23. sep, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 23 september

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

FLADDERMUS


"Se genom illusionen för sanningen."


OM= Fladdermöss kommer ursprungligen från ett annat Universum och kom ner till Jorden genom Sirius, där de slipade på sin kunskap om ljudande och ekolokalisering för att passa in med Jordens atmosfär och energi. Ärkeängel Mikael hjälper dem att utveckla sina halschakran för att använda dessa färdigheter till att navigera och demonstrera hur man kan göra saker på ett annat sätt. Genom sina avancerade halscentra länkar de oss till planeten Merkurius och dess uppstigna aspekt, Telefoni, som är vårt Universums egen "radiosändning". Dessa högt utvecklade varelser bär på stor kosmisk visdom liksom gudomligt feminina hemligheter och deras själsmission är att sprida ut detta på Jorden.

De påminner oss om att det är möjligt för däggdjur att flyga!
De lär sig också, och lär ut, om att dela på ansvaret inom ett samhälle och att föda och ta hand om ungarna. Detta hjälper till att utveckla deras hjärtcentra i sin strävan att bli fullständigt 5-dimensionella.


Fladdermöss är mycket känsliga för sin omgivning och de arbetar mycket nära med Ärkeängel Dorenka.


BUDSKAP= När du ser det här kortet så föreslår det att du öppnar upp ditt hjärta och fyller det med kärlek för att bry dig om och vårda de som finns nära dig. När du höjer frekvensen i ditt hjärtcentra blir det också möjligt för ditt halschakra att expandera. Så fokusera på att tala med kärlek och integritet. Be sedan Ärkeängel Mikael att hjälpa dig att utveckla telepati och andra psykiska förmågor. Tona in på Fladdermössen för att ladda ner din högsta potential och kanske även den andliga teknologin för framtiden.


Ditt budskap är också att se på världen med nya ögon. Uppfatta allt med visdom. Lyssna till din intuition för att upptäcka anledningen bortom det uppenbara. Utvidga ditt liv och kom ihåg att det finns alltid ett annat sätt att göra saker på.


Som KRAFTDJUR= Som kraftdjur ger den en stark förmåga att se det som ligger dolt, det intuitiva och mediala. Visar dig att det är dags att konfrontera gamla rädslor för att komma vidare. Fladdermusen vill upplysa dig om den magiska världen som du faktiskt lever i och den vill ge dig den visdom du behöver för att komma vidare i livet som att släppa din rädsla och varje mönster som inte längre passar in i ditt tillväxtmönster.


I DRÖMMEN= kan Fladdermusen vara ett tecken på att du känner dig osäker på någonting, den uppmanar dig då att söka nya sätt att se på din situation, för du kan hitta rätt väg om du bara försöker. Kan också innebära att du kommer att göra en längre resa.

 

❤Ha en magisk vecka❤
          Kram