18. nov, 2020

Kraftdjur mm. Onsdag 18 november

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas  i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

 

KO


"Ge med ovillkorlig kärlek och nåd."


OM=  Kor kommer ursprungligen från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. Som 5-dimensionella varelser sprider de ovillkorlig kärlek och gudomligt feminint ljus från Den Gyllene Strålen av Kristus. Medan Kor är varma, välvilliga och omhändertagande, är deras partners tjurarna starka och beskyddande. Tillsammans erbjuder de en perfekt balans av jordad feminin och maskulin energi.


Kor, med sin moderlighet och givande karaktär har i evighet, älskvärt, erbjudit oss sin mjölk, vilket härstammar från den Gyllene eran av Atlantis, perfekt fininställd för att föda oss. Sedan dess har många människor ätit biff eller tagit mjölk utan tillåtelse eller uppskattning.  Även om vi inte alltid tagit hand om dem med respekt har Korna fortsatt att serva oss i hopp om att vi ska behandla dem med kärlek och tacksamhet när vi höjer vår frekvens och närmar oss den Gyllene Tiden.


BUDSKAP=  När du ser det här kortet, blir du ombedd att tona in på den bekväma, moderliga, omhändertagande och stabila aspekten i din natur och balansera det med den starka, beskyddande energi som är en del av dig. Ditt budskap är att centrera dig själv och komma i balans. Se till att du alltid är jordad.


Gör en översikt av ditt liv och se hur du kan utveckla din feminina sida, ditt givande, din omtänksamhet och dina välvilliga egenskaper i ett förnuftigt, stabilt och jordat sätt. Stå sedan i din kraft och visa att du kan vara sann mot dig själv.


Kom ihåg att verkligen vara älskvärd hur andra än behandlar dig. Du ska veta att du är en unik och speciell varelse och ha medkänsla för dem som har mindre förståelse än vad du själv har.Som KRAFTDJUR=   När Kon dyker upp som ditt kraftdjur kan den ge dig en energiomvandling som du behöver. Den väcker dina feminina känslor och hjälper dig till att ta ansvar för dem i din omgivning liksom de svaga och utsatta. Hjälper dig till att stå upp för dig själv och ha överseende med dem som inte ser det som du själv ser.


I DRÖMMEN=  Drömma om Kor kan betyda olika saker men oftast är det något positivt på gång i ditt liv. Men kan i vissa fall även visa på någon rädsla du har inombords som du behöver ta tag i, ofta kan det ha att göra med att du känner dig otillräcklig i vardagslivet och att du behöver sluta fred med dig själv i första hand.❤Ha en gyllene vecka och var rädd om dig❤
                     Kram