30. sep, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 30 september

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤


VAL


"Lev som en fullt medveten varelse."


OM= Dessa väldigt utvecklade varelser kommer ursprungligen från det 10-dimensionella Universum av Shekinah. De bär med sig en nivå av kärlek och glädje som för närvarande är bortom vår fattningsförmåga. När de simmar i havet häller Ärkeängel Mary välsignelser ner till dem, medan Ärkeängel Joules sänder välsignelser upp till dem från en portal vid Bermudatriangeln. Hållna i denna "axel" av ren kärlek sprider de ljus och meddelanden från dessa Ärkeänglar och även koderna för högre upplysning och hopp som de fått med sig från Shekinah.


Deras själsmission är att upprätthålla den gudomliga planen för våra hav och hålla vibrationen rätt för vår planet. De väljer att fullfölja detta i vatten där energin ifrån land inte kan påverka dem.
Valar demonstrerar medveten andning och är ombedda att föda levande ungar så att de kan förstå moderlig kärlek. Som en del i deras mission beskyddar de också Delfiner och den heliga visdom dessa bär på.


BUDSKAP= Detta är ett kort av behärskning! Ett av de första stegen är att kunna kontrollera din andning. När du fokuserar på din andning ansluts du medvetet till Källan och den plats du ursprungligen kommer ifrån. Valens visdom föreslår att du centrerar dig själv genom andning eller en djupare meditation.


När du tänker på, eller simmar med, Valar kan också Ärkeängel Mary ta dig upp till Källan. Ditt hjärta kommer då att träffas av ett obeskrivligt ljus.
Höj dig över världsliga frågor och sprid kärlek, ljus, hopp och inspiration till dem som finns runt omkring dig. Be om att din 5-dimensionella livsväg blir fullt installerad och lev ut den. Vad som än händer runt omkring dig, var alltid den bästa av dig själv!


Som KRAFTDJUR= så vill valen att du öppnar ditt hjärta och ditt hem för omvärlden. Hjälper dig hitta tillbaka till ditt eget hjärta och moder Jord. Du har ett större medvetande än du vet om och ett samarbete med alla levande varelser är dess mål för dig.


I DRÖMMEN= Om du har en dröm om en val i vilken situation som helst, så representerar den här drömmen vänlighet och glädje som någon ger dig. Drömmen kan också representera ditt förhållande till en speciell person, som kan vara din vän eller din romantiska partner.

 

❤Ha en givande vecka på alla plan❤
            Kram