10. jan, 2021

HOROSKOP m Tarotkort o Turnummer V-2

Här kommer horoskopet för perioden 11 januari - 17 januari.

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Ditt självförtroende, visdom och återhållsamhet har betalat sig. Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Nu kanske det kan bli lite förändringar i hemmet eller en större renovering. Ta dig tid att promenera i naturen, ditt sinne får lugn och ro eftersom du just nu får extra stor glädje av djur och natur. Korten visar också på en möjlighet till ekonomisk tur.
Jobb:   Du kanske känner misstro mot någon på ditt jobb. Släpp alla tankar på detta och visa din vänliga och positiva sida så löser sig eventuella problem.
Kärlek:   Ett känslomässigt uppsving i relationen kan inträffa nu. För dig som är singel kan du kanske möta någon intressant person nu.
Ekonomi:   Använd din kreativitet i ekonomiska frågor då finns en chans att din ekonomi kommer att blomstra.
Turnummer:   2-3-9-10-11-28-31   Oxen (20/4-20/5) :
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Negativa tankar och självförnekelse är de största bovarna  i vår strävan att komma framåt i livet. Hitta din inre frid, genom att vistas mycket ute i naturen på platser du tycker om eller genom att meditera en stund varje dag. Försök att tänka framåt med en positiv syn och vet att du har många fantastiska möjligheter i framtiden. Kasta bort din börda av negativa tankar!
Jobb:   På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antingen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek:   Kärleken kan verkligen komma att blomstra den här perioden.
Ekonomi:   Du bör bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer:   1-15-19-20-28-31-34  Tvillingarna (21/5-21/6):  
Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Kanske har du nyligen avslutat en situation eller ett projekt. I så fall är det nu dags för en helt ny början. Sätt inga gränser för vilka underbara saker som kan hända i framtiden. Det kan uppenbaras de mest fantastiska möjligheter för dig. Var positiv och nyfiken på vad som kan ske.
Jobb:   I ditt jobb, gäller det att bli betraktad som någon som andra kan lita på. Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek:   Det finns en sann person i ditt liv. Det kan vara den rätta för dig!
Ekonomi:   Nu finns det möjlighet att öka på ekonomin genom någon form av säker investering på sikt.
Turnummer:   2-6-17-20-29-33-34   Kräftan (22/6-22/7):
Stora möjligheter och säker framgång säger korten för den här perioden. Det här är tiden då du ska hitta din egen väg. Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga när du förflyttar dig framåt och de kommer att bli belönade. Gemensamma ansträngningar kan hjäla dig att nå dina mål. Förhandlingar går smidigt nu.
Jobb:   Ny inspiration, ny energi och nya tag eventuellt ett helt nytt jobb på gång.
Kärlek:   Det kan komma ett meddelande från någon som har ett intresse för dig.
Ekonomi:   Din ekonomi är växlande men dina inkomster och utgifter jämnar ut varandra.
Turnummer:   1-2-7-18-23-25-27  Lejonet (23/7-22/8):  
En spännande ny möjlighet kan dyka upp i ditt liv. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Det kan gälla en helt ny karriär, en ny bostad eller att du börjar följa dina drömmars mål. Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar. Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb:   Ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt kan vara på gång nu.
Kärlek:   Kanske någon blandar sig i ditt kärleksliv och lite oro kan uppstå. Men inget som du inte kan klara ut med lite sunt förnuft.
Ekonomi:   Känner du stor oro för din ekonomi så kanske du blir handlingsförlamad. Ta istället itu med en budget eller hjälp från någon så kommer allt kännas bättre.
Turnummer:    3-7-17-25-28-31-34 

