3. okt, 2020

Helgens Orakelkort ...

Här kommer Helgens Orakelkort som är ett av mina favoriter. Försök att ta till dig texten här:

 

❤❤❤❤❤❤

 

Känna till och använda din sanna kraftDet här kortet representerar kulmen av din personliga och andliga kraft vid denna tid. I Magikerns vänstra hand finns flamman av passion och agerande. I hans högra hand finns en virvel av vatten och reflektionen av ljuset. Det här högst välgörande kortet talar om att du faktiskt är Magikern, och inom ditt räckhåll finns de otroliga krafterna från jord och andevärld. Vattnets energi är Yin, kraften av ande och klarhet i tanken. Flammans energi är Yang som visar riktning och kreativitet. Tillsammans ger de dig en magnifik magi av transformation.

Spegeln står vid sidan om Magikern och reflekterar den yttre världens respons på ditt val av att använda (eller försaka) den sanna kraften som du har. Silverreflexen visar framtiden i en dimma i horisonten, redo att bli magiskt formad!


 När du ser det här kortet är det för att visa att en viktig och kraftfull tid är inne. Du är alkemisten av ditt liv, och precis som en alkemist gör grundmetaller till guld, är du nu färdig att transformera dina svårigheter till storslagna välsignelser.

Detta är sanningen i varje vrå av ditt liv. Kräv din kraft och omfamna dina intentioner från hjärtat och in i ditt dagliga liv. Bestäm ditt öde och dimman för framtiden kommer att klarna till strålande verklighet.

AFFIRMATION:  "Jag har all den kraft jag behöver för att skapa det öde jag förtjänar. Magi händer när jag lever i medvetandet om min eviga sanning."


❤Ha en riktigt magisk helg❤
              Kram