7. feb, 2021

HOROSKOP m Tarotkort o Turnummer V-6

Här kommer Horoskopet för periioden 8 februari - 14 februari....

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):

Kan vara en vecka då du funderar på olika lösningar av hur du vill ha det i ditt liv, men har svårt för att komma till ett avgörande. Kanske känner du att du inte får den tid för dig själv som du vill ha och då lätt blir irriterad på småsaker till exempel. Försök att släppa alla negativa tankar om och kring dig själv, hitta ut ur din bubbla genom att se på de positiva sakerna som trots allt sker. Om du har möjlighet så sätt dig en stund och meditera och använd dig då av färgerna blått och violett i dina tankar för att få fram det bästa resultatet.
Turnummer:   4-10-15-19-23-28-29 

 


Oxen (20/4-20/5) :

Den här veckan kanske du behöver göra lite förändringar i de uppgifter eller planer du har tänkt. Kanske var det meningen att du skulle få hjälp eller varit flera om vissa saker, men det visar sig att du får göra allt själv. Men bara håll dig lugn, det kan visa sig vara precis den ögonöppnare som du behöver just nu för att stärka ditt självförtroende eller kunna se saker ur en annan synvinkel. Viktigt dock att du inte forcerar saker för att bli klar fort utan att du tar det hela lugnt och systematiskt. Du kommer kanske att göra stor skillnad!
Turnummer:   5-7-14-17-21-25-28

 

Tvillingarna (21/5-21/6):  

För dig som lever tillsammans med en partner kan den här veckan komma att kännas lite låst. En av er (eller båda)  tycker kanske att den behöver lite mer frihet och har svårt med relationen om ni tvingas att vara alltför mycket tillsammans. Kanske extra viktigt nu i dessa tider när många sitter mer eller mindre "instängda" att inte ställa krav på varandra utan försöka låta var och en få känna frihet i vardagen och ägna sig åt det som intresserar er mest. Men att även lyssna på varandra får inte glömmas bort och det utan fördömande eller påpekanden.
Turnummer:   1-4-7-27-29-31-32Kräftan (22/6-22/7):

Verkar bli en fin vecka det här. Kanske kan det bli ett tillskott i kassan eller någon fantastisk gåva från någon. Positiva vibbar kan få dig på ett strålande humör. Har du något som du ser fram emot eller något som du gärna skulle vilja göra, så ta fram den glädje som du skulle känna när eller om det blir verklighet. Det värsta som kan hända är ju att du varit glad i onödan! Kärleken borde få ett uppsving nu också så det är bara att tacka och ta emot. Se fram emot en positiv vecka.
Turnummer:   4-6-7-19-22-25-29
Lejonet (23/7-22/8):  

Förbered dig på stora möjligheter! Man kan säga att lycka kommer av att förbereda sig för att möta kommande möjligheter. Känn in att du förtjänar att vara lycklig. Det kan resultera i en ny kärlek eller återknytande till en tidigare relation.  Verkar bli en gynnsam period nu där det även finns möjligheter att öka på sina finanser.  Lyckligare tider blir mer troliga om du följer din inre röst. Så lita på dina egna inre känslor och var inte rädd för att gå din egen väg.
Turnummer:   8-11-17-20-26-30-33  Jungfrun (23/8-22/9):

Olösta konflikter kan ligga till grund för ditt humör och beteende den här veckan. Det kan vara så att du håller hårt på din egen övertygelse och vägrar att se något ur en annan synvinkel. Kan vara någon relationsförknippad konflikt  eller ha något med lag och ordning att göra. Det är nu dags att släppa alla tankar på det som håller dig låst och blicka framåt. När du väl stängt den dörren bakom dig kommer en ny att öppnas upp, där du får en ny start med ljus och glädje!.
Turnummer:   3-5-7-15-24-28-32
Vågen 23/9-22/10):

Den här veckan kan visa  på ett intresse för healing. Antingen att du utövar den mot dig själv eller till andra, eller tar emot healing från någon. Även kan det finnas ett intresse för alternativ medicin eller mat. Kanske skriver du själv om något sådant och även publicerar detta. Det kan också bli en del förändringar i din jobbsituation som bättre kommer att passa dig. De färger som svarar bäst emot tecknet nu är grönt och brunt. Använd dig gärna av dessa färger vid en meditation för att klara dina tankar.
Turnummer:   1-8-9-11-15-19-21  Skorpionen (23/10-21/11):

Nu kanske det dyker upp oväntade saker som tidigare varit dolda för dig. Det kanske kan kännas som att ridån går ner. Men bara att hämta andan och inse att allting från och med nu kommer att bli så mycket bättre. Relationer har nu stor chans att inledas eller fördjupa en redan pågående relation. Någon har kanske planer på en ny bostad, men tvekar för att det skulle innebära en del uppoffringar från det invanda. Ta dig då tid att lyssna till din inre röst och streta inte emot vad du hör därifrån.
Turnummer:   14-16-18-22-26-30-35
Skytten (22/11-21/12):

Känslomässig vecka kan det bli på många vis men framförallt något riktigt glädjande. Tecken finns på graviditet, kanske är det du eller någon nära anhörig som nu går i väntans tider! Kan också vara inledningen på en känslomässig relation som får ditt hjärta att sjunga. I vilket fall verkar det vara positiva saker på gång den här perioden. Så ta tillvara på dagarna framöver och ta fram den här glädjen vid tillfällen då du behöver fylla på dina positiva energier.
Turnummer:   5-7-8-21-25-28-35 

 

Stenbocken (22/12-19/1):

Något kanske gör dig lite konfunderad eller orolig den här perioden, men det är bara till att lyssna till dina egna känslor för de talar alltid om sanningen för dig. Var inte rädd för att konfrontera ett problem öppet och lita på dig själv. Du kanske känner dig lite trött och nedstämd några dagar, men försök att finna de små guldkornen i vardagen och fokusera på dem så återvänder din energi. Att vistas mycket ute i naturen är en garanterat bra hälsobooster i dessa tider, så ta varje chans du får till att vara ute.
Turnummer:   4-6-9-25-26-28-29

 

Vattumannen (20/1-18/2):  

En liten varning den här veckan för att bli alltför involverad i någon form av grupper, där du kanske tycker att det är lätt att bara följa med i flowet. Men det är egentligen inte du, du behöver kontrollera fakta bakom det som sägs eller görs för att känna dig säker på att det du gör är rätt. En bra period nu att uttrycka dig kreativt som till exempel - måla -studera- skriva - handarbeta eller vad du nu än kan tänkas intressera dig för. Att hänge sig åt något konstruktivt kan få dina tankar att klarna och att se på omvärlden på ett helt nytt sätt.
Turnummer:   2-4-11-21-26-28-32  Fiskarna (19/2-20/3):

En vecka då du kanske engagerar dig i något som har med en man att göra. Kan vara någon i nära relation men kan också vara någon sorts myndighetsperson. Allt kommer att lösa sig på bästa sätt om du själv bara tar fram så mycket positiv inställning du kan. På samma sätt kan dina drömmar om framtiden besannas då misstro eller negativa tankar stoppar upp flödet. Visst kan det bli lite motgångar på vägen, men de är till för att du ska lära dig och sedan gå vidare på rätt väg.
Turnummer:   1-5-7-11-16-26-35  

❤Ha en fridfull vecka o var rädd om dig❤

                Kram