27. dec, 2020

HOROSKOP för V-53

Här kommer horoskopet för perioden 28 december - 3 januari

Nu har jag fått en ny lek för att ställa horoskop. Jag har inte hunnit sätta mig in i den så mycket ännu utan bara skummat över lite, så jag hoppas kunna få till det bättre framöver.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Har det varit lite komplikationer i ditt liv nyligen och du haft en känsla av skuld eller av att ha blivit förbisedd? Det är då hög tid att pausa och vara lite för dig själv ett tag innan du agerar igen. Förlåt både dig själv och andra för att balansera din karma. Sen kan du söka sanningen och var ärlig och hjälpsam och låt andra vara som de är. Därefter börjar ett nytt äventyr där turen hittar dig om du bara lever i nuet.Oxen (20/4-20/5) :
Snabba förändringar kan vara på gång, något helt oväntat kan ske och då gäller det att hålla fokus så du inte hamnar ur kurs. Det är ingen bra idé att bara följa massan utan känn efter inom dig vad som är rätt för just dig och stå upp för det. Kanske kan detta leda till en alternativ livsstil som gör att du känner dig fri. Följ dina drömmar och visioner med en positiv inställning för att komma framåt.
Tvillingarna (21/5-21/6):  
Nu är det dags att göra verklighet av något du funderat på en längre tid. Visualisera ditt mål och sätt din ambition till att se framåt och tro på det bästa. Det finns trots allt vissa regler att följa som kan kännas besvärliga men en man  (fadersgestalt) kan ge dig den hjälp du behöver. Försök att vistas utomhus så mycket du kan just nu för annars kan huvudvärk bli problem. Ny start följ din dröm!Kräftan (22/6-22/7):
Kanske har du haft det stressigt och oroligt ett tag nu och du känt att du missat någon möjlighet och är irriterad på dig själv? Då är det nu dags att gå vidare till bättre saker Du är en unik person och ditt högre sinne söker kanske efter meningen med tillvaron. Då ska du känna in var du är just nu och känna glädjen och tacksamheten för var du är och det du har. Öppna bara ögonen och följ med i förändringen, stå upp för dig själv och gör  skillnad.Lejonet (23/7-22/8):
Kanske har du tagit fel beslut eller känner frustration över olösta problem så är det dags att slå bort alla tankar på detta. Ta en längre paus, vila och känn krafterna återvända på ett positivt sätt. Tiden kan nu vara inne för en andlig tillväxt, ett högre medvetande där tidigare händelser inte får plats. Det kan innebära en bro mellan den påtagliga och ogripbara shamanismen. En ny inblick om naturen och hälsan.


 
Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kan det bli en förändring av grannar! kanske är det du som flyttar eller nya grannar som kommer till dig. Siffror och bokstäver kan ha betydelse och även möjligen signera ett dokument. Du behöver se framåt med en realistisk syn för att inte bli besviken. Det är lätt att förvänta sig för mycket och ta den lätta vägen. Känslan av att du är på rätt väg kommer att ge dig harmoni och nya möjligheter.Vågen 23/9-22/10):
Nu behöver du nog fokusera bättre på det som du har på gång. Det är lätt att bli påverkad till att agera utan att tänka efter först. Du ser det kanske som en utmaning men det kan "bita sig själv i baken" så att säga. Det som är på gång kan bli en helt ny början eller slutet på en dröm, därför är fokus på uppgiften det viktigaste just nu. Du kan bli en bra ledare inom det som intresserar dig mest.Skorpionen (23/10-21/11):
Du tänker kanske för mycket på det som en gång varit? Då bör du nu tänka om och se framåt och tro på din egen kraft, du kan, du är unik. Om du bara tar ett steg i taget så kan det hela bli en riktig succé. Du behöver vistas utomhus så mycket du kan för att få friskt syre till dina tankar på framtiden. Familjen tar också just nu en stor del av din tid och du kanske kan få in lite mer glädje och skratt i tillvaron där.Skytten (22/11-21/12):
En kärleksfull tid där du känner dig lite flirtig och nojig. Detta kan ta din relation till en ny nivå eller att du nu hittar den partner du söker. Det kanske också är en vigsel på gång inom det närmaste, gäller dig själv eller närstående. I övrigt har du kanske lite svårt att avsluta saker som du påbörjat och känner dig rastlös inom ditt kreativa område. En ny teknologi kanske vore något att ta in, eller att börja skriva något.
Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske kan det bli lite motigt i familjerelationen nu men inte värre än det kan lösas om du inte har för bråttom med att uttrycka dina åsikter. Det kan kännas som en utmaning att hålla igen men det kommer visa sig vara det bästa i längden. Du kanske känner en trygghet i det invanda livet och det kan hända att åsikter går isär om bostadsbyte. Kanske är det något vattenproblem som ställer till något i veckan.
Vattumannen (20/1-18/2):  
Förändringar i sikte nu, det kan hända att något blir sämre innan bättre tider kommer. Någon sanning kan uppdagas som gör att du skippar gamla ovanor och tar in det nya. Du får vara beredd på att stora möjligheter kan komma i din väg. Detta blir en källa till glädje och troligen blir det ett tillskott i kassan. Om du behöver ta ett beslut så lita fullt ut till din magkänsla och tveka inte på att det är rätt.Fiskarna (19/2-20/3):
Har du kanske tagit på dig mer än du klarar av nu och får känslan av att du blivit ett offer? Då är det dags att ta hjälp från något håll, det är inte fel att be om hjälp, tvärtom så visar det på att du "bara" är en människa. Tro bara fullt ut på dig själv och var så positiv du kan i dina tankar så lättar bördan. Hitta din egen balans i tillvaron och ta och slipa på den medfödda talang som du har.

❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤

               Kram