24. aug, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-35

Här kommer Horoskopet för perioden 24 augusti - 30 augusti:

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Släpp nu alla negativa tankar som du kanske har och tänk positivt, så har du alla möjligheter att lyckas på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Strävanden som du sätter igång nu kommer att vara välsignade med överflöd och framgång. Tänk positivt och allt kommer att bli fantastiskt. Det här är också en tid för lysande nya idéer och lösningar. Tro på dig själv!
Jobb: Du verkar trivas allt bättre på ditt arbete.
Kärlek: För att uppnå harmoni i sin relation gäller det att våga tala ut med varandra och visa vad man känner och tycker på ett moget och sansat sätt.
Ekonomi: Blunda inte för ekonomin, du har alla förutsättningar att få till en hållbar ekonomisk situation.
Turnummer: 4-7-8-9-12-15-26


Oxen (20/4-20/5) :
En underbar ny person kommer in i ditt liv! Det kan innebära en spirande romantisk relation eller nyväckt romans inom din nuvarande relation. Positiva känslor såsom glädje, njutning och lycka är sannolika. Det kan vara början till en djupgående vänskap eller kanske något mer. Det kan kännas som du nu har träffat på en verklig själsfrände. Dina intuitiva känslor kan fördjupas och utvecklas nu.
Jobb: Du arbetar kanske för stunden med det du håller på med men hoppar gärna på ett nytt projekt när det dyker upp, det är här och nu som gäller. Försök se lite längre framåt och ägna dig åt en sak i taget.
Kärlek: Måla inte upp en helt orealistisk bild av din tänkta tillkommande. Då får du verkligen svårt att hitta någon som motsvarar dina allt för högt ställda krav,
Ekonomi: Ekonomin är ditt eget ansvar! Dags att göra upp en budget kanske?
Turnummer: 5-7-8-11-17-26-28


Tvillingarna (21/5-21/6):
Har du hamnat i en situation som inte känns bra för dig så är det dags att göra något åt detta. Det finns massor av möjligheter att frigöra dig från den här situationen på ett hälsosamt och harmoniskt sätt. Först måste du dock känna dig mer trygg i dina kunskaper. Tro på dig själv och tänk positiva tankar just nu. Nyckeln till frihet och framgång nu är att se sanningen i situationen och sedan agera med tillit.
Jobb: På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antigen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Kanske dags för lite egentid för att parterna inte ska nöta på varandra.
Ekonomi: Se till att alla räkningar blir betalda innan du gör andra inköp som kan spoliera din ekonomi.
Turnummer: 3-4-6-16-19-22-26


Kräftan (22/6-22/7):
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser - och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem ... eller i din framtidsplanering. Det kan också innebära slutet på en depression eller ett sjukdomstillstånd. Det finns möjlighet för en resa inom kort.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en arbetskamrat eller kvinnlig chef stödjer dig och ser till att du får det bra.
Kärlek: Om du är singel kan det hända att du får visst intresse från någon eller några i din omgivning, men att det bara är ett intresse
Ekonomi: Vänta dig en ökning av dina inkomster
Turnummer: 2-16-22-23-24-28-33


Lejonet (23/7-22/8):
Den här veckan vill sätta fokus på familj och vänner. Du har ett bra förhållande till dina nära och känner dig nöjd och tillfreds med situationen. Speciellt barn ger dig extra stor glädje just nu. Fortsätt att vårda banden med de som betyder mest för dig och det du ger till dem får du tillbaka tusenfalt. En positiv vecka för allt som har med det emotionella att göra. Njut av varje dag.
Jobb: Just nu händer det inte så mycket på arbetsfronten, allt går i sina vanliga spår.
Kärlek: I relationer är det lugnast att inte hamna i dispyter just nu, ta det lugnt och invänta bättre tillfälle för att diskutera en speciell situation.
Ekonomi: Skulder växer lätt till sig om man inte tar tag i dem med en gång, allt går att lösa med sunt förnuft och en stark vilja.
Turnummer: 1-2-6-7-16-25-30


Jungfrun (23/8-22/9):
Det verkar som du lyckats hantera en nyligen uppkommen situation på ett mycket bra sätt. Din förmåga att se båda sidor, ingripa och ta beslut har gett dig godkännande, respekt och tacksamhet. Så njut av glädjen av vad du har åstadkommit! Detta kan medföra att du tagit ett stort steg framåt och kanske kan det bli tal om befordran, utmärkelse eller en resa.
Jobb: Det går framåt för dig inom din arbetssituation och allt ser mycket ljusare ut nu än tidigare.
Kärlek: Kanske lite trubbel inom relationen, men behärska ditt temperament och försök se saken på ett nytt sätt. Allt är inte alltid som det ser ut i första stund.
Ekonomi: Förändring kan ske inom din ekonomi, bättre eller sämre. Men du får upp ögonen och ser din ekonomiska situation på ett nytt sätt.
Turnummer: 11-12-14-19-27-29-35


Vågen 23/9-22/10):
Förändringens vindar blåser - och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem ... eller i din framtidsplanering. Du kan nu lämna gammal oro och stress bakom dig och se framåt mot en ljusare och mer gynnsam tid. Det finns möjligheter till en resa inom snar framtid. Har du haft bekymmer med sjukdom kan en förbättring nu vara på gång.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna att dyka upp. Det kan vara en tidigare arbetskamrat eller barndomsvän.
Kärlek: Om du är i en relation verkar perioden göra att ni får mer förtroende för varandra. Kanske gör ni ett gemensamt inköp.
Ekonomi: Har du inte full kontroll över din ekonomi är det nu dags att se över situationen och med sunt förnuft kan du komma långt.
Turnummer: 1-13-16-18-20-23-29


Skorpionen (23/10-21/11):
Det kan nu vara en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev. Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Perioden är gynnsam för tecknet nu så se till att ta vara på de möjligheter som kommer i din väg. Turen verkar också vara på din sida nu.
Jobb: Du kanske är alltför inriktad på ditt arbete nu och glömmer att pausa för att ladda batterierna. Det är viktigt att koppla av helt emellanåt.
Kärlek: Nya drömmar och nytt hopp kan infinna sig på kärleksområdet nu. Är du i en relation så ser allt ut att bli bättre nu.
Ekonomi: Du är duktig på att finna nya lösningar för att din ekonomi ska kännas hållbar.
Turnummer: 1-13-15-17-23-24-25


Skytten (22/11-21/12):
Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Detta har gjort det möjligt för dig att ta det lugnt och njuta av lite lyx. Du sätter värde på ditt eget sällskap. Du finner frid och förnöjsamhet i din tysta ensamtid. Du söker en djupare mening i livet så du går inåt för inspiration. Nu kanske du också gör lite förbättringar eller renoveringar i ditt hem. Fru fortuna ler mot tecknet nu.
Jobb: Det finns möjligheter att du får erbjudande om nytt arbete nu eller en extra inkomstkälla.
Kärlek: Att drömma om kärlek är väl naturligt, men se upp så du inte förskönar allt så dina drömmar blir helt orealistiska.
Ekonomi: Nu finns chansen att eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig
Turnummer: 6-14-16-22-23-27-31


Stenbocken (22/12-19/1):
Det kan komma inbjudningar till fester eller någon form av social tillställning nu. Någonting kan påverka dina känslor starkt och de kan kännas överväldigande. Du (eller någon nära dig) behöver balansera känslorna så de inte helt tar över. Förälskele eller frieri finns också med för tecknet under den här perioden, så om du väntar dig något sådant så se framåt med optimism.
Jobb: En oväntad person kan dyka upp på ditt jobb nu och det gör dig glad.
Kärlek: Är du singel kan det nu komma ett meddelande från någon som har ett intresse för dig.
Ekonomi: Räkningar behöver betalas i tid för att inte skuldberget ska växa. Så om du är i den situationen så går det inte att vänta med att försöka få ordning på detta.
Turnummer: 16-18-20-27-31-34-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Det här är en tid för stora insatser och framgång! Människor har höga tankar om dig och ditt rykte är förträffligt. Du har tagit bra beslut och arbetat hårt. Du kan få någon sorts offentligt erkännande för dina insatser eller du kan få en utmärkelse för dina bedrifter. Goda nyheter är på ingående. Du har all anledning att vara stolt över dig själv. Turen kan vara med dig nu.
Jobb: En befordran eller ett nytt jobberbjudande kan vara på gång.
Kärlek: Det är en konst att balansera sin tid mellan arbete och sin relation. Men du är flexibel och lyckas med konststycket.
Ekonomi: Har du haft en besvärlig ekonomisk situation ser det nu ut att lösa sig.
Turnummer: 2-8-11-15-21-27-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Du känner kanske att du behöver gå vidare. Det som en gång intresserade dig har förlorat sin charm och du söker efter mer mening och bekräftelse. Du har kanske en längtan efter att lämna det förflutna bakom dig. Sådana ändringar kommer att gagna dig på det sätt du önskar. Låt inte något hindra dig från att gå din rätta väg. Om du känner ett tomrum i ditt liv, fyll det med hälsosamma saker!
Jobb: Du kanske behöver tänka igenom vad du egentligen vill gällande ditt arbete. Kanske behöver du nya uppgifter eller ett helt nytt jobb som passar bättre.
Kärlek: Relationer ser ut att fungera utan större problem just nu.
Ekonomi: Dags att se över ekonomin så att inkomster och utgifter balanseras väl.
Turnummer: 5-13-18-27-29-32-35

 

❤Ha en riktigt magisk vecka och var rädd om dig❤

                     Kram