13. sep, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-38

Här kommer Horoskopet för perioden 14 september - 20 september:

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir precis vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske en något konfliktfylld vecka. Men det verkar inte alls vara så allvarligt som man först kan tycka. Försök bara att se det hela på ett annat sätt, kanske med lite mer humor, eller be någon utomstående om råd och hjälp så kommer allt att få en fridfull upplösning. En bra tid att tänka lite mer på sin hälsa och försöka ta sig ut i skog och mark eller börja med lite motionsträning.
Jobb: Det finns lösningar om du känner att du har fastnat i jobbet, bara se dig omkring för lösningen finns nära.
Kärlek: Var lite mer positiv i din relation så slipper ni onödiga konflikter.
Ekonomi: Det finns även lösningar till eventuella ekonomiska problem. Bara du tar tag i situationen och inte blundar för den. Gör upp en budget och håll dig till den.
Turnummer: 2-3-7-9-11-16-27


Oxen (20/4-20/5) :
Är det så att du har fastnat i någon situation, känslomässigt eller i ditt sätt att tänka? Det kan vara så att du nu behöver släppa taget om allt gammalt som bekymrar dig. Försök att se allt ur en annan synvinkel och om du behöver så ta hjälp av någon som du känner förtroende för. När du väl inser att allt inte är så eländigt som du trodde så väntar dig en tid av glädje och firande.
Jobb: Är det kämpigt på jobbet så försök se dig om efter nya lösningar, andra arbetsuppgifter eller ett nytt jobb. Allt kommer ordna sig till det bästa sen.
Kärlek: Bort med alla negativa tankar i relationen, hitta de små sakerna du är tacksam över och din eventuella blockering i frågan kommer att skingras. Är du singel finns nu chansen att träffa på en intressant person.
Ekonomi: Se på din ekonomi på ett nytt sätt och hitta nya lösningar på eventuella svårigheter. När allt faller på plats blir ekonomin så mycket bättre framöver.
Turnummer: 2-5-7-8-22-30-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu är det kanske tid att varva ner lite. Ta det lugnt och tänka igenom eventuella problem som uppstått på senare tid. Kanske behöver du se på vissa saker med lite andra ögon och försöka hitta nya lösningar för att allt ska fungera bättre. Det kan vara bra att dra sig undan och ha lite tålamod för att kunna hitta den rätta vägen. Att diskutera med andra och höra deras synpunkter kan göra att du får en ny idé.
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse. Men du får en helt ny erfarenhet vilket är positivt.
Kärlek: Om du är singel kan du nu komma att möta någon av en slump. Relationen kommer att få en karmisk prägel.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas om du bara ser till att hålla ekonomin i balans.
Turnummer: 3-8-10-12-13-16-19


Kräftan (22/6-22/7):
Det kan nu bli en tid av ny början i känslomässig mening eller en ny känslomässig resa. Det kan också innebära nya relationer, ett bra socialt liv och en tid av känslomässig lycka. Korten kan också visa på en början på en kärleksrelation, en graviditet eller en födelse av ett barn. Positiva fina känslor och något som berör starkt känslomässigt. En spirande känsla med empati och medkänsla. Skönheten och njutningen vandrar tillsammans med dig den här perioden.
Jobb: Du känner kanske ett behov över att tänka över vad du verkligen vill. Om du saknar ett jobb, kan det betyda arbetslöshet och isolering.
Kärlek: Du träffar nu kanske en person med pengar som är något äldre men mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kanske kommer att lösa sig nu.
Turnummer: 3-5-6-10-12-14-35


Lejonet (23/7-22/8):
Du verkar ha den skicklighet som man behöver för att bygga upp något. Det kan handla om ett projekt, ett företag eller annat som man bygger upp steg för steg. Projektet eller företaget kommer säkert att bli framgångsrikt. Men kanske behöver du ha lite tålamod. Det du nu uträttar kommer att bära frukt en dag även om det kommer ta sin tid. Kanske ska du också fundera på om du behöver komplettera med någon utbildning.
Jobb: Det kan vara så att någon auktoritet håller ett öga på dig, så var noggrann i arbetet.
Kärlek: Kanske känner du dig beroende av personen som du älskar, men du känner samtidigt att du måste visa att du kan vara självständig.
Ekonomi: Kanske infinner sig nu känslan av att man har blivit blåst på pengar.
Turnummer: 7-16-18-19-23-33-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kanske en känsla infinner sig av att du inte fått den uppskattning eller uppmärksamhet som du skulle vilja ha. Samma historia upprepar sig och ingenting som är nytt händer. Det kan vara så att du bara sitter av tiden eller att du tycker att tiden har stannat. Du har svårt att ta till dig känslomässigt och vill inte dela dina känslor med andra just nu. Kan betyda att du nu har fått för mycket av det goda och inte längre uppskattar det du redan har.
Jobb: Du mår kanske inte så bra nu. Det har inte så mycket med omgivningen att göra, utan detta kommer inifrån.
Kärlek: Verkar som det inte händer så mycket på kärleksfronten nu.
Ekonomi: Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din ekonomi att förbättras avsevärt.
Turnummer: 5-11-19-26-27-30-34


