16. nov, 2020

Horoskop m Tarot/Änglakort o Turnummer V-47

Här kommer Horoskopet för perioden 16 november till 22 november

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu är det dags att agera, att ta lite nya initiativ! Du står i begrepp att frigöra dig från gamla roller och beteendemönster från förr. Det kan bitvis vara smärtsamt men är väl värt mödan. Du kommer att känna dig befriad och lättare till sinnes. Lägg märke till när du går in i dina olika roller. Några kanske du kommer att behålla men vara mera medveten om att du spelar. Du kommer att spela dem tills du inte längre identifierar dig med dem.
Turnummer:   :  2-4-9-12-16-19-20


Oxen (20/4-20/5) :
Någon kan behöva din hjälp så tveka inte att ställa upp. Du vet nu vad du söker och även om det verkar besvärligt och svåråtkomligt så kommer du dit om du verkligen anstränger dig, men glöm inte att unna dig lite roligt. Du vill verkligen ha ett känslomässigt utbyte med likasinnade. Sök din sanna familj, den grupp där du känner dig hemma. Där kommer du att hitta kommunikationen du söker. Detta kan innebära stora positiva förändringar.
Turnummer:   2-9-12-13-14-27-35


Tvillingarna (21/5-21/6):  
Du kanske nu får kontakt med en vis lärare eller din egen inre vägledare. Du vill ha stillhet och söker dig bort från stress. Du upplever en övergångsperiod i ditt liv. Du värderar din egen visdom och dina egna kunskaper/erfarenheter. Du är en föregångare och lär ut något viktigt. Du avslutar relationer som inte känns meningsfulla för dig. Ytlighet, kallprat och onödig lyx är inget som lockar dig längre. Du söker renhet och enkelhet.
Turnummer:   2-11-16-18-27-28-33


Kräftan (22/6-22/7):
En period där du kanske sår frön till ett nytt arbete, ett nytt hem eller annan materiell trygghet. Ditt inre och yttre välstånd är i harmoni. Du får det välförtjänt tryggt och bra materiellt om du ser möjligheterna. När du har  allt du behöver så kan du pröva dina vingar i världen. Arbeta på att upptäcka och utveckla din fulla potential, din inre rikedom. Var öppen för varje form av rikedom och välstånd som kan komma in i ditt liv.
Turnummer:   4-5-7-8-17-20-32


Lejonet (23/7-22/8):  
Det är kanske dags att öppna ögonen och ta en titt på verkligheten, sådan den nu är, även om det är smärtsamt. Bara genom att erkänna och acceptera din egen inre verklighet kan du känna dig befriad till slut. Fortsatta försök att blunda leder bara till att du stagnerar och förlorar all din känslomässiga energi. Hänge dig inte åt frosseri, tanklöst drickande eller något annat gränslöst beteende. Det stärker bara din självömkan, trubbar av dina känslor och löser inga problem. Fundera istället på hur du kan förändra din nuvarande situation till det bättre.
Turnummer:   4-6-7-9-12-20-28


Jungfrun (23/8-22/9):
Dina känslor och relationer blir utmanande samt en källa till besvikelse nu. Din sårbarhet är tydlig. Du är rädd att bli sviken och besviken. Du kanske ställer lite för höga förväntningar på dina relationer och dina rädslor går därmed i uppfyllelse? Du kan känna dig förvirrad, ledsen, arg och osäker. Ta ansvar för det du känner och skyll inte på någon annan. Alla känslor vi har är medvetna val. Låt inte dina ”lägre” känslor och drifter styra dig. Lär dig av erfarenheten.
Turnummer:   4-11-12-19-22-32-35


Vågen 23/9-22/10):
Det kan nu vara dags att möta din kärlek, eller själsfrände. Vilket kan vara ett  resultat av öppenhet och verklig kommunikation med varandra. När vi lyssnar till hjärtat o följer det så varar bandet för evigt. Kortet kan även stå för valet mellan två personer, två situationer, två talanger eller två gåvor. Du är nu attraktiv för andra och du ger och får kärlek.  Du dras till skönhet och kreativa utryck och kan njuta av allt som livet erbjuder!
Turnummer:   2-13-14-16-18-24-28


Skorpionen (23/10-21/11):
Lita på det du gör, våga ta lite risker,ha tillit och låt omgivningen se vem du är! Något nytt, på ett känslomässigt plan, kan komma in i ditt liv. Du sår frön till en ny känsla, en ny relation eller en andlig insikt. Du har nu möjlighet till kontakt med en allomfattande kärlek och du kan generöst dela med dig till andra om du vill. Känn dig som en öppen kanal för kärlek och ge av hjärtat. Lyssna på din intuition!
Turnummer:   5-12-19-23-30-31-32 


Skytten (22/11-21/12):
Ta det lugnt och hitta nya vägar! Ditt liv är föremål för ständig förändring, vilket låter dig växa och utvecklas. Det berikar dig i slutändan så låt det ske med tillit. Du har behov av bekräftelse för det du gör och är. Du är ambitiös. Du är flexibel, anpassningsbar och smidig. Du kan hålla många bollar i luften nu. Tradition och konventioner är inte så viktiga för dig nu. Dina fysiska domäner utökas och du bejakar din kropps förmågor.
Turnummer:   1-3-12-15-17-21-27


Stenbocken (22/12-19/1):
Det är dags att fatta mod och förverkliga dina kreativa projekt och drömmar. Du bör följa ditt hjärta och göra det du brinner för. Ha modet att vara den du verkligen är utan rädsla och utan att bry dig om vad andra tycker och tänker om det. Ha tilltro till livet och våga uppleva äventyr. Vara öppen och nyfiken som ett barn. Försök att vara totalt närvarande i nuet och våga ta risker. Vänta dig det oväntade. Du är i ett känsligt övergångsskede i livet. Se upp med övermod och impulsivitet men låt inte andra styra dina beslut.
Turnummer:   3-7-17-18-24-29-30


Vattumannen (20/1-18/2):  
En situation kan verka hopplös just nu men den innehåller sin egen lösning, det gäller bara att hitta den. Du behöver stanna upp, hämta andan, tänka igenom saker och skaffa dig ett helhetsperspektiv på något. Försök att se på allt med nya ögon och var öppen för okonventionella lösningar. Kom ihåg att målet är frid och fred. Som ordspråket lyder: ”Vill du ha rätt eller vill du vara lycklig? ”Du har tillräckligt med lugn och inre klarhet för att lösa eventuella problem och genomföra dina planer nu.
Turnummer:     2-4-5-13-29-31-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Du har dragit till dig allt och alla som nu är i ditt liv. Du har skapat alla situationer i ditt liv. Du skapar din egen verklighet. Gåvorna du har i dina händer är dina att göra med vad du vill. Ansvaret är ditt och du är oändligt rik. Du har många talanger och förmågor. Skriv ner alla kvalitéer och begåvningar du har som beskriver din inre rikedom. Det är nog mer än du tror. Du får allt du behöver från Universum!
Turnummer:   4-6-11-15-18-21-30  

 

❤Ha en magisk vecka och var rädd om dig❤

                    Kram