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Det kan vara så att en viktig relation finns i dina tankar. Den kan vara romantisk till sin natur eller så kan det vara en intim men platonisk vänskap. Kommunikation är nyckeln just nu, och det är viktigt att utveckla tillit inom relationen. Det kanske är dags att ta ett viktigt livsbeslut. De slutsatser du kommer fram till nu påverkar din framtid starkt, så det är viktigt att väga dina alternativ noggrant.
Jobb:   Om du har en chefsposition på jobbet, är det dags att sätta gränser och ta kontrollen över verksamheten för att styra den i rätt inriktning.
Kärlek:   Korten säger att du verkligen är förälskad i någon.
Ekonomi:   Dina eventuella ekomoniska problem kan lösas, men du måste agera nu.
Turnummer:   7-8-9-18-20-21-27Vågen 23/9-22/10):
Händelser i ditt liv går in i hög hastighet! Dina planer kan nu bli genomförda och du borde se en hel del hända framöver. Kreativitet och intellekt styr dina dagar nu men var uppmärksam på andra personers synpunkter som kan ge dig helt nya infallsvinklar till det du vill utföra. Kommer du till en valsituation bör du ta ordentligt med tid att överväga noggrant hur du ska gå vidare.
Jobb:   Du kommer att stå ut med de eventuella problem som snart uppstår, något som är ytterst positivt.
Kärlek:   Går du och drömmer om kärleken nu? Se till att dina drömmar inte är orealistiska. Har du alltför höga ideal kanske du får fortsätta att drömma vidare.
Ekonomi:   Se till att dina inkomster och utgifter jämnar ut varandra.
Turnummer:   1-9-17-19-23-26-27     Skorpionen (23/10-21/11):
Du har kanske nu lyckligt avslutat något mycket viktigt i ditt liv. Du är nu redo att gå vidare till något nytt. Njut av dina känslor av helhet och fullbordan, och klappa dig själv på axeln för dina fantastiska prestationer. Du har erfarit betydande upplysning och utvecklat din medvetenhet om hur du ska uppnå glädje och belåtenhet. Nu kan du känna en stor frihet och se fram mot spännande möjligheter.
Jobb:   På jobbet finns en person, troligen manlig, som kan hjälpa och stötta dig när det behövs.
Kärlek:   Är det någon som försöker hindra dig i ditt val av partner? Det kan finnas en anledning till det, men det kan också vara helt obefogat. Ta det lugnt ett tag innan du fattar något beslut.
Ekonomi:   Se upp så du inte blir utnyttjad eller lurad i ekonomiska frågor.
Turnummer:   1-3-7-12-15-27-35  Skytten (22/11-21/12):
Lösningen du söker är rakt framför dig! Det är kanske dags att omvärdera din situation därför att du för närvarande missar chansen. Öppna dina ögon för möjligheter och ta emot hjälpen som erbjuds dig.  Du kan dock känna dig distraherad eller fångad i känslor. Det är möjligt att du genom att fokusera på vad du inte har, tar för givet alla goda saker som du faktiskt har.
Jobb:   Du känner dig trygg och mår bra i ditt nuvarande arbete.
Kärlek:   I kärlek skapas ett avstånd, oftast till följd av yttre hinder eller en inblandning från någon annan.
Ekonomi:   Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig,
Turnummer:   1-12-18-22-29-33-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Ifall du funderar på att genomföra dramatiska livsförändringar ber dig korten att du ska närma dig de förändringarna långsamt och metodiskt.  Detta kort uppmuntrar dig att arbeta tillsammans med andra och att se saker från deras perspektiv. Medkänsla och vänlighet är nycklar till att framgångsrikt manifestera dina drömmar. Kanske bäst att vänta på en bättre tidpunkt.
Jobb:   På jobbet kan det uppstå problem, och du behöver ha tålamod och inre kontroll för att hantera detta. Allt kommer då få en positiv utgång.
Kärlek:   Du försöker vara flexibel och kanske försöker balansera kärlek och studier, arbete eller andra relationer.
Ekonomi:   Känns ekonomin i balans nu så är tiden inne för lite firande, att släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer:   7-8-11-14-19-30-33  Vattumannen (20/1-18/2):  
Du ska veta att du är starkare än du tror. Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva detta hårt, är det dock bättre för dig att närma dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Tro på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Jobb:   Om du väntar dig förbättringar på arbetet, vänta dig en tid då inget speciellt händer.
Kärlek:   Du är förälskad i någon eller du blir uppvaktad av någon som har ett genuint intresse för dig.
Ekonomi:   Det finns nu möjlighet att du gör en investering som blir en källa till inkomst.
Turnummer:   1-3-7-26-28-31-33  Fiskarna (19/2-20/3):
Du har kanske lagt ner för många timmar på ditt arbete eller projekt nu. Då är det nog hög tid att varva ner till en mer normal nivå annars finns risk för stressrelaterade sjukdomar. Alla behöver avkoppling och glädjefulla stunder, i lugn och ro eller tillsammans med andra, för att orka med utan att bli utbränd. Så ta nu tag i situationen och säg ifrån!
Jobb:   Även om jobbet intresserar dig mycket och du längtar efter att lära mer, så ta det lugnt. Stressa inte för att hinna med alla andra.
Kärlek:   Just nu kan något inträffa som gör att relationer djupnar och ni gör planer för framtiden.
Ekonomi:   Eventuella ekonomiska problem ser ut att kunna lösa sig nu. Eventuellt blir det någon resa som har med detta att göra.
Turnummer:   1-6-7-12-13-22-33     

 

❤Ha en magisk vecka och var rädd om dig❤

                     Kram