16. sep, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 16 september

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

GRÅ EKORRE


"Hitta nya vägar att lösa problem."


OM=  Dessa mycket nyfikna djur kommer ursprungligen från Sirius och är inte anslutna till den röda Ekorren. De är extremt smarta pussel-lösare. De visar stor påhittighet och beslutsamhet medan de lär sig hur de ska knäcka ett psykiskt problem. De gör detta för att expandera sina förmågor och sin vänstra hjärnhalva. De visar och lär människor att det finns lösningar bara vi försöker tillräckligt mycket.


Grå Ekorrar för med sig kännedom om den heliga geometrin, från Sirius, liksom andlig teknologi för framtiden och de överför detta till oss när vi är redo. Deras närvaro kan också trigga oss till att hitta svar på våra problem.


Gemensamt med andra sorters Ekorrar, demonstrerar de Grå hur de använder sin Kundalini (vital energikraft) för att länka över otroliga avstånd. De kan nästan flyga och det uppmanar oss att utöka gränslinjerna av våra förväntningar.


BUDSKAP=  Den Grå Ekorrens visdom med detta kort inbjuder dig till att se ditt livs utmaningar på ett nytt sätt. Det tyder på att det finns en lösning till alla dina problem om du ser på dem ur en ny synvinkel. Du rekommenderas också till att du behöver anstränga dig för att finna denna lösning, så var uppfinningsrik, undersök möjligheterna och tänk igenom saker mycket noga. Håll ut! Du kommer oundvikligen att erhålla en belöning, den goda känslan av framgång eller lösningen på en tidigare utmaning.


Du är också ombedd att utvidga dina lägre begränsningar. Det är dags att flyga. Ha roligt, var nyfiken och njut av den nya potential som du låter flyta genom ditt liv. Hitta ett nytt sätt att uttrycka din livskraft och vitalitet i de möjligheter som kommer inom räckhåll för dig.


Som KRAFTDJUR= Påminner dig om att se till att du håller ditt skafferi välfyllt. Hjälper dig att hitta ditt inre jag och leva i nuet med skratt och glädje. Vill också ge dig möjligheten eller förbereda dig på att hitta nya lösningar på dina problem så att du kan gå vidare på din livsväg med en klarare syn.


I DRÖMMEN=  Kan det betyda att du har samlat på dig en massa onödiga saker som du behöver göra dig av med då dessa blockerar din livsväg. Kan också vara så att du bör vara mer observant på det som finns i din omgivning och se människor ur en ny synvinkel, ett uppvaknande är på väg.


❤Ha en fantastisk och magisk vecka❤
                     Kram