16. aug, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-34

Här kommer Horoskopet för perioden 17 augusti - 23 augusti:

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
En bra tid för studier säger korten. Så om du haft några planer på att studera eller utveckla en hobby så är det en bra tid att sätta igång nu. Du har någon i din närhet som kan hjälpa dig med råd och stöd om du är osäker på hur du ska gå vidare, så tveka inte att ta hjälp om det behövs.
Jobb: Den som jobbar har gott stöd av en arbetskamrat som ser till att arbetet går bra. Någon kanske nu får möjlighet att lära sig en ny färdighet inom arbetet du redan har, men räkna med att lönen inte höjs så fort som du hoppats på.
Kärlek: I kärleksrelationer känns familjesituationen som det du ägnar mest tid åt nu. Du vill att alla ska känna sig trygga och harmoniska. För den som är singel är det ingen prioritering av att träffa någon just nu, det känns viktigare att förkovra sig själv.
Ekonomi: Inga stora ekonomiska förändringar är i sikte för tillfället. Endast mindre vinster, om några alls, kan du räkna med i nuläget.
Turnummer: 2-8-9-10-27-29-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
En allmänt mycket bra och harmonisk vecka ser det ut att bli. Du har stora möjligheter att uppnå det du vill just nu. Du har god hjälp och gott stöd av en kärleksfull kvinna i din omgivning som du kan rådfråga eller be om hjälp i någon situation.
Jobb: Allt verkar lugnt och flyter på bra inom ditt arbete. Inga större orosmoment syns till där. Du har bra relationer med arbetskamrater.
Kärlek: Rent allmänt en mycket bra period för kärleksrelationer. Du verkar kunna uppnå dina drömmars mål.
Ekonomi: Just nu borde din ekonomiska situation kännas riktigt bra. Du har kanske till och med mer än vad du faktiskt behöver och det ger en bra känsla. Kanske har du lite extra tur nu!
Turnummer: 6-7-13-17-18-23-34

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu finns möjligheter att starta något nytt. Kanske något eget företagande, studier eller något du funderat över en tid. Du har säkert den kunskap och skicklighet som behövs för att genomföra detta. Du kan behöva lite tid i avskildhet och tänka igenom vad det egentligen är du vill med ditt liv, alla svaren finns inom dig. Det kan även finnas någon i din närhet som kan ge dig råd och stöd i den här situationen.
Jobb: Om du har ett jobb som du inte tycker ger dig så mycket just nu, kan det vara tid att tänka igenom om det kanske är dags att prova på något annat. Är du arbetslös kanske du nu isolerar dig för mycket, då är det dags att försöka hitta lite nya lösningar.
Kärlek: Är du i en relation så kanske du och din partner nu gör upp lite nya planer för framtiden. Kanske byte av bostad, en kommande resa eller något annat spännande.
Ekonomi: Du kan nu lägga grunden till en framtid som ger dig en större ekonomisk trygghet. Lite tålamod får man ha för det blir inga stora förändringar snabbt.
Turnummer: 1-2-4-10-11-12-27

 

