåter den kraftfulla person du är att komma fram. Se på dina medmänniskor utan tvång och krav och de kommer visa dig en helt ny värld! Med Grävling som kraftdjur kan den väcka ditt intresse för det ockulta.


I DRÖMMEN=   Att se en Grävling i drömmen kan förebåda lycka speciellt om du haft det kämpigt en tid. Det kan också innebära att du behöver stärka ditt självförtroende så du får mod till att säga ifrån och sätta gränser.


❤Ha en fin vecka och njut av varje dag❤
                 Kram