31. jan, 2021

Planeternas inverkan på V-5

Här kommer ett lite annorlunda "horoskop" för perioden 1 februari - 7 februari🙂

Detta är kopierat från min fina FB vän (med hans godkännande), astrologen Leif Rot som med planeternas placering och dess betydelse fått fram hur vi kan påverkas under kommande vecka. Hoppas ni tycker det är lika intressant som jag tycker. Länk till Leifs sida på FB och hans astrologisida (där finns mycket att läsa om de olika planeterna mm) finns längst ner i inlägget så kika  gärna in där.

 

❤❤❤❤❤❤

 

av  Leif Rot:


Vecka 5 Astrologisk energi.


Måndag den 1 februari


Mars i konflikt med Solen, heligt arg kan man också säga, en speciell känsla som lätt kan manifesteras idag. Vi har även vackra Venus som idag beträder Vattumannen, dock ligger Ixion och lurar 0 grader Stenbocken, vilket kan handla om svek och att bli lurad på sina egna vackra begär. Så det är givetvis en bra dag att vara lite kravlös och fri i sitt heliga jag. Annas kan vi få en känga så att säga.


Tisdag den 2 februari


Vår känslosamma måne har idag övertag med bra känslor i bagaget, du kan dels känna hur saker lägger sig tillrätta. Du kan även blicka bakåt och se vad du gått igenom sista året. Du har även lättare att se åt vilket håll ditt liv tog dig på din väg nu. Chiron har en speciellt stark helande kraft som verkar här, som framförallt öppnar upp till högre mentala fria tankar.


Onsdag den 3 februari


Även denna dag har goda aspekter att fokusera på men kan hårdna till känslomässigt på e.m. och kvällen. Vesta står i opposition med Neptunus vilket betyder att det heliga inom oss har en konflikt med vårt andliga jag. Mycket står i en förändringens tecken och trosbilden hos oss kan ändras rätt mycket här en tid då ”sanningen” det heliga sätter oss fria.


Torsdag den 4 februari


Kan kännas som en kravfylld dag, så tänk på hur du hanterar din kraft, den kan trötta ur dig om du kanaliserar de kravfyllda på ett mentalt jobbigt sätt. Så att stå kvar i kraften och låta sig växa med den, är mycket bättre här, då det inte blir kännbart med krav. Pholus som representerar vändpunkten här i konjunktion med Quaoar som  förändrar allas liv under en tid, tillsammans är dessa en förstärkare då de ligger idag 30 grader från Saturnus. Så här har vi ytterligare en förändringens cykel vi går in i ett tag.


Fredag den 5 februari


Det kan kännas som utandningen inte är klar än innan den vilande inandningen ska få komma, det går över till lunchtid. Så ett tag till här håller vi i hatten innan vilan kommer och det kan kännas som riktigt sköna känslor att bry om sig själv och familj. Det blir lätt att vara inom sig och med en god fokus mot kvällen.


Lördag den 6 februari


Venus i konjunktion med Saturnus 5 graden Vattenmannen. Det säger att skönheten inom bör lyssna på sina förfäder för att inte fängslas i en viss fråga. Det är Uranus som nu aktiveras än mer med Saturnus kvadratur. Så fängelset kan vara ett tag och då är det bra att höra vad dina förfäder säger. Det är rätt stora dörrar som låses i munda, det talar om EU och dess förfall och hur WHO och FN kommer ta över den större kontrollen, en första tid innan alla vaknat. Från idag kommer vi se även dess förfall i nu snabb takt. Övrigt en bra dag.


Söndag den 7 februari


Det är en bra dag att släppa taget om gamla saker, då det liksom sker en automatisk utrensning här. Att släppa det vackra är just det som är svårt men nödvändigt för att vi ska förstå vad vi har för förhållande till saker och andra. Det som sker idag är lite plötsliga skeenden och handlingar mot de vackra begären vi har. Så här egot få sig en törn om man inte vet hur att hantera kraften rätt. Gå i ett varande och känn att du släpper taget så får energin sitt utlopp rätt, då får du en fantastisk dag.❤

Här hittar ni Leif på FB;   https://www.facebook.com/efirot

Astrologisidan;    http://astrologena.se/

 

❤Ha en fin vecka o var rädd om dig o varandra❤

                     Kram