8. nov, 2020

Horoskop m. Tarot-/Änglakort o Turnummer V-46

Här kommer Horoskopet för perioden 9 november - 15 november. Den här veckan är det ett kort från Vägledningar som har dragits för varje tecken.

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Veckans kort för Väduren vill ge en signal om att din energi och uppmärksamhet behöver grundas. Att vara ogrundad betyder att din uppmärksamhet riktas för högt upp, som om du inte vore i din kropp. Det behövs en balans mellan att vara "uppe i det blå" och att hålla fokus på tillvaron. Du kan grunda dig genom att vidröra ett träd, gå barfota eller helt enkelt massera dina bara fötter. Var jordnära och äkta i dina relationer och ditt arbete. Försäkra dig om att det du säger eller skriver är väl grundat, praktiskt och lätt att förstå.
Turnummer:   2-3-20-23-29-30-34


Oxen (20/4-20/5) :
Kreativiteten bör öka den här veckan. Du behöver flera sätt att uttrycka din kreativitet på. Du kan söka efter detta både hemma och på jobbet. Du kan skriva, spela musik, slöjda, måla, sy eller göra om där hemma. Det har ingen som helst betydelse vad du tror att andra ska tycka om detta - det som räknas är att du tillåter din inre konstnär att uttrycka sig fritt. Ditt livssyfte och en meningsfull karriär kommer till dig på kreativa vägar som du intte kan föreställa dig just nu.
Turnummer:   1-6-8-9-11-16-32   

 
Tvillingarna (21/5-21/6):  
Kortet menar att du kanske har, eller kommer att,  ändrat inställning på ett sätt som ger ditt liv en ny och mer positiv riktning. Du kanske upptäcker att du nu undviker vänner och sysselsättningar som du tidigare drogs till. Du förtjänar en livsstil och en karriär som stämmer bättre överens med det som intresserar och engagerar dig. Attraktionslagen borgar för att du kommer att manifestera nya underbara möjligheter och relationer. Du inleder en ny fas i livet.
Turnummer:   9-13-17-19-30-32-33


Kräftan (22/6-22/7):
Veckan är utmärkt för att knyta an familjebanden. Ni behöver ta er mer tid för varandra tillsammans och göra något som alla i familjen gläds åt. Det blir alltför ofta så att barn håller på med sitt och de vuxna med sitt även om man finns i samma hem. Men sådant splittrar familjen mer än man önskar. Så att förena familj (eller vänner) i något gemensamt betyder otroligt mycket. Någon familjemedlem kan också behöva lite extra uppmärksamhet och stöd den här veckan.
Turnummer:   12-14-16-28-29-32-33  


Lejonet (23/7-22/8):  
Den här veckan bör du lita på dina inre känslor vad det gäller en relation. Det verkar nu som du är på väg in i en positiv våg där allt kan flyta på om du bara litar på vad du känner. Det sker en positiv förändring i ett pågående förhållande eller ett helt nytt. När du känner dig trygg och älskad innerst inne kommer dina andra reationer att växa och fördjupas.
Turnummer:   6-11-15-17-20-27-29


Jungfrun (23/8-22/9):
Du har kanske gett mycket av dig själv den senaste tiden och då är det nu dags för dig att ta emot. Ta dig tid till att belöna dig själv på ett meningsfullt sätt. Balansen mellan att ge och ta emot är livsviktig om du ska kunna hålla humöret, energin och motivationen  på en hög och jämn nivå. Alla behöver belönas och du är inget undantag. Känn uppskattning över allt du har åstadkommit och försäkra dig själv om att du tillåter dig att ta emot.
Turnummer:   7-9-13-15-19-26-27 

 
Vågen 23/9-22/10):
Den här veckan påminns du om att du inte behöver kämpa för att förstå syftet med ditt liv. Grubbla inte över om du ska byta jobb eller yrke. Följ bara med dit dina naturliga talanger, önskningar och intressen leder dig och ha den medvetna avsikten om att glädja dig själv och andra. Meningen med livet behöver inte definieras eller preciseras. Den är inte en kategori utan en process. Det du gör just nu är en del av ditt livssyfte!
Turnummer:     2-3-19-29-31-33-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Veckan vill ge dig en positiv kick framåt. Händer det ibland att du inte tycker att du räcker till och att du borde göra mer? Nästa gång du känner dig frestad att döma dig själv eller någon annan så kan du istället be för att de ska få vara friska och lyckliga. Det är ett mer positivt tillvägagångssätt som ger självförtroende och harmoni samt läker relationer. Lägg märke till hur mycket bättre du mår om du tänker positiva tankar om dig själv och andra.
Turnummer:   5-11-14-15-21-24-28


Skytten (22/11-21/12):
Kortet vill påminna dig om att attraktionslagen kan hjälpa dig att förbättra en viss situation. Om du klagar och oroar dig så drar du bara till dig mer av samma energi. För att dra till dig det du vill ha behöver du alltså höja dina tankar. Föreställ dig att den speciella situationen har helats och maifesterats på ett helt perfekt sätt. Gör detta ofta, helst flera gånger varje dag. Känn i ditt inre hur tacksam du är för att allt blir som du ville. Detta är det första steget mot att dra till sig det fysiska resultatet.
Turnummer:   1-9-13-18-22-31-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Kortet för veckan vill säga att du gör stadiga framsteg. Ibland är du hård mot dig själv när du jämför dig med andra och tycker att du borde ha kommit längre vid det här laget. Titta istället på hur långt du har kommit, hur mycket du har lärt dig och hur många människor du har hjälpt! Fokusera på de framsteg du gör istället för att kräva av dig själv att du ska vara perfekt. Hylla ljuset istället för att förbanna mörkret och uppskatta dig själv!
Turnummer:   4-14-15-24-30-33-35   


Vattumannen (20/1-18/2):  
Veckan går i den seende kärlekens tecken. Du behöver kanske påminnas om att se dig själv, andra och varje situation med deras ögon. När du fokuserar på kärlek faller allt som inte är kärleksfullt bort. Det är som att skruva upp ljuset för att minska på mörkret. Se bortom det som verkar vara fel, misstag och missförstånd. Se bara kärleken inom varje människa, dig själv inräknad. Se bortom andras personligheter och egon och se istället ljuset i dem.
Turnummer:   4-6-11-12-18-21-27


Fiskarna (19/2-20/3):
Har du känt dig orolig eller rädd sista tiden? Då säger kortet att du har oroat dig i onödan. Oro eller rädsla är en sorts bön som drar till sig sånt som du inte önskar. Släpp din oro för det finns verkligen inte något att oroa sig för. Faktum är att din oro kan bli en självuppfyllande profetia.  Sänd bara kärleksfulla tankar och känslor till det du oroar dig för, på så sätt försäkrar du dig om att högsta möjliga resultat flödar till dig och genom dig utan ansträngning.
Turnummer:   13-17-20-23-31-32-35

❤Ha en harmonisk och fin vecka❤

                Kram