26. sep, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer Helgens Orakelkort med ett härligt budskap till dig ❤

 

❤❤❤❤❤❤

 

DU ÄR DJUPT KLARSEENDE


"Lita på det du ser för ditt inre öga såväl som det du ser med dina fysiska ögon. Det du ser hjälper dig med helande, undervisning och vägledning."


Änglarna visar dig det här kortet för att hjälpa dig att tro på de syner som du ser för ditt inre öga. Det kan vara syner som du får i drömmar, eller fysiska tecken såsom återkommande tal, fjädrar, mynt, ljussken och så vidare. Eftersom skaparen är allseende är det rimligt att du, och alla andra, skulle ärva klarsynens gåva. Om din gåva verkar vara blockerad så kan det bero på en smärtsam upplevelse i det förgångna som änglarna kan hjälpa dig att läka och släppa taget om.


Du ska veta att det är rätt för dig att vara klarseende, för denna välsignelse kan användas som hjälp när du helar och undervisar. Din klarsyn ger dig också fortlöpande korrekt information, ungefär som en GPS (elektronisk karta i en bil) som vägleder dig till rätt destination. Lita på det du ser!


En övning du kan göra för att rensa bort sådant som stör din klarsyn. Välj en lugn plats och ha gärna med papper och penna så du kan skriva ned det du får till dig innan det försvinner. Sen säger du högt eller tyst inom dig:


"Ärkeängel Raziel, kom till mig nu. Omge mig med de högsta och renaste vibrationer av gudomligt ljus för att läka och släppa gammal rädsla som har med min klarsyn att göra."


Slappna av och andas lugnt tills hela kroppen känns fullständigt avslappnad och helt lugn. Var viss om att du kan styra din klarsyn genom att be änglarna om hjälp.

 

*** Själv har jag många gånger sett syner för mitt inre som sedan visat sig vara eller bli precis så. Det är inte alltid man direkt förstår vad som menas med det man ser, men så småningom brukar allt klarna. Senaste tiden har jag ofta sett ett starkt ljussken som kommer från mig och  söker sig ut i rymden, precis som en stark ficklampa där skenet sprider sig uppåt och utåt. Har väl lite aning om vad det innebär men är säker på att svaret kommer så småningom ***

 

❤Ha en fantastisk helg i frid och harmoni❤

               Kram