2. sep, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 2 september

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤

 

FÅR


OM=   Får, med sina kärleksfulla oskyldiga hjärtan, kommer från Plejaderna för att erbjuda ull och dela sin mjölk och glädje. De inkommer genom Ärkeängel Gabriel´s högfrekventa portal på Mount Shasta. Liksom alla varelser från det här stjärnklustret, bär de med sig symbolen av den blå rosen med 33 kronblad i sin aura, så de och deras produkter bär healingenergi och Kristus Ljus.


Genom Får, vidrör Ärkeängel Hope människor med optimism och hjälper dem att hålla sitt humör högt, så att de kan sträva efter att erhålla sin fulla potential. Det är den här nobla tjänsten som möjliggör för dessa milda djur att modigt bära sina nuvarande omständigheter på Jorden.


Får väljer att leva i flock eftersom de vet att när de agerar tillsammans, kan de utföra sitt uppdrag att sprida healing till betesmarker och människor mer effektivt. De arbetar symbiotiskt för det Högsta Bästa.


BUDSKAP=   Ditt budskap idag är att samarbeta med andra. Inse att tillsammans kan du uppnå större saker än om du arbetar ensam. Dina ambitioner kan mycket lättare uppnås om du agerar utifrån hjärtat och din högra hjärnhalva. Så öppna upp ditt hjärta idag och lyssna på din inre visdom. Visualisera att ditt mål har uppnåtts med kärlek, lycka och glädje.


Vare sig det handlar i harmoni med din familj, vänner eller arbetar tillsammans som ett team med dina kollegor, kommer utgången att vara tillfredsställande för er alla. Var vänlig, lugn och fokuserad.
Det är genom självuppoffring och personlig ambition som alla kommer att vinna och en flamma av hopp kommer att tändas inom dig.


Som KRAFTDJUR=  Får som kraftdjur vill ingjuta mod och balans i dig, du behöver kanske hjälp med att upprätthålla detta när du hamnar i oväntade eller farliga situationer. Den pushar också på med att du ska öppna upp dig inför andra, inte tveka att samarbeta och dela med dig av ditt kunnande. Kan också ge dig healing-gåvan.


I DRÖMMEN=  Om du drömmer om ett Får kan det vara att du känner oro för något som ska ske inom kort. Ser du en fårskock kan det innebära att du får många utgifter. Ser du en flock Får lekande på bete väntar dig framgångar i livet. Eller den som redan har ett stabilt förhållande kan vänta sig glada och lyckliga barn och en god ekonomi.

 

❤Ha en fin vecka med gott samarbete❤
                 Kram