11. okt, 2020

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-42

Här kommer Horoskopet för perioden 12 oktober - 18 oktober;

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Kan det vara så att du nu fokuserar lite väl mycket på materiella saker. Då kan det bero på att du känner ett tomrum inom dig och försöker fylla det med allehanda inköp. Detta är till att lura sig själv, du behöver nog bli lite mer självkritisk i så fall. Försök ta dig ut i naturen, promenera i skogen eller vid en sjö. Sitt i lugn och ro och försök hitta din inre röst som visar dig vilken väg du egentligen bör ta.
Jobb:   Du verkar trivas med ditt jobb och är omtyckt av arbetskollegor.
Kärlek:   Du träffar kanske en man med pengar. Han är en bra far, har sinne för pengar och har stora planer på gång. Han är något äldre men mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi:   Kanske har du nu fått en idé om hur du kan utöka din ekonomi, men det verkar som du vill hålla det hemligt för andra.
Turnummer:   2-5-7-17-18-20-22


Oxen (20/4-20/5) :
Att arbeta i grupp berikar dig just nu. Det kan därför vara dags för dig att vidga din vänkrets eller ansluta dig till en grupp. Du kanske till exempel vill skriva in dig i en skola eller gå en kurs. Det här är också en perfekt tid för att skaffa stödjande vänner som har integritet och en stark moral. Det är också dags att ifrågasätta och granska alla regler, begränsningar eller begränsad tilltro som har skapats runt din nuvarande situation (av dig eller andra) för att vara säker på att de är rättvisa för alla inblandade.
Jobb:   Om du nyligen sökt arbete, finns nu chans att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek:   Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer
Ekonomi:   Du kanske behöver bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer:   2-5-8-10-19-30-34


Tvillingarna (21/5-21/6):  
Nya idéer tar nu form! Förvänta dig att få stor inspiration, möjligen från ett evenemang eller en situation som tidigare bekymrat dig. Nu ser du möjligheten att skapa något fantastiskt och du är full av iver. Fokusera dina tankar på dina långsiktiga mål och skapa en handlingsplan. Din nya förståelse ersätter tidigare missuppfattningar. Nu är du redo att gå framåt-
Jobb:   På ditt jobb kan du känna dig stressad och orolig. Ta det lugnt och fokusera på en sak i taget så går det lättare.
Kärlek:   Du och din partner kommer överens med varandra även på andra områden och ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi:   Din ekonomi ser ut att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer:  1-7-8-10-18-19-33  

 
Kräftan (22/6-22/7):
En spännande ny möjlighet kan nu komma i din väg! Det kan verka som en utmaning men det är en som du är redo för. Blända människor med din originalitet och uppfinningsrikedom! Du känner dig kreativ och tar entusiastiskt emot nya erfarenheter och ser till att saker händer. Tro på dig själv och din egen förmåga så blir det här en alldeles lysande period.
Jobb:   Du är väldigt kreativ och din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek:   Du kan nu träffa någon och en djup vänskap inleds och som kommer att växa med tiden, som känns bra och stabil. Vänskapen kan utvecklas till något mer, men ni kan också förbli bara vänner.
Ekonomi:   Ekonomin klarar sig om du bara håller dig till dina fastställda mål och har koll på dina utgifter.
Turnummer:   3-4-8-11-20-25-28   


Lejonet (23/7-22/8):  
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Ge dig hän! Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar. Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb:   För den som jobbar den här perioden kan det kännas lite tungt att gå till jobbet. Men se framåt snart är det din tur att koppla av.
Kärlek:   Snart kanske du  träffar någon som du känner dig attraherad av. Ni tycker om varandra och chansen är stor att ni inleder ett varaktigt förhållande.
Ekonomi:   Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig men du kan nog räkna med resor för ekonomins skull.
Turnummer:   5-15-17-20-22-30-33


Jungfrun (23/8-22/9):
Det kan nu vara dags för ett firande! Bröllop, budskap om graviditet eller födelse eller återseenden av gamla vänner är troliga. Examen eller befordran kanske väntar runt hörnet. Du behöver ha mer roligt! Du arbetar för hårt och måste lära dig att slappna av. Kanske du kan ordna ett party eller åka iväg på semester. Den här perioden kan innebära att du drar lyckliga slutsatser.
Jobb:   Moral och etik kan vara diskussion på jobbet. Du har här en möjlighet att vägleda andra med dina åsikter.
Kärlek:   Någon i din omgivning kanske sviker dig och du känner dig sårad. Men tala ut med personen för allt kan bero på ett missförstånd.
Ekonomi:   Din ekonomi ser ut att bli bättre men det sker inte på en gång.
Turnummer:   4-13-18-22-25-32-34