Kräftan (22/6-22/7):
Kanske är det lite tungt just nu och humöret är inte på topp. Det kan bero på att någon person har fått dig att känna så av någon anledning. Men försök att slå bort de dystra tankarna för de gör inte saken bättre. Hitta på något som du tycker är roligt för att skingra mörkret omkring dig och lätta på stämningen.
Jobb: Är dett någon eller något på jobbet som gjort dig besviken just nu så kommer allt att bli bättre framöver.
Kärlek: Kanske lite konflikt i kärleksrelationen men det kommer snart att blåsa över. Har du blivit sviken av någon så se det positiva i att du upptäckte det hela i tid. Nya möjligheter kommer.
Ekonomi: Pengar som du eventuellt väntat på kanske inte kommer så fort som du räknat med. Men allt löser sig inom snar framtid.
Turnummer: 3-5-12-18-19-21-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
Det borde finnas alla möjligheter till en riktigt tursam vecka nu. De som haft problem i familjerelationer bör nu kunna hitta en gynnsam lösning för allas bästa. Det gäller bara att se de möjligheter som faktiskt finns. Se upp med en manlig person som kanske försöker slå in falska anklagelser.
Jobb: Kanhända dyker det upp en lönehöjning snart. Kanske finns det lite oegentligheter på jobbet, men det kommer att rinna ut i sanden så småningom.
Kärlek: Eventuellt förbättras er ekonomi av arv eller liknande som gör att er relation känns stabilare och ni kan göra upp planer för framtiden. Är du singel bör du se upp om du träffar på en person som är väldigt dominant.
Ekonomi: Några kommer att få en ökning av sina inkomster medan andra kanske hamnar i diskussion kring pengar som inte vill räcka till.
Turnummer: 2-3-13-23-25-29-31

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske någon har fått en felaktig uppfattning om dig av någon anledning och du känner dig iakttagen av misstänksamma blickar. Men du har en stark intuition och du vet med dig att du inte ska ta åt dig av det här. Bara låt det hela klinga ut och du kommer att få upprättelse. Se bara till så ingen utnyttjar dig på grund av den här situationen.
Jobb: Du har gjort ett mycket bra arbete och väntar nu tålmodigt på resultatet av dina ansträngningar. Det kommer då att visa om du är på rätt spår eller inte.
Kärlek: Det verkar inte som det händer något speciellt på kärleksfronten. Se dock upp med att undvika konflikter som kan leda till onödigt gräl.
Ekonomi: Håll ordning på ekonomin den här perioden så den inte stjälper dig. Ekonomin kommer att förbättras men det dröjer ännu en tid.
Turnummer: 5-10-12-15-16-29-30

 

Vågen 23/9-22/10):
En bra vecka att se fram emot. Kanhända får du en hel del uppskattning för ditt kunnande och din skicklighet inom något område. Är du i en fas där du funderar på, eller nyss har startat ett eget företag, tänk på att vara noga med det du gör och se till att skaffa dig den utbildning, kompetens som behövs om du inte redan har det.
Jobb: Inom jobbet känns det mesta bra nu. Är du på gång med något eget så lär du dig mer och mer för varje dag. Stanna kvar i den trygghet och tillit till dig själv som du nu har.
Kärlek: Kanske har det gått lite rutin i relationen. Men ni har nu möjligheter att göra upp lite planer för framtiden då allt känns tryggt nu ändå. Den som letar efter en partner finner nog inte rätt person den här veckan.
Ekonomi: Det blir kanske ingen större förbättring i ekonomin just nu, men det finns möjligheter att öka på den med tiden.
Turnummer: 4-12-15-16-24-26-34

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Nu är det inte läge att ge upp, om det skulle vara så att du tycker att problemen hopar sig över dig. Eller att du fått vänta oroväckande länge på ett beslut eller liknande. Du har modet att ta itu med problemen om du bara intalar dig själv att dessa går att lösa på något sätt. Så isolera dig inte och försök gömma dig för verkligheten, den hinner ändå ikapp förr eller senare, så bättre att agera nu.
Jobb: På jobbet verkar allt gå sin gilla gång och det ser ut som du trivs med ditt arbete.
Kärlek: Allmänt verkar det som relationen är harmonisk och inga större problem den här veckan.
Ekonomi: Är det kämpigt med ekonomin nu så gäller det att inte blunda för problemen. Lösningar finns bara du tar tag i det och att balanserar inkomster och utgifter bör vara prio 1 just nu.
Turnummer: 1-4-9-15-16-17-26

 

