12. dec, 2020

Enhörningskort lördag 12 december


Enhörningar är Eteriska (överjordiska) varelser, 7-dimensionella upphöjda  hästar till Änglarnas värld.  De är aspekter av det gudomliga på samma sätt som Änglarna.
De var närvarande på Atlantis under den Gyllene Eran när alla kunde ansluta sig till dem precis som de gjorde till sin Skyddsängel. Olyckligtvis, när Atlantis övergick till en låg frekvens, kunde de vackra Enhörningarna inte få ner sin energi till en sådan låg nivå så de drog sig tillbaka. Numera flockas de runt Jorden för att hjälpa alla att höja sitt medvetande och hjälpa Jorden att upphöjas.


Enhörningar påminner oss om vilket som är vårt sanna jag. Medan Änglar jobbar genom vårt hjärta så arbetar Enhörningar med vår själ. Deras horn kan liknas vid en trollstav som strålar ut gudomlig energi. Vart de än riktar sitt ljus startar det upp healing. Detta är inte bara fysisk och emotionell healing utan också healing av själen. De söker upp och healar de djupast liggande såren i själen som kanske plågat dig i många livstider. Om du är redo så kan Enhörningen hjälpa dig att rensa all karma vare sig det är personligt, familje- eller landsrelaterat. Du måste kalla på dem för att få hjälp.
En av de största gåvorna du kan få i det här livet är att ansluta dig till din magnifika Enhörning. De uttrycker och talar alltid om gudomlig kärlek. (ur Diana Coopers häfte)

 

❤❤❤❤❤❤

Dagens kort:      FLYG


Använd din fantasi till att bygga luftslott, som på bilden här. Lägg där till dina höga, rena önskningar om vad du vill ha eller uppnå inom en snar framtid.  Be sedan Enhörningarna om hjälp med att grunda dina visioner. Med deras hjälp kan du åstadkomma mycket mer än du någonsin trodde var möjligt.

 

Affirmation:  "Jag använder min fantasi till att utöka mina visioner."

 

❤Ha en fantastisk tid och var rädd om dig❤

                  Kram