Vågen 23/9-22/10):
Ditt självförtroende, visdom och återhållsamhet har betalat sig. Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Detta har gjort det möjligt för dig att ta det lugnt och njuta av lite lyx. Du sätter värde på ditt eget sällskap. Du finner frid och förnöjsamhet i din tysta ensamtid. Speciellt nu så uppskattar du djur och natur mer. Du söker en djupare mening i livet så du går inåt för inspiration.
Jobb:   Du är trygg i dig själv och i ditt arbete. Om du är arbetslös, kommer du inte att uppleva någon nöd utan känna att pengarna flödar in ändå utan någon ansträngning från din sida.   
Kärlek:   Det kan hända att du just nu får en känsla av att du inte riktigt vet var du har din partner. Varför inte tala ut om hur du känner det så du får klarhet i er situation.
Ekonomi:   Förvänta dig en ökning av dina inkomster. Du kan just nu ha en oväntad ekonomisk tur!
Turnummer:   2-3-13-15-16-30-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Positiva förändringar kan nu komma att inträffa i ditt liv. Förvänta dig och njut av förmånliga nya möjligheter när de dyker upp. Det här är en optimal tid att göra stora och små förändringar. Ta steget med vetskapen om att allt kommer att gå bra för dig. Gamla hinder försvinner och allt rör sig snabbt framåt. Om gamla händelser minskat din tillit kommer du nu att se att de faktiskt var positiva för dig. Snabbt framåtskridande är nu troligt.
Jobb:   Du känner kanske ett behov över att tänka över vad du verkligen vill. Om du saknar ett jobb, får du se upp så du inte isolerar dig. Sök kurser i dina intressen.
Kärlek:   Du och din partner trivs nu mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi:   Det kan dyka upp ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer:   3-4-5-6-7-12-26


Skytten (22/11-21/12):
Det kan vara så att du just nu skulle dra nytta av att spendera tid ensam och lyssna till din inre röst. Meditation är nödvändigt eftersom vägen till upplysning är en inre resa. Var tyst och upplev glädjen med att söka sanningen i ditt eget hjärta. Lär dig att trivas i ditt eget sällskap. Det är trots allt en skillnad mellan att vara ensam och att vara övergiven.  Att dela med dig av visdom är en del av din livsresa, speciellt just nu.
Jobb:   Du trivs nog med att alltid vara sysselsatt. Ditt arbete kan också innebära flera helt olika arbetsuppgifter. Men glöm inte koppla av helt från jobbet emellanåt.
Kärlek:   Det verkar lugnt på kärleksfronten för tillfället, så en bra tid att fundera i lugn och ro vad du vill ha ut av din relation.
Ekonomi:   Du kanske behöver granska dina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer:   5-10-13-24-25-31-34


Stenbocken (22/12-19/1):
En situation har kanske inte lösts på det sätt du hade hoppats, men du kan försöka igen. Din kraft ligger inte i hur saker och ting faller ut, utan i hur du hanterar dig själv när du går framåt. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid. Någon i situationen är inte riktigt hederlig.
Jobb:   Om du befinner dig i ett nytt arbete, så får du ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek:   Du kan få ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men även att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker.
Ekonomi:   Är ekonomin orsak till stor oro, så tveka inte att be någon om hjälp att få ordning i det hela.
Turnummer:   5-10-12-26-28-29-35  


Vattumannen (20/1-18/2):  
Nu är det nog dags att förnya dina planer och se saker från ett nytt perspektiv. Fråga dig själv: är det möjligt att ett annat tillvägagångssätt skulle fungera bättre? Även om det känns som om det inte händer någonting, är det tillfälligt. Använd därför den extra tid du har fått till att tänka över dina strategier. Det är också en bra tid för att vara generös med din tid, uppmärksamhet och gåvor.
Jobb:   Känner du dig lurad eller sårad av något på jobbet så är du är besviken just nu, men tiden läker alla sår.
Kärlek:   Om det är lite konflikter i relationen så kanske du känner att du får kämpa ensam. Men ta mod till dig och tala ut med din partner så kommer din oro att släppa.
Ekonomi:   Din inkomstkälla är stabil och du har kompetens till att hantera din ekonomi
Turnummer:   3-4-5-17-19-29-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Du arbetar kanske för hårt och har lagt ner för många timmar. Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra.  Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema.
Jobb:   Se upp på arbetet så du inte blir förd bakom ljuset den här perioden. Kontrollera sanningen i något påstående innan du drar slutsatser.
Kärlek:   Nu kanske du möter partnern i ditt liv! Eller kan det vara en sann vän.
Ekonomi:   Kanske lägger du mycket energi på att lösa problemen som ständigt dyker upp.  Gör en långsiktig budget för att slippa onödig oro.
Turnummer:   3-5-9-17-28-29-30

❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤

             Kram