5. okt, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-41

Här kommer Horoskopet för perioden 5 oktober - 11 oktober. Denna vecka med en extra liten affirmation som kan vara bra att kolla på varje dag, skriv gärna upp den på ett papper så du har den tillgänglig varje morgon.❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser-"

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Undertryck inte dina egna känslor och tankar bara för att tillgodose andras. Ta tillbaka din egen tanke och känsla och sen bara gör så. Ingen kan stoppa dig bara du bestämmer att nu ska det ske. Det finns så mycket inom dig som du kan ta fram i beaktande och få de svar du söker. Det blir trots allt en positiv vecka och du kan få möjligheter att knyta nya spännande kontakter. Din ekonomi håller om du låter ditt sparade kapital vara orört.
Affirmation: "Jag är värd att älskas"


Turnummer:   5-7-9-16-19-24-25   


Oxen (20/4-20/5) :
Veckan uppmanar dig till att vara sparsam och inte ödsla dina pengar på onödiga saker.  Tänk på att tingens betydelse är oviktiga i det stora hela. En del missförstånd kan uppstå under veckan men om du bara försöker se allt utifrån ett annat perspektiv så förstår du att det inte var något illa menat. I övrigt en lagom lugn vecka för tecknet.
Affirmation: "Jag ser att allt som kommer till mig  är en gåva"


Turnummer:   1-3-11-12-18-29-32


Tvillingarna (21/5-21/6):  
Det här är en vecka då du bör ta det lite lugnt. Försök få lite egentid för att bara pyssla med sånt som du verkligen känner glädje av. Våga släppa taget från sånt som inte ger dig någon glädje längre. Låt dig inte nöjas med det lilla, öppna upp för alla de möjligheter som faktiskt finns runt dig och se framför dig hur allt kommer att ordna upp sig. Det är även en bra tid att börja med studier. Ekonomin blir sakta allt stabilare.
Affirmation:  "Jag ser det goda i allt som sker"


Turnummer:   7-8-9-13-26-29-35


Kräftan (22/6-22/7):
Du kanske känner dig lite trött och håglös inför början på veckan. Men allt tyder på att det finns kärlek i luften nu. Kanske din partner ger dig en kärleksförklaring eller en kärleksgåva. Är du singel så kan det vara början på en ny kärlekssaga eller förälskelse. Ekonomin bör kännas stabilare än på länge den här veckan, men tänk dig för inför större inköp.
Affirmation: "Jag är grundad och balanserad"


Turnummer:   11-12-18-25-27-31-33


Lejonet (23/7-22/8):  
Det kanske pågår någon sorts maktkamp mellan dig och någon närstående eller arbetskollega. Ibland blir det inte alltid så som man vill, men är du bara öppen för alternativ så kommer allt att lösas på bästa sätt. Det kan vara bra att dra sig undan och vara i sig själv för att se att det finns lösningar. Gäller det något ekonomiskt problem så kommer det att ordnas upp framgångsrikt.
Affirmation: "Jag tar nya initiativ"


Turnummer:  3-4-9-14-19-20-21


Jungfrun (23/8-22/9):
Den här veckan bör du dela med dig av både glädje, en hjälpande hand och empati, inget fyller ens eget hjärta på bättre sätt än att göra gott för andra. Detta kan också medföra att du träffar på den stora kärleken eller det blir ett nyvaknande i en pågående relation. Du bör ta alla tillfällen du kan få att vistas ute i naturen med promenader eller utöva någon sport. Detta gör dig klarare i sinnet.
Affirmation: "Jag bjuder in glädje och skratt till min dag"


Turnummer:   3-5-13-15-16-25-32


Vågen 23/9-22/10):
Veckan bjuder på gott umgänge med vänner och/eller släkt. Du känner dig uppskattad för den du är och det ger din vardag ett lyft. Var uppmärksam på ditt arbete så det inte finns anledning att tvivla på din förmåga. Lyssna till din inre röst om vad som är bäst för just dig. Ekonomin verkar inte ge dig några bekymmer för tillfället. Kanske det finns utrymme för att uppdatera något i bostaden.
Affirmation: "Jag prioriterar mig själv"


Turnummer:   2-3-8-15-17-21-22Skorpionen (23/10-21/11):
Nu är det dags att ta tag i något som du skjutit upp alldeles för länge. Du finner kraften till detta under den här veckan. En börda kommer att släppas från dina axlar och du kan njuta mer av din vardag. Det blir överlag en positiv och glad vecka och nya erbjudanden kan dyka upp. Vad det gäller ekonomin så är det ännu inte dags att slå på stort, utan återhållsamhet ännu en tid får du nog räkna med.
Affirmation: "Jag ser allt som händer som spännande möjligheter"


Turnummer:   7-10-19-23-24-25-33


Skytten (22/11-21/12):
Det blir kanske en tålamodsprövande vecka. Något du trott på visar sig inte vara så som det såg ut från början. Kanske det gäller ett avtal eller överenskommelse av något slag. Men efter lite övervägande kan du finna ut en lösning och allt kommer att utfalla till det bästa för alla inblandade. Ekonomin verkar vara balanserad och bör räcka för dina behov.
Affirmation: "Jag tror på mig själv och mina förmågor"


Turnummer:   1-6-8-10-15-18-29


 
Stenbocken (22/12-19/1):
Något kanske inte blir så som det var tänkt den här veckan. Men det är bara att släppa taget om detta för det är  inget att oroa sig över, nya möjligheter dyker upp längre fram. På arbetet känner du dig uppskattad av arbetskamrater som tycker du är en glad person. Ekonomin kanske inte är på topp just nu, men det finns möjligheter till en liten vinst den här veckan, men satsa inga större summor.
Affirmation: "Jag får allt jag behöver från Universum"


Turnummer:   1-6-11-14-27-28-33Vattumannen (20/1-18/2):  
Om du känner dig nertryckt av alltför stort ansvar i ditt arbete eller dina sysslor är det viktigt att du vänder det negativa till något positivt. Försök att se det positiva varje dag även om det bara är litet. Ju mer du inriktar dig på positiva ting desto lättare kommer det som nu tynger dig att kännas. Lite egen tid ute i naturen är dig väl unnat och kan hjälpa dig mycket. Ekonmin verkar just nu räcka till och denna veckan finns möjlighet till lite tur i spel.
Affirmation: "Jag har en spännande dag framför mig"


Turnummer:   9-11-15-19-23-24-27


Fiskarna (19/2-20/3):
Veckan handlar om kontroll. Antingen känner du att du låter andra kontrollera för mycket eller så har du själv svårt för att släppa kontrollen. Tänk på att kontroll får inte ta över ditt liv vare sig på ena eller andra sättet. Dags att sätta gränser nu! Unna dig själv en dags ledighet med att "bara vara" utan  några krav eller tvång. Lyssna till ditt hjärta och följ det vad som än händer så blir allt så mycket enklare. Var också lite försiktig med pengar den här veckan och gör inga onödiga inköp.
Affirmation: "Jag föreställer mig det jag vill ha- och tar tacksamt emot från Universum"


Turnummer:   4-5-7-15-17-31-34

❤ Ha en givande och fin vecka ❤

            Kram