14. okt, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 14 oktober

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

ÅSNA


"Håll ditt hjärta öppet vad som än händer"


OM= Åsnor kommer från Sirius. först inkarnerade som de vilda åsnor som strövade i stora hjordar i de vilda delarna av Mesopotamien. Deras själar önskade att utforska frihet, uthållighet och kamratskap. Senare när många blev tillfångatagna, tama och satta i arbete av människor blev de kända som Åsnor. De uthärdar ännu separationen från sina käraste, betungande arbete och ofta förnedring och det här livet är en utmanande initiering för dem.
Ärkeängel Mary är med dem och hjälper till att hålla deras hjärtan öppna. Ärkeängel Gabriel finns också med genom att uppmuntra och hjälpa dem. Han hjälper dig med dina prövningar i livet om du energiskt ansluter dig till en Åsna.


Åsnor är de djur som representerar Broderskapet av den Gyllene Manteln, de som rensar planetarisk karma genom deras eget energisystem för att hjälpa Världen. Din erkänsla stödjer dem.
Den andliga hierarkin valde detta ödmjuka djur till att bära Jungfru Maria till Betlehem för att erkänna och belöna det.


BUDSKAP=   Det här kortet indikerar att du har gått igenom, eller fortfarande går igenom någon form av prövning eller initiering. Du kanske känner att det har varit orättvist men din själ åtog sig att gå vidare till en högre andlig nivå. Sådana utmaningar hjälper dig att utveckla kvaliteter av tålamod, överseende och kurage. Acceptera detta. Stå centrerad, lugn och ha ditt hjärta öppet. Använd alla erfarenheter till att stärka dig själv och du kommer att röra dig mot en högre andlig nivå. Då kommer allt att kännas värt besväret då du ser med upplysta ögon.
När du går igenom en initiering blir du alltid belönad så att något mycket bättre kommer in i ditt liv. När du ser det här kortet vidrör Ärkeänglarna Mary och Gabriel dig med kärlek och upplysning.


Som KRAFTDJUR= Ger Åsnan dig förmåga att ta beslut, att kunna säga nej, att gå din egen väg. Stå fast vid ditt ord och hålla fast vid vad du tycker är viktigt. Att göra förändringar trots att du inte gillar det visar dig att det är utvecklande att förändras.


I DRÖMMEN=  Att se en Åsna i drömmen kan betyda att du får ett meddelande som gör dig glad. Om du rider på en Åsna kan tyda på att något nytt kommer att hända i ditt liv. Klappar du en Åsna kan det komma en oförutsedd utgift.

 

❤Ha en härlig och givande vecka❤
                Kram