9. dec, 2020

Enhörningskort onsdag 9 december

Här kommer onsdagens kort från Enhörningarna. Har du inte läst all information om dessa underbara väsen så titta på onsdagen den 2 december där det finns mer infor.

❤❤❤❤❤❤

Enhörningar påminner oss om vilket som är vårt sanna jag. Medan Änglar jobbar genom vårt hjärta så arbetar Enhörningar med vår själ. Deras horn kan liknas vid en trollstav som strålar ut gudomlig energi. Vart de än riktar sitt ljus startar det upp healing. Detta är inte bara fysisk och emotionell healing utan också healing av själen. De söker upp och healar de djupast liggande såren i själen som kanske plågat dig i många livstider. Om du är redo så kan Enhörningen hjälpa dig att rensa all karma vare sig det är personligt, familje- eller landsrelaterat. Du måste kalla på dem för att få hjälp.
En av de största gåvorna du kan få i det här livet är att ansluta dig till din magnifika Enhörning. De uttrycker och talar alltid om gudomlig kärlek.

 

ÖVERRASKNING


Överraskningar gör livet spännande och intressant.  När du ser det här kortet tyder det på att Enhörningarna spelar ut någonting oväntat för dig den närmaste tiden. Givetvis, som alltid när Enhörningarna är i aktion så kommer det att vara något glädjande för din del, så bara njut av det som kommer.


Affirmation:  "Jag ser fram emot en överraskning idag."

❤Med glädje och förväntan kan mycket hända❤

                    Kram