13. feb, 2021

Helgens ORAKELKORT ...

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap till dig;

 

❤❤❤❤❤❤

 

ÄNGEL PÅ JORDENDu är en ljusarbetare som har kommit till jorden för att undervisa om kärlek

  Det här kortet kommer till dig som ett svar på din fråga om vad syftet är med ditt liv. Svaret är: Att undervisa om kärlek.

Du utför denna uppgift när du är centrerad och kärleksfull, eftersom du då är en förebild för gudomlig frid. Du behöver inte säga något, skriva någon bok eller jobba som healer för att påverka andra. Du behöver bara vara kärleksfull och medkännande i samspelet med andra. De fridsamma undervisar om frid, uttrycket för gudomlig kärlek på jorden.

   Du fick också se det här kortet som hjälp för att hantera utanförskap, känslan att vara annorlunda, att inte höra till. Som ängel på jorden kan detta vara en av dina första inkarnationer som människa.

Var inte orolig, för du är aldrig ensam på riktigt. Änglarna finns alltid med dig. De vägleder dig, älskar dig och accepterar dig villkorslöst som du är. Det finns också andra jordänglar som lever bland oss, som har en bakgrund och erfarenhet som liknar din. Be dina skyddsänglar att de sammanför dig med likasinnade vänner, så gör dem det.

*Nyckeln till att undervisa i kärlek är att först kunna känna kärlek till sig själv och sitt liv. Gör en lista på allt du tycker om hos dig själv, ta med varje egenskap du kan komma på, stor som liten som du upplever som positiv hos dig själv. Stryk sedan över orden "tycker om" som du har i din rubrik och ersätt det med ordet "älskar" . Läs sen igenom din lista ofta och lägg till mer som du kommer på. Detta blir då en självaccepterande process och kommer hjälpa dig att lära andra att älska sig själva*❤Ha en riktigt upplyftande helg❤

              Kram