Skytten (22/11-21/12):
Korten antyder att du nu har avslutat något/eller kommer att avsluta inom kort. Det kan göra att du nu når ett mål och kan njuta av framgången eller bli rikligt belönad. Du känner nu att du kan uppskatta de små sakerna i livet och hemmet tar en stor plats i ditt hjärta just nu. Kanske blir det lite materiella förbättringar också.
Jobb: På jobbet kan det nu dyka upp någon från det förflutna den här veckan. Det kan vara en före detta arbetskollega som du uppskattar mycket.
Kärlek: Du behöver kanske tänka om lite vad det gäller er relation. Korten menar att du fokuserar allt för mycket på dina arbetsuppgifter eller dig själv och relationen blir lidande.
Ekonomin: Det du gör nu inom det ekonomiska området, lägger grunden till framtida inkomstökningar. Så planera framåt och ha stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 4-7-9-11-13-24-25

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Glada minnen dyker upp nu, kanske från barndomstiden eller du träffar på vänner sen förr. Det är nu en perfekt tidpunkt att återknyta kontakten med gamla vänner som ger dig en glädjefull tid. I allt en positiv vecka där skratt och glädje står högt i tak. Ta vara på dagen och göm den för att ta fram i tider när du behöver muntra upp dig själv.
Jobb: Kanske är det dags för lite semester snart. Det blir dock en lugn vecka vad det gäller arbetet.
Kärlek: Är du osäker i din relation eller för att ge dig in i en ny relation, så kan det vara på sin plats att stärka självkänslan. Ingen annan än du själv kan ge dig den, så att varje morgon tala om för dig själv att "jag duger så bra som jag är", kan vara en början.
Ekonomi: Kanske finns det ett orosmoln vad det gäller ekonomin. Försök släppa oron för det gör inte ekonomin ett dugg bättre och tar mycket av din energi. En ordentlig budget för att hålla ordning på utgifterna är vad som behövs nu.
Turnummer: 2-4-12-22-28-30-32

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Kanske är det dags att fatta ett beslut den här veckan. Troligen något som har med en vän eller kärlek att göra. Du kan få ett meddelande av något slag som gör att du behöver fatta ett snabbt beslut. Se bara till att det blir rätt för alla inblandade parter.
Jobb: Det gäller att göra rätt för sig på arbetet nu. Du får då stöd och uppmuntran från arbetskollegor och allt känns väldigt bra.
Kärlek: I kärleksrelationer får du tillbaka lika mycket som du ger, så mycket beror på dig själv och hur du hanterar er relation. För den som är singel finns nu möjligheten att en intressant person dyker upp som kan leda till ett förhållande eller en fin vänskap.
Ekonomi: Det är bäst att kontrollera så du inte glömt något viktigt inom det ekonomiska området. Kanske missat en räkning? Någon kanske behöver be om hjälp att reda ut sin ekonomi.
Turnummer: 2-4-14-18-23-26-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Kanske kommer det nyheter om att det är lite förändringar på gång. Men det verkar vara av det positiva slaget och även om det kanske är en lite mer nedslående nyhet, blir det inget stort bekymmer eftersom du kommer att klara upp det på ett positivt sätt.
Jobb: En del kanske både pluggar och jobbar nu. Det gäller då att se till att hitta en bra balans mellan detta så du får tid över för dig själv emellanåt. Den som tycker att det är kämpigt på jobbet behöver hitta sin inre glädje genom att tex meditera eller promenera i ensamhet. Detta kommer sen att spegla av sig i ditt arbete och du får mer uppskattning av dina kollegor.
Kärlek: Kärleksrelationer kanske känns lite som att tiden inte räcker till. Även här behövs lite balans i tillvaron så man får tid tillsammans. För singelpersonen är det kanske lugnast att avvakta bättre tider.
Ekonomi: Har du känt det som att din ekonomi är rena katastrofen, så är det nu hög tid att gå igenom inkomster och utgifter så du vet var du står. Ekonomin är kanske växlande men du bör kunna få ihop det i alla fall.
Turnummer: 3-15-21-24-26-31-35

 

❤Ha en magisk vecka fylld av glädje❤

          Kram