11. nov, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 11 november

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

 

RÅTTA


"Var sann mot dig själv och Universum kommer att belöna dig."


OM= Råttor är högt utvecklade och intelligenta varelser med stora hjärtan och de kommer ursprungligen från Neptunus. De erbjöd sig att ta på sig ett heligt uppdrag på Jorden - att konsumera avfall liksom allt fysiskt skräp omkring det. Detta fungerade bra tills människorna skapade så mycket skräp och negativitet att råttorna inte längre kunde ta hand om allt. Fastän fler gnagare kom till deras hjälp var de alla överbelastade och utvecklade sjukdomar. Människorna började jaga dem. Nu lever råttorna i rädsla så de kan inte längre transformera och rena vårt skräp till kärlek.


Nyligen har nya element tillkommit från ett annat Universum för att konsumera och rena skräp på land och i vatten. Men det är dags för människorna att ta ansvar för allt skräp vi lämnar både fysiskt och emotionellt.


Väl omhändertagna husdjursråttor är mycket smarta och mycket älskade. De håller den sanna visionen av råttornas nobla uppdrag.


BUDSKAP= Det här kortet vill påminna dig om att när du agerar med det bästa och noblaste avsikter kan du ändå bli missförstådd. I extrema fall kan du även bli förföljd eller plågad. Det kommer alltid att finnas de som vill "släcka ljuset" för andra. Ditt budskap är att inte låta någon förminska dig. Behåll istället sanningen för din rena avsikt och håll din vision som en ljus flamma.


Gör ditt bästa vid alla tillfällen och ta bara på dig sådant som du klarar av. Kontrollera inom dig själv, att du tar ansvar för dina handlingar, koppla sedan av och var viss om att ditt livsuppdrag eventuellt kommer att bli känt och du erhåller din rätta belöning.


Som KRAFTDJUR= En råtta som kraftdjur hjälper dig framåt som ledare, erövrare och pionjär oavsett område. Råttan är även intelligent, organiserad och skicklig i vad den än gör, har en stark vilja samt är även envis vilket är egenskaper som förstärks hos dig. Liksom råttan har du stor möjlighet att fördubbla dina tillgångar.


I DRÖMMEN= Kan råttan representera bilder av människor i din närhet som du identifierar med råttor. Är det någon som du tänker på som en råtta. Om råttorna i drömmen biter dig får du vara beredd på motgångar och svårigheter. Drömmar om råttor kan betyda att det finns någon som vill sätta sig på dig och trycka ner dig. Det kan också vara så att du behöver släppa kontrollen över något i ditt liv.

 


❤Ha nu en fantastisk vecka och var rädd om dig❤
                            Kram