10. feb, 2021

Enhörningskort Onsdag 10 februari

Här kommer veckans Enhörningskort med ett budskap till dig❤

 

❤❤❤❤❤❤

Enhörningar påminner oss om vilket som är vårt sanna jag. Medan Änglar jobbar genom vårt hjärta så arbetar Enhörningar med vår själ. Deras horn kan liknas vid en trollstav som strålar ut gudomlig energi. Vart de än riktar sitt ljus startar det upp healing. Detta är inte bara fysisk och emotionell healing utan också healing av själen. De söker upp och healar de djupast liggande såren i själen som kanske plågat dig i många livstider. Om du är redo så kan Enhörningen hjälpa dig att rensa all karma vare sig det är personligt, familje- eller landsrelaterat. Du måste kalla på dem för att få hjälp.
En av de största gåvorna du kan få i det här livet är att ansluta dig till din magnifika Enhörning. De uttrycker och talar alltid om gudomlig kärlek.

❤❤❤❤❤❤

 

FRIHET"Låt Enhörningarna frigöra dig"Det är bara dina egna tankar och känslor kan fängsla dig, så du är uppmanad att vakta på dem idag.


Be sedan din Enhörning att vidröra ditt tredje öga med sitt horn för att hjälpa dig släppa allt det som håller dig fången inom dig själv.


Affirmation;  "Min Enhörning frigör mig från  tankar och känslor som håller mig fången."❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤
            Kram