20. sep, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-39

Här kommer Horoskopet för perioden 21 september - 27 september;

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Något problem från det förflutna kan dyka upp nu, det kan också gälla problem med något barn. Du kanske nu står inför ett svårt val och känner dig villrådig. Ta då och sök lugn och ro den här veckan och bara var för dig själv. Använd dig gärna av meditation korta stunder då och då som får dig att se klarare på det som bekymrar dig. När du känner lugnet inom dig så hittar du också svaret på hur du ska välja. Du kommer att välja rätt!
Jobb: Ditt arbete kanske innebär att du har flera helt olika arbetsuppgifter som du nog trivs med. Men se upp så det trots allt inte blir alltför mycket.
Kärlek: I relationen behöver du kanske släppa taget om vissa beteenden eller vanor som du lagt dig till med. För att uppnå harmoni krävs en anpassning till varandra.
Ekonomi: Om du känner oro inför din ekonomi så be någon du litar på att hjälpa dig komma til rätta med eventuella problem.
Turnummer: 1-3-4-9-29-30-35

 

Oxen (20/4-20/5) :
Det kan bli en känslosam vecka då universums energi påverkar dig emotionellt. Det finns mycket fantasi och drömmar med i bilden nu. Det kan också vara så att det nu är en tidpunkt då du kommer att träffa nya vänner eller en ny beundrare. Kanske dyker det upp något som gör att du måste fatta ett snabbt beslut. Du måste då stå upp för det som du verkligen tror på, men ändå se till att det blir någon form av rättvisa för de som eventuellt är inblandade.
Jobb: Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av.
Kärlek: Kanske möter du nu någon som du ser upp till väldigt mycket. Se upp så du inte förväxlar idoldyrkan med kärlek.
Ekonomi: Din ekonomiska situation verkar se bättre ut än du väntat dig.
Turnummer: 7-13-15-20-27-33-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Goda nyheter kan nu vara på ingående! Kanske är det något som du inte alls har förväntat dig. Perioden verkar nu vara väldigt gynnsam för Tvillingarnas tecken. Har du något som du borde ha slutfört, men ännu inte gjort, så passa på nu när läget är som bäst. Det ser också ut som det blir en hel del förtroliga samtal den här perioden. Kanske ett oväntat möte kan inträffa som gör dig väldigt glad. I hemmet verkar det råda frid och harmoni tillsammans med närstående.
Jobb: På jobbet kan du nu uppnå ditt mål, kanske får du de arbetsuppgifter som du velat ha eller får en befordran.
Kärlek: För den som är singel kan det nu uppstå ljuv romantik.
Ekonomi: Pengar verkar just nu inte vara något problem för dig, men glöm inte att spara lite för kommande tider.
Turnummer: 2-6-19-20-25-32-33

 

Kräftan (22/6-22/7):
Inledningen av veckan blir kanske lite kaotisk eller stressig. Men korten visar att du senare i veckan tar tillbaka kontrollen och avslutningen blir precis så harmonisk och fridfull som du önskat. Så andas djupt och låt dig inte gripas av panik, allt löser sig till det bästa. Du har styrkan och små hinder eller problem löser du lätt nu. Det kan vara så att du snart kommer att vidga dina vyer och expandera i dina målsättningar. Nya ideér dyker upp som gör att det går framåt lättare.
Jobb: Du känner kanske lite oro angående ditt jobb och vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Kanske blir du nu uppvaktad av någon som har ett speciellt intresse för dig.
Ekonomi: Om du har ekonomiska problem, ser det ut som de kommer att lösa sig.
Turnummer: 1-3-9-11-14-28-34

 

Lejonet (23/7-22/8):
Nu kan det dyka upp lite oväntade möjligheter. Det kan innebära att du snart måste fatta ett beslut. Kanske får du en helt ny idé som kan ge dina drömmar möjligheten att förverkligas. Om du söker efter klarhet i en viss situation, så inser du att du har den kunskap som behövs och du kan finna lösningen på ett viktigt problem. Korten visar att du nu är inne i en kraftfull period då du kan få mycket att hända. Så följ dina drömmar och ta tillvara på chanserna som dyker upp.
Jobb: Om du är företagare kommer ditt företag att visa sig lönsamt.
Kärlek: Om du nu möter en person som du utvecklar ett intresse för, se upp då risk för manipulation finns.
Ekonomi: På det ekonomiska området kan du nu göra säkra framsteg.
Turnummer: 1-2-3-4-16-26-31

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Korten visar på att du nu kan ha möjlighet att uppnå dina mål inom snar framtid. Det kan gälla inom flera områden som t.ex ny karriär, ny bostad, att äntligen kunna finansiera en dröm du haft en längre tid mm. Det här kan mycket väl bli en tursam period då mycket går din väg. Även i hemmet och inom familjelivet ser det ut att bli en harmonisk tid. Så se framåt med glädje och optimism och förvänta dig det oväntade.
Jobb: Kanske kan ett nytt yrke eller nya arbetsuppgifter komma i din väg nu.
Kärlek: Du kanske nu träffar en man med pengar. Han är en bra far, har sinne för pengar och har stora planer i verket. Han är något äldre men mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi: Du står kanske vid ett vägskäl vad gäller din ekonomi. Låt inte andra blanda sig i dina ekonomiska angelägenheter.
Turnummer: 7-12-13-27-28-34-35

