4. jan, 2021

HOROSKOP m Kort och Turnummer V-1

Här kommer Horoskopet för perioden 4 januari - 10 januari

 

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤

 

 

 

Väduren (21/3-19/4):
En vecka där du kanske måste ta till lite "hårdare" tag, genom att sätta gränser till andra människor och inte ställa upp i alla lägen vilket gör att du kan känna dig utmattad. Du behöver lite lugn och ro nu för att ladda upp dina egna batterier innan de blir helt tömda. Du har en kreativ sida som kanske inte kommit till uttryck ännu, då är det perfekt att testa på lite olika saker för att se om polletten trillar ner.
Turnummer:  2-4-6-19-28-29-35
Oxen (20/4-20/5) :
Kanske finns det något problem inom familjerelationen som är irriterande. Du behöver se upp med att inte hamna i någon form av missbruk, kan vara maniskt gnat, nedvärdering eller liknande. Kanske kan du nu vara i en gynnsam position till att förändra din livsstil på ett chockerande sätt, som skulle gynna dig själv och din ev partner eller familj. Det gäller att ta vara på de små glädjeämnena i livet, speciellt nu i dessa tider.
Turnummer:   1-13-18-22-26-27-33Tvillingarna (21/5-21/6):  
Funderar du på någon form av utbildning så är läget perfekt att starta upp nu. Mycket går ju att läsa på distans så sök på internet efter det som intresserar dig. Detta kan då vara slutet på något som pågått en längre tid men början på något helt nytt, en spännande resa inför framtiden. Det blinkar ett ljus för dig långt bort längs vägen mot ditt slutmål i ditt nya liv.
Turnummer:   11-14-17-25-26-30-32Kräftan (22/6-22/7):
En förändring kan vara på väg till dig. Är du en person som gärna skriver små noveller eller poesi, finns det nu en möjlighet till att få dessa publicerade. En längre resa har kanske varit planerad sen länge, men det dröjer nog ännu ett tag innan den blir verklighet. Men till dess har du något fint att se fram emot och kanske har du redan en del föraningar om hur underbart allt kommer att bli.
Turnummer:   9-10-11-23-25-27-29Lejonet (23/7-22/8):  
Nu är det dags att släppa på allt gammalt tyngande bagage och se framåt med nya ögon. Har du ett speciellt intresse så är det kanske dags att damma av det och se vad du kan göra av det. Kanske kan detta bli din nya väg in i strålkastarljuset. Där du får dela med dig av dina kunskaper på ett tilltalande sätt. Det finns alltid nya vägar att gå, så även om du tycker du hamnat i en återvändsgränd så hittar du säkert en ny väg att gå vidare på.
Turnummer:   5-6-14-17-27-34-35Jungfrun (23/8-22/9):
Den här veckan bör du vara uppmärksam på detaljer och inte förbise något i det du sysslar med. Det kan bli några omtumlande händelser i veckan som antingen kan göra dig besviken eller få någon sorts påföljder. Så var medveten om vad som händer omkring dig. Tecken finns också att det kan vara bröllop på gång? för dig eller en närstående kanske. I så fall vill denna ha en enkel vigsel.
Turnummer:   8-9-10-19-27-30-32Vågen 23/9-22/10):
Risken finns att du blir lite för passiv den här veckan. Du behöver kanske ta dig i kragen och få lite gjort hemma eller se till att komma ut i naturen så mycket du kan.  Det kan också komma några dagar då du hänger dig åt gamla minnen eller har ovanligt starka drömmar.  Kanske träffar du på en charmig person som är lätt att tala med och som ser till att saker blir gjorda. Är du singel så kan det vara personen du väntat på.
Turnummer:   6-9-11-15-18-24-25 

 

Skorpionen (23/10-21/11):
All form av problemlösning går som en dans den här veckan. Ingenting verkar omöjligt och ditt självförtroende är på topp. Du har alla möjligheter att finslipa på dina begåvningar nu. Om du haft en dröm om att uträtta något speciellt bör du nu ta tillfället i akt. Det finns nu ingen anledning att oroa sig för något utan fokusera på din dröm och lämna allt gammalt bakom dig. Någon kan nu känna en djup kärlek eller tillgivenhet för din person, kan vara din partner eller någon som finns på lite avstånd.
Turnummer:   2-3-19-29-31-33-35Skytten (22/11-21/12):
Veckan verkar börja mycket positivt då du känner dig bekväm i din vardagliga situation. Lite risk finns för att det blir en del inköp som kanske blev dyrare än tänkt. Du vill ju ha en stabil ekonomi, så bättre att tänka igenom först och inte göra impulsköp. Tänk på att inte vara alltför envis i diskussioner med andra, alla har rätt till sina egna åsikter och det måste vi respektera, då det kan dyka upp något sånt mot slutet av veckan.
Turnummer:   4-5-16-17-21-23-34Stenbocken (22/12-19/1):
Kan bli en fartfylld vecka då du får mycket gjort eller mycket som händer omkring dig.  Känslomässigt kan det bli lite turbulent och du kan skifta humör helt plötsligt. Slutet av veckan blir det nog lite lugnare omkring dig och du kan slappna av. Ägna lite tid åt dig själv och försök komma ut i naturen så mycket du kan. Att rensa i sina tankar med hjälp av friskt syre brukar göra gott för både kropp och själ. Det kan också vara så att något helt nytt är på väg in i ditt liv, så se framåt med optimism.
Turnummer:   1-8-12-13-17-27-29Vattumannen (20/1-18/2):  
Det verkar som turen vänder till din fördel nu vilket kan betyda både finansiellt och känslomässigt. De flesta problem som du eventuellt haft en tid kommer nu kunna lösas på ett kanske annorlunda sätt. Du kan nu känna dig bekväm i din vardag och i ditt arbete och allt går lättare än på länge. Bor du tillsammans med dina syskon så kanske du nu känner dig dränerad på energi att vistas för tätt inpå. Har du möjlighet att bo på annan plats ett tag vore det bra, annars försök komma ut på egna promenader flera gånger om dagen.
Turnummer:   3-10-13-20-22-25-30Fiskarna (19/2-20/3):
Råder det en del förvirring i din omgivning nu? Det kan gälla din familj eller dina föräldrar där det infinner sig en känsla av att du inte kommer undan någonstans och det känns som att ingenting duger. Det gäller att se upp så att inte denna känsla får dig till att ta till ohälsosamma beteenden som i så fall kommer att få dig att må ännu sämre. Var viss om att allt vänder inom kort och du kan se ljust på framtiden.
Turnummer:   7-13-14-18-22-26-27

❤Ha en fantastisk vecka och njut av dagen❤

                       Kram