Vågen 23/9-22/10):
Kanske känner du ångest eller oro på grund av att något bra tar slut och detta sker mot ens vilja. Smärta som kommer inifrån eftersom man inte kan påverka det som finns där ute. Du kommer inte längre på din inslagna väg och uppmanas att släppa taget om din situation. Tänk på att ur svårigheter kommer nya idéer att födas. Och dessa idéer kommer att få dig att välja en annan väg som kan bli betydligt bättre för dig.
Jobb: Om du befinner dig i ett jobb, kommer du snart att unna dig något väldigt vackert.
Kärlek: Om det uppstått problem i relationen kan det behövas förändringar i era sätt att uppfatta varandra.
Ekonomi: Det sätt du tjänar pengar på kan definiera dig som individ. Låt inte andra blanda sig i dina ekonomiska angelägenheter.
Turnummer: 5-13-14-19-25-27-30


Skorpionen (23/10-21/11):
En period som visar på förbättring i den materiella standarden. Pengar kan vara på väg kanske genom en vinst, arv eller högre lön. Det kan också vara aktuellt att skriva någon form av kontrakt. Det kanske kan gälla ett nytt jobb, en ny bostad eller liknande. Någon form av investering som kan komma att utgöra en källa till pengar framöver. Du känner dig belåten och är trygg i dig själv. Vet vad du vill och planerar för det.
Jobb: Du kommer att stå ut med de eventuella problem som kanske snart uppstår, något som är ytterst positivt i längden.
Kärlek: Skulle det dyka upp några problem med partnern nu så kommer ni att kompromissa för att få lugn och harmoni i relationen.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål verkar nu kunna bli uppfyllda. Nu är tiden inne för lite firande, att släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 1-2-5-10-12-16-21


Skytten (22/11-21/12):
Korten står för förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Du kanske skaffar det du behöver för att kunna göra någonting som du länge drömt om. Om du känner tillit för de goda krafterna kommer det att öppnas nya möjligheter för dig. Du upptäcker att rikedom inte behöver betyda pengar.
Jobb: Om du haft en tid av besvikelse på jobbet, kommer det nu troligtvis en ljusning.
Kärlek: Kan hända att du måste lägga band på ditt temperament i någon situation som kan uppstå i relationen. Allt är kanske inte som det verkar i första taget.
Ekonomi: Du kanske inte har någon klar vision angående din ekonomi. Försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-3-8-14-24-25-34


Stenbocken (22/12-19/1):
Det är möjligt att det nu kan dyka upp lite glada nyheter. Kanske en dröm eller önskan går i uppfyllelse, se dig om efter tecken som ger dig svar. Trevlig samvaro med vänner eller i en grupp av likasinnade verkar troligt. Detta kan vara något som involverar healing, yoga eller liknande. Eventuella problem som dyker upp är kortvariga och du behöver inte lägga någon större energi på att lösa dessa.
Jobb: Det är kanske mycket att göra på jobbet nu, men det verkar som du trivs med dina arbetsuppgifter och känner dig nöjd.
Kärlek: Är du singel kan det nu finnas möjlighet att du träffar någon, kanske på någon sorts tillställning. Är du i en relation gäller det nu att balansera arbete och partnern så inget blir åsidosatt.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är i hyfsad balans så länge du inte spenderar dina slantar på sånt du egentligen inte behöver.
Turnummer: 2-5-7-9-22-29-30


Vattumannen (20/1-18/2):
Planerna du har för framtiden verkar ha börjat att mogna nu och du har kommit över en hel del hinder. Ett viktigt beslut återstår att fatta och det kommer nog ske inom de närmaste veckorna. Detta kan gälla även planerade resor och internationell handel. Korten kan också betyda att man söker nya erfarenheter, nya marknader, nytt samarbete, nya möjligheter. Du har styrkan och förmågan att lyckas med uppgiften.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb hittills och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan korten också betyda att du söker efter nya möjligheter. Om du är arbetslös, kan det dyka upp en ny idé.
Kärlek: Allmänt så verkar du och din partner komma överens med varandra. Någon kanske kan tvingas slåss för sin partner eller kan komma på kant med någon i omgivningen.
Ekonomi: Det kanske vill till lite ovanliga lösningar för de som har problem i sin ekonomi. Rent allmänt säger korten att du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 3-5-7-13-21-27-32


Fiskarna (19/2-20/3):
De planer som du har för framtiden kommer att ge dig framgång. Det verkar som du nu kommit över de största hinder i ett projekt eller ett mål och att du kommit många steg vidare. Ännu kan en tid av väntan äga rum, men du har kommit ganska nära ditt mål. Detta kan även innebära planerade resor eller start av eget företag.
Jobb: Du har gjort ditt bästa på arbetet och väntar tåligt på ett erkännande om det har lönat sig eller inte. Du kan troligtvis vänta dig en bättre position i framtiden antingen på nuvarande jobb eller ett helt nytt.
Kärlek: Även om det funnits en del osämja i relationen sista tiden borde det nu lösa sig och ni kommer in i en harmonisk period. En ny romans finns i sikte för några i tecknet.
Ekonomi: Ekonomin verkar kunna förbättras kanske genom lite nya ideér till lösningar på hur du kan få ett större kassaflöde.
Turnummer: 4-5-7-21-23-24-27

 

❤Ha nu en riktigt magisk och fin vecka❤

                Kram