2. jan, 2021

Helgens Orakelkort ...

God fortsättning på det nya året🙂  Här kommer årets första Orakelkort med ett mycket viktigt budskap inför hela 2021.

 

❤❤❤❤❤❤

 

LYSSNA PÅ DIN INTUITIONDin intuition är fullständigt tillförlitlig och riktig. Lyssna till din inre vägledning så kan det inte gå fel. Du kan vara säker på att budskapen som du får från dina änglar är verkliga och påtagliga. Ha tillit till dina känslor kring omständigheterna som du upplever. Dina insikter om andra människor och deras verkliga känslor är helt  riktiga. Det finns ingen anledning att ifrågasätta det som du vet är sant!

❤❤❤❤❤❤

Detta anser jag är ett extra viktigt budskap nu inför året 2021. Vi är alla födda med vår egen livsplan och det som händer i livet är något som finns "skrivet"  djupt inom dig i själ och hjärta. När världen kan tyckas vara i kaos och åsikter hörs från alla håll och kanter är det något som du både hör och läser om. Du kan känna dig kluven av vad som är rätt och fel, men låt det stanna i ditt huvud en stund och slå sedan bort det. Det är inget som du ska gå och tänka på eller oroa dig över.

Det som sker det sker och viktigt att du behåller lugnet inom dig i vetskap om att allt kommer att bli för ditt högsta bästa om du litar på din egen magkänsla när det kommer till avgörande val. Har du det minsta tvivel inför något så är det vad din känsla, din planerade livsväg, säger dig, avstå från det avgörandet och invänta tills din känsla är att det är rätt val du gör.


Att vara trygg i sig själv och känna den positiva kraften från ditt inre, gör att du kan leva i nuet med en känsla av full tillfredsställelse om det så än är kaos runt omkring dig.❤Ha en underbar helg och tro på dig själv❤
                   Kram