 

Vågen 23/9-22/10):
Lite blandad kompott kan det bli den kommande veckan. Det kan hända att du utsätts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning, men ta det inte så allvarligt det är inte så illa som du först kan tycka. Detta kan i sin tur betyda att det kan bli en del förändringar som visar sig gynnsamma för din del. Du är trots allt redo för dessa förändringar och har förmågan att manifestera det du vill. Du kanske inser att livet är rätt så magiskt ändå.
Jobb: Om du håller fast vid ditt arbete endast på grund av att det ger dig en inkomst, men inte så mycket mer, så är det kanske dags att se om något annat passar dig bättre.
Kärlek: Kanske kan det bli lite onödigt gnabb i relationen under veckan. Försök att se allt bra ni har tillsammans och släng negativiteten överbord.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig.
Turnummer: 1-5-11-17-25-32-33

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Att lära sig genom att testa olika saker tills man inser vilken lösning som är bäst i en viss situation kan vara något för Skorpionens barn att tänka på under den här perioden. För livet är en ständig initieringsrit inom olika områden. Så att satsa på studier och skolning kan vara en väg till framgång i yrkeslivet, men även för materialism och ledaregenskaper. Du önskar dig troligtvis ekonomisk oberoende, så varför inte börja med det samma? Tiden är inne att flytta gränser och förbättra din livskvalitet. Perioden kan också öka på dina psykiska förmågor.
Jobb: Du är nog trygg i dig själv och mår bra av ditt arbete.
Kärlek: Just nu är chansen inte så stor att träffa på den rätta livspartnern.
Ekonomi: Du har nu möjlighet att kunna uppfylla dina ekonomiska mål så att allt löser sig.
Turnummer: 2-5-13-15-18-29-31

 

Skytten (22/11-21/12):
Korten visar på en ny början av något slag. Det kan t.ex gälla att teckna ett kontrakt, dokument eller någon rättslig, medicinsk eller professionell hjälp som nu kommer att ta dig ett stort kliv framåt. Det kan också vara så att du behöver se ett problem från avstånd, att distansera dig känslomässigt för att få en helt ny synvinkel på det hela. Hur som helst visar allt på ett lyckligt resultat. Så se framåt med optimism och våga tro fullt ut på dig själv!
Jobb: Om jobbet känns tungt nu så kanske du behöver ta en funderare på om du ska försöka hitta en annan lösning.
Kärlek: Relationen verkar vara inne i en gynnsam och behaglig period.
Ekonomi: Om du haft en tid av ekonomiska problem, inser du att situationen kan lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp.
Turnummer: 1-3-5-9-12-17-28

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske kan det nu bli fråga om att finna en balans i tillvaron. Lite för mycket "måsten" fyller eventuellt din vardag och gör den betungande. Om du känner dig stressad och orolig så är det nu hög tid att vända på steken för att inte "brännas vid". Ett ord som väger tungt nu är samarbete. Så både på jobbet och i hemmet vill det nu till att klargöra att du behöver hjälp i dina sysslor. Den styrka som nu finns i ditt tecken kan vara signalen till att sätta igång en förändring. Turen kan också skina på dig nu.
Jobb: På jobbet kan du kanske nu få njuta av en del framgångar.
Kärlek: Möjligtvis dyker det upp en del problem i relationen. Invänta rätt tidpunkt för att tala klarspråk med partnern så löser sig mycket.
Ekonomi: Är ekonomin nu helt under isen så är det bäst att be någon om hjälp för att komma på rätt köl igen.
Turnummer: 4-6-16-18-21-26-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Erfarenheter är något vi får med oss under livets gång. Möjligtvis kan du ha stor nytta av dina erfarenheter under den här perioden, då det kan bli både upp- och nedgångar. Det kan innebära en del konflikter som kanske gör dig nedstämd men som du med din erfarenhet ändå tar dig igenom på ett beundransvärt sätt. Om du inte redan har provat på meditation så gör det nu. Detta kommer att öppna upp för nya insikter och nya idéer om hur allt kan förbättras till din fördel.
Jobb: Du känner kanske en viss svårighet i att fatta beslut rörande ditt jobb. Det är viktigt att du hittar en lösning.
Kärlek: Du kan komma att möta någon på en fest - om du har en partner kan det bli fråga om att planera inför framtiden.
Ekonomi: Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din eknomi att förbättras avsevärt.
Turnummer: 11-14-15-18-25-28-31

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Korten visar på att du har den skicklighet och den disciplin som behövs för att nå dina högsta mål. Stå nu emot impulsiva handlingar, genom att hålla dig till planeringen gör att du når ditt mål snabbare. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Det kan också innebära materiella förbättringar. Se nu framåt med positiv förväntan då det blir en självuppfyllande profetia. Om du tidigare lidit av sömnlösa nätter kommer du nu troligen att sova gott.
Jobb: Kan hända det blir lite strul på jobbet nu, men det är övergående.
Kärlek: Kanske du är lite för upptagen av annat omkring dig så du glömmer vårda din relation?
Ekonomi: Om du har ekonomiska problem är det inte läge att blunda för detta nu. Ta tag i situationen för du kan förbättra den.
Turnummer: 4-9-12-18-20-28-33

 

❤Ha en fantastisk o magisk vecka❤

              Kram