4. nov, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 4 november

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas  i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤

 

NOSHÖRNING


"Var stark och modig"


OM=   Dessa kraftfulla varelser kommer ursprungligen från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. Deras mod och deras kärlek till Jorden har gjort det möjligt för dem att upphöjas till den femte dimensionen.


Deras själsmission är att agera som en bro mellan Universums Källa och Jorden.  De hjälper människor och djur att ansluta sina Jordstjärnechakran till Lady Gaia (jordmodern) så de kan bli laddade av hennes ljus.  De är representanter av den Gyllene Tiden från Mu och håller i förtroende för oss information, kunskap och visdom från den tiden.  Det innehåller också en helande akvamarinblå flamma som har sitt centrum mellan Jorden, Orion, Sirius, Plejaderna och Neptunus.

 

Noshörningar hjälper Jorden att stiga genom att bibehålla den geometriska strukturen som förbinder den med de uppstigna planeterna.
Deras livsuppgift är att beskära träd eller agera som gräsklippare.


BUDSKAP=   Det här kortet vill påminna dig om att du utför en hel del arbete, speciellt healing,  utan att du vet om att du gör det. Du blir nu ombedd att visualisera den akvamarinblå flamman från Ärkeänglarna Mikael och Mary, och föreställ dig att du står mitt i denna. Detta kommer att aktivera kunskap och visdom, som du är redo för att föra vidare från den Gyllene Tiden från Mu. Du bör känna till att detta är viktigt och att "nyckarna och koderna" från Mu kommer att hjälpa Jorden och de som finns omkring dig till en högre nivå.


Ditt budskap är att röra dig stadigt framåt på din livsväg.  Du ska veta att du utför healing och ansluter platser och människor vart du än går. Människor kanske inte förstår dig men du utvecklar styrka, mod och beslutsamhet. Dessa styrkor kommer till slut att hjälpa dig på din väg mot uppstigning till högre dimension.Som KRAFTDJUR=   Pushar Noshörningen dig till att stå på dig och visa mod när du väl bestämt dig.  Den kan ge dig möjlighet att använda dig av den uråldriga visdomen och en förmåga att lita på dina instinkter.  Uppmanar dig att söka avskildhet och lugn när dina känslor är på väg att ta överhanden.


I DRÖMMEN=   Att se en Noshörning i drömmen kan betyda att du känner dig osäker eller villrådig inför något. Noshörningen vill då att du använder dig av styrka och mod till agera kraftfullt i den fråga det gäller. Det kan även gälla ett problem din partner har och då bör du göra allt för att hjälpa till med styrka och mod.❤Ha en upplyftande tid i den akvamarinblå flamman❤
                               Kram