18. okt, 2020

Horoskop m. Tarot-/Änglakort o Turnummer V-43

Här kommer veckans Horoskop för perioden 19 oktober - 25 oktober;

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du borde verkligen följa din magkänsla den här veckan, om det dyker upp en valmöjlighet för dig, då finns det goda chanser för att kunna bättra på din ekonomi. Trots att du kanske känner dig lite håglös inför ditt arbete så verkar det flyta på riktigt bra i alla fall. Det finns kanske någon i din närhet som tänker mycket på dig, och om du har en känsla för vem det kan vara så ta dig tid till att höra av dig till den här personen.
Turnummer:   3-5-6-8-17-34-35


Oxen (20/4-20/5) :
Den här veckan bör du hålla dig öppen och mottaglig för nya idéer som kan dyka upp i din väg, det kan vara något som du känner inom dig eller som presenteras för dig på annat sätt. Om idéerna dyker upp inom dig så bör du absolut skriva upp dem i en bok och titta på dem varje dag för att få inspiration till att det faktiskt kan gå att förverkliga. Bolla även tankar och idéer med andra för att se saker på nytt sätt.
Turnummer:   3-7-10-17-26-32-35


Tvillingarna (21/5-21/6):  
Nu kan tiden vara inne att fatta beslut i någon fråga. Om du tidigare har stött på hinder i den här frågan så har säkert inte tiden varit mogen för beslut. Så använd din energi, handlingskraft och beslutsamhet till att satsa allt på det du länge har drömt om. Det finns alla möjligheter att nå framgång och du kommer säkert att få stöd och uppmuntran från andra när du väl har tagit första steget.
Turnummer:   1-3-11-16-17-22-24


Kräftan (22/6-22/7):
Den här veckan handlar om barn för Kräftans tecken. Det kan vara så att det är ditt inre barn som behöver väckas till liv och få dig till att bli mera lekfull och känna glädje i livet. Det kan också vara så att ett barn är i behov av din hjälp eller omvårdnad på ett eller annat sätt. Eller har du en stark längtan efter ett eget barn, eller kan det kanske vara så att det redan är på väg?
Turnummer:   2-4-12-15-16-17-26


Lejonet (23/7-22/8):  
Nu slår vi på stora trumman, kärlek och romantik sveper runt tecknet!  Nu är det kanske tiden när du träffar din tillkommande! Kan också vara så för dig som redan befinner dig i en relation att ni upptäcker varandra på nytt. Det blir lätt slentrian i vardagen och ibland bör man ägna extra uppmärksamhet åt sin partner. Ge er ut på något roligt som gör att det blir lite guldkant på vardagen.
Turnummer:   1-4-9-22-28-30-32

Jungfrun (23/8-22/9):
Har det varit mycket att göra sista tiden? Då är det dags att ägna lite mer tid åt dig själv. Du behöver kanske roa dig med något du tycker om den här veckan. Om inte annat så ta lite egentid och gå ut i skogen eller vid en sjö för att fylla på din energi. Du förtjänar att njuta, ha roligt och vara lycklig också. Se till att det du gör för att återhämta dig är enbart roligt och berikande för kropp och själ.
Turnummer:   1-3-5-16-19-22-30


Vågen 23/9-22/10):
Kan det vara så att du har en känsla av att inte ha kommit dithän du har önskat? Men korten säger att du gör stadiga framsteg! Du kanske jämför dig själv med andra och tycker du borde ha kommit längre vid det här laget. Fokusera då istället på de framsteg du redan gjort och gör, istället för att kräva av dig själv att du ska vara perfekt. Du är faktiskt på rätt väg även om du tycker det går sakta. Så belöna dig själv den här veckan.
Turnummer:   6-7-10-11-12-20-24Skorpionen (23/10-21/11):
Den här veckan bör du vistas utomhus i naturen så mycket som möjligt. Speciellt om det varit en tid av mycket inomhusarbete. Kroppen och själen behöver syresättas, vilket kommer att ge dig kraften tillbaka. Det blir också en öppning för att känna glädje och tacksamhet i livet vilket är något som ofta glöms bort. En positiv syn på framtiden ger dig den frihet som du kanske längtar efter samtidigt som dina åtaganden blir skötta.
Turnummer:   1-2-3-19-26-27-35


Skytten (22/11-21/12):
Alla behöver belönas och du är inget undantag, så uppmaningen den här veckan är att belöna dig själv på ett meningsfullt sätt. Ge dig själv något du länge velat ha en sak, enresa, en tjänst eller liknande. Detta kommer att göra underverk för energin, humöret och motivationen. Balansen mellan att ge och ta emot, även om det är du själv som gör det, är viktig för att hålla livsandarna på gott humör.
Turnummer:   2-4-8-10-11-12-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Är du inne i en period när du inte riktigt vet vad du ska satsa på härnäst?  Då kanske den här veckan kan vara tiden då det är dags att bestämma dig för vad du vill. Ingenting kommer att förändras så länge som du drar ut på tiden. Ta dig tid för lite meditation och se om det kan hjälpa dig på rätt spår. När du väl har bestämt dig och känner dig redo för att ta steget kan ditt liv komma att förändras på ett magiskt sätt.
Turnummer:   3-5-7-11-13-24-25Vattumannen (20/1-18/2):  
En vecka i familjens tecken verkar det vara dags för. Det finns kanske ett behov av att umgås mera med din familj. Det kan räcka med en fin hemmakväll tillsammans eller möjligen att ni firar en högtid tillsammans. En familj kan också innebära mycket nära vänner, och då är det dem som man behöver umgås lite mer med. Det kan finnas en hel del att diskutera med sina nära och givetvis sker det i glädjens tecken.
Turnummer:   4-7-9-14-26-30-32


Fiskarna (19/2-20/3):
Den här veckan uppmanar till kreativitet för tecknet. Nu är det dags att gnugga geniknölarna och komma på lite olika sätt som du kan uttrycka dig på. Gillar du att skriva? ja men så skriv då om något som verkligen intresserar dig, det kanske blir en bok eller ett inlägg på sociala medier. Är du mer road av att rita och måla, snickra, sy eller brodera så bara sätt igång. Glädje kommer när man får utveckla sin egen talang.
Turnummer:   2-4-5-12-23-24-31

❤Ha en fantastiskt fin vecka❤

        Kram