28. okt, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 28 oktober

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

GRIS


"Bibehåll självkänsla och självaktning"


OM= Dessa underbara healers kommer från Plejaderna med en mission att höja frekvensen på land och hos alla varelser. De bär med sig den blå rosen från Plejaderna som symboliserar hjärt-healing och kärlek i deras aura. Medan deras själsmission är att hålla frekvensen på land, hos människor och djur omkring dem hög, ren och klar, är deras arbetsmission att äta oönskad föda och vegetation. Förr i tiden sågs det som ett privilegium att dela sitt hem med dessa rena, utvecklade och smarta djur.


Healingänglarna från Plejaderna och många Ärkeänglar arbetar med Grisarna för att upprätthålla deras självkänsla och självaktning så att de kan fortsätta att arbeta på den högsta möjliga nivån.


BUDSKAP=   Det här kortet vill påminna dig om att komma ihåg hur speciell du är. Din själ behöver vara minst sju-dimensionell för att få tillåtelse att inkarneras till Jorden, och liksom de flesta varelser, när du stiger ner i en fysisk kropp försvinner mycket av din kunskap och visdom. Ditt budskap är att meditera några minuter varje dag och söka efter de gåvor, talanger och kunskap som finns inom dig i din själ. Be sedan om att dessa ska bli tillgängliga för dig för ditt högsta bästa.


Visualisera den blå rosen i ditt hjärta och låt healingen från Plejaderna strömma genom dig och höja frekvensen på din omgivning och vidröra människor med kärlek. Detta kommer att hjälpa dig till att erhålla en känsla av självaktning och ditt sanna värde.
Du påminns om att många Änglar finns runt omkring dig och att några av de mästerliga Ärkeänglarna arbetar tillsammans med dig.


Som KRAFTDJUR= Grisen som kraftdjur vill få dig att inse din egen betydelse. Att du verkligen är speciell och har ett högt egenvärde. Ger dig också mer känsla för att värna om familj och vänner på ett omtänksamt och ödmjukt sätt. Den vill få dig att öppna upp för lek och skratt samtidigt som du känner kärlek från andra och ger tillbaks av dig själv.


I DRÖMMEN=     Drömma om en gris kan betyda att du har fler möjligheter än du trott, bara att öppna ögonen och se det som finns omkring dig. Du ska ta mod till dig och våga gå den väg du själv vill och inte styras av andra. Slappna av det finns alltid lösningar även om du inte tror det just nu.

 

❤Ha en fridfull vecka och njut av dagen❤
                    Kram