14. feb, 2021

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-7

Här kommer Horoskopet för perioden 15 februari - 21 februari.❤

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
En period där familj och vänner får stor betydelse i ditt liv. Det finns stora möjligheter för dig framöver men du måste nog släppa på dina rutiner, öppna ögonen och se dig om för att upptäcka dessa. Korten tyder på att ett ekonomiskt uppsving är på gång kanske i form av löneförhöjning, bonus eller ett arv. Turen kan finnas med dig den här perioden.
Jobb:   Någon på jobbet kanske inte är fullt ärlig så se upp så du inte blir sviken.  
Kärlek:   Du kanske känner dig hotad och är rädd för att du kan förlora människan som du delar livet med. Tala ut med din partner för allt är kanske inte som det verkar.
Ekonomi:   Dina ekonomiska mål kanske nu blir uppfyllda, och då är tiden inne för lite firande, släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer:   1-8-13-21-27-32-35  Oxen (20/4-20/5) :
Det kan hända att du nu får en chans till ett äventyr. Ett nytt tillfälle att göra något spännande finns, men det finns en del irritation i det hela. Du väntar spänt för att se vilken kurs ditt liv nu tar. Det kan bli en helt ny början av något slag. Det kan också vara så att du får någon sorts meddelande som är en riktig ögonöppnare och du kommer själv på hur du ska kunna gå vidare med något som intresserar dig mycket.
Jobb:   Om du befinner dig i ett jobb, kan du nu komma att unna dig något väldigt vackert. Men tänk på att du kanske måste dra in på något annat för att pengarna ska räcka till nästa lön.
Kärlek:   Just nu känner du kanske att du inte har tid för kärlek, så mycket annat som upptar din tid.
Ekonomi:   Du behöver nog se över dina inkomster och utgifter och liksom tänka ut nya lösningar.
Turnummer:   2-4-17-28-32-33-35Tvillingarna (21/5-21/6):  
Nu verkar det som du kommit över de största hindren i ett projekt eller i någon situation och känner att du kommit många steg vidare. Dock kan  ännu en tid av väntan äga rum, men du  har kommit ganska nära ditt mål. Just nu kan du vidga dina vyer och se hur du kan expandera framöver. Det kan även innebära att du nu planerar resor för att söka nya erfarenheter och infallsvinklar i det du sysslar med.
Jobb:   Är du arbetslös och nu söker jobb finns det chans till att du kan få det.
Kärlek:   Du kanske träffar på en man som kan vara väldigt svår att ha att göra med. Ge dig inte in i en relation med denna person utan att tänka efter noga.
Ekonomi:   Dina ekonomiska mål kan nu komma att uppfyllas.  
Turnummer:   1-15-16-17-19-33-34Kräftan (22/6-22/7):
Möjligtvis befinner du dig nu i en period i livet då man har alltför stort ansvar och att man knappt klarar av allt som skall göras. Det kan vara en svårhanterlig situation, eller du är stressad på grund av fysiskt arbete, och har känslan av att ha tappat målinriktningen. Detta är förhoppningsvis slutet på en cykel och du kommer att ändra inriktning framöver. Det finns tecken på att turen kan dyka upp när som helst.
Jobb:   Kanske är du nu helt uppslukad av ditt arbete och inte har tid för annat i ditt liv. Framgångarna är små, men stabila och långsiktiga. Du bör i alla fall tänka på att göra annat då och då. Det finns en risk för isolering.
Kärlek:   Du behöver kärlek i ditt liv just nu och du fantiserar ganska mycket om kärlek. Men det är också det hela.
Ekonomi:   Anser du att din ekonomi är helt körd i botten så är det dags att ta hjälp från en profesionell rådgivare.
Turnummer:   3-10-11-14-19-29-34   Lejonet (23/7-22/8):  
Kanske en lite mer känslosam vecka. Kan vara så att minnen från förr dyker upp i dina tankar och försätter dig i ett emotionellt tillstånd av glada stunder från tider som nu är förbi och det är risk för att du försjunker i dagdrömmeri. Det kan också innebära att någon som betytt mycket för dig tidigare, en vän, en gammal kärlek osv. helt oväntat hör av sig genom telefon eller ett meddelande.
Jobb:   Din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek:   Det verkar som du och din partner har ett harmoniskt förhållande nu.
Ekonomi:   Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer:   2-3-7-8-19-28-32  Jungfrun (23/8-22/9):
Det kan hända att det nu dyker upp en utmaning av något slag som du absolut inte har förväntat dig. Men ta det hela med ro och gör inte för stort väsen av detta. Du kommer att klara av det på ett bra sätt. Det kan också vara så att du får goda nyheter och du känner dig verkligen nöjd över vad du får veta och det verkar som du har uppnått ett mål i ditt liv. Du kan verkligen känna dig stolt över resultatet.
Jobb:   Du kanske tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet
Kärlek:   Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi:   En vänligt inställd kvinna, kan komma att ge dig råd eller hjälp angående din ekonomi.
Turnummer:   15-17-21-29-30-31-35Vågen 23/9-22/10):
Kanske infinner sig nu en känsla av att ha blivit föremål för andras felaktiga uppfattningar. Oftast kan man inte göra någonting åt detta. Det enda man kan göra är att släppa taget för närvarande och att acceptera sin situation. Snart kommer en perspektivförändring att äga rum. Kan också vara en känsla av att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet. Men allt kommer att vända till det bättre.
Jobb:   På jobbet kan en person från ditt förflutna att dyka upp.
Kärlek:   En sann manlig vän finns, eller dyker upp, i ditt liv.
Ekonomi:   En spännande förändring kan dyka upp. Det uppstår möjligheter som låter dig göra nytta av hela din potential.
Turnummer:   4-6-12-14-19-21-27  Skorpionen (23/10-21/11):
Kan vara så att något inträffat som gör att du nu ångrar dina tidigare handlingar. Men kan även innebära att du inte är nöjd  över den nