26. aug, 2020

Kraftdjur mm. onsdag 26 augusti

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

 

HYENA


"Våga vara annorlunda"

 

OM=   Hyenor är mycket intelligenta och ovanliga djur. De kommer ursprungligen från Uranus och kom till Jorden genom Sirius. Alla varelser från Uranus är förebud om förändring, och beter sig ofta på ett sätt som förändrar normen omkring social transformation. Hyenor är ett unikt experiment med varianten av långa framben och korta bakben. Ovanligt nog är det honorna som är ledare och de är tyngre än hanarna. Ärkeängel Jophiel arbetar med dessa djur för att hålla kontakten med Uranus intakt.


Dessa sällskapliga och disciplinerade djur lär sig, och lär ut, om kärlek, familj och gemenskap inom en stram social struktur. De uttrycker sina intentioner med stor tydlighet.


Deras själsmission är att acceptera att de är annorlunda. De lär sig också att förstå och balansera sina motsatta kvaliteter som feghet med djärvhet och skygghet med framåtanda.


Deras livsmission är att städa upp alla matrester så att vår planet hålls ren, fysiskt och handlingskraftigt.


BUDSKAP=  Hyenans visdom påminner dig om att acceptera dina egna speciella kvaliteter. Vi är alla olika och du är kallad till att glädja dig över din egen unikhet. Var redo att åstadkomma förändring i din familjs dynamik eller omgivning, eller i en arbetssituation. Bestäm vad som är för ditt eget högsta bästa och med vetskap om när något är rätt för dig så försäkrar Universum att det blir i alla andras bästa intresse också. Håll dig själv i jämnvikt. Balansera varje förtegenhet med syfte att vara rättfram.


Kom ihåg att självdisciplin är grunden till uppstigning och behärskning. Var dig själv vid alla tillfällen. När du vågar i sanning vara dig själv, kommer människor att beundra och respektera dig.


Som KRAFTDJUR=  Hyenan kommer oftast som kraftdjur till den som inte är sann mot sig själv. Den vill hjälpa dig att komma fram från din fasad av att försöka vara som alla andra. Ditt liv blir inte ditt, så länge du döljer ditt sanna jag. Den vill att du ska ta dagen som den kommer och skapa dina egna förutsättningar för ditt liv. Var dig själv för du är ett unikum i denna värld.


I DRÖMMEN=  Dröm om Hyena kan betyda att du behöver få in mer skratt och glädje i din vardag. Kan också betyda att du har för stort begär efter ägodelar eller att någon är ute efter något som tillhör dig. En förändring kan vara på gång i ditt liv.

 

❤Ha en trevlig vecka och var sann mot dig själv❤
                 Kram