26. okt, 2020

Horoskop m. Tarot-/Änglakort o Turnummer V-44

Här kommer Horoskopet för perioden 26 oktober - 1 november;

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Finns det en situation där du har lagt ner mycket tid och arbete? Du behöver då aktivt skydda det som du har skapat. Tro på din förmåga och din rätt till att försvara frukten av ditt arbete. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra. Kanske känner du dig trött eller slutkörd efter allt arbete då är det verkligen dags att koppla av och bara njuta av livet i lugn och ro.
Turnummer:   12-14-15-18-25-31-33


Oxen (20/4-20/5) :
Det finns stunder i livet då man kan känna sig rädd eller osäker, ibland kan det bero på yttre omständigheter och ibland är oron irrationell och overklig. I båda fallen är det viktigt att du går in i dig själv och lyssnar på din intuition vad du ska göra härnäst. Lita på din magkänsla om vad som är bäst för dig. Omfamna den här veckan av självinsikt för att komma över gamla blockeringar som hållit dig tillbaka.
Turnummer:   6-8-13-18-19-26-32


Tvillingarna (21/5-21/6):  
Det är nu dags att sluta skjuta upp saker och ting. Det kan också vara att du står inför ett större beslut och att det är svårt att välja mellan valen du har. Du kan kanske behöva rådfråga någon kunnig person eller en vän som du verkligen litar på om det är ett för svårt beslut. Det är i alla fall dags att ta ett avgörande beslut för att du ska kunna släppa din oro och leva ditt liv fullt ut.
Turnummer:   3-4-13-20-21-25-35  


Kräftan (22/6-22/7):
Nu kan det hända att det blir full fart framåt! Har du haft vissa planer under en tid men känt det som att det liksom inte riktigt vill ta fart, så kan det nu vara starten på något nytt. Plötsligt har du många saker på gång , risken finns att det blir för många bollar i luften direkt så det vill till att du står stadigt på jorden. Se till att balansera alla händelser och var centrerad i dig själv så kommer allt tas emot positivt nu.
Turnummer:   2-3-8-9-10-20-22 

 
Lejonet (23/7-22/8):  
Nu är det hög tid att skaka av sig allt gammalt som ligger och gnager inom dig. Det finns ingen fördel med att stanna kvar i det gamla. Det är nu dags att välkomna det nya! Du kan uppleva en känsla av befrielse i ett sådant avslut då du känner att du har vuxit ifrån detta nu. Var snäll mot dig själv och ta tid på dig att anpassa dig till förändringarna. Ta gärna stöd från vänner och familj i denna övergångsperiod.
Turnummer:   2-7-9-13-16-21-26   


Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kan det finnas all anledning till att ha hopp och positiva förväntningar!  Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder väntar bortom hörnet. Nu är det dags att visualisera ditt liv så som du vill att det ska vara och ta ett steg mot det. Lita på dig själv och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Turnummer:   2-6-7-16-20-26-35   


Vågen 23/9-22/10):
Möjligen känner du dig lite deprimerad just nu och tycker allt är mörkt och hopplöst. Det kan vara något som har hänt som gör att du känner så. Men lita på att den här känslan kommer att försvinna och att du kommer att se den här situationens syfte i ditt liv. Håll inte kvar energin av besvikelse eller konflikter som gjort dig nedstämd. Du gjorde det bästa du kunde då så tillåt dig själv att gå vidare mot en positiv period.
Turnummer:     1-2-3-5-23-32-34  


Skorpionen (23/10-21/11):
En romans kan vara på gång! Eller kan det vara en nyfunnen vänskap som ger dig många glada och positiva vibbar. Dina psykiska förmågor, speciellt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu. Det kan bli rika emotionella erfarenheter som du kan få uppleva nu. Den här veckan kan även innebära att det är dags för att flytta elller att söka efter en ny bostad.
Turnummer:   5-7-16-17-18-22-33

 
Skytten (22/11-21/12):
Nu är tiden inne för att du ska hitta din egen väg! Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga när du förflyttar dig framåt och de kommer att bli belönade. Fortsätt att kämpa och bli inte avskräckt av tillfälliga förseningar. Tillåt heller ingen att hindra dig i dina framsteg. Eventuellt behöver du kanske jobba med någon annan som kompetterar dig. Hopp om framtiden finns!
Turnummer:  6-9-13-19-24-25-27   


Stenbocken (22/12-19/1):
Den här veckan kan du få verkligt positiva relationer med barn, dina egna eller andras. Det råder ett tillfredsställande och givande familjeliv och det är stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Du känner dig mer uppskattad och älskad av dina nära. Så njut av varje dag och var tacksam för all kärlek som finns omkring dig just nu.
Turnummer:   1-4-6-18-22-24-31  


Vattumannen (20/1-18/2):  
Kanske får du en känsla av fångenskap den här eller tidigare  period. Men då måste du tänka om, för den känslan är absolut inte äkta, utan den härrör sig ifrån bekymmer som egentligen inte finns. Släpp därför den här känslan och inta en mer positiv syn på  situationen. Det kan också vara så att du fokuserar för mycket på materiella saker och mängden av ägodelar kommit ur balans. Materiella saker kan aldrig fylla ett känslomässigt tomrum.
Turnummer:   4-12-15-16-20-21-25   


Fiskarna (19/2-20/3):
Den här veckan bör du lita på din intiution och  kraften i dina psykiska förmågor. Lägg också märke till dina drömmar och alla intuitiva budskap som du får till dig då de faktiskt vägleder dig. Du behöver dock inte skynda till handling utan ta dig mer tid till att få mer insikt eftersom saker och ting inte alltid är vad de verkar vara. Ta det bara lugnt, koppla av, meditera och allt kommer att avslöjas för dig.
Turnummer:   4-8-14-16-21-22-34

❤Ha en givande och guldkantad vecka❤

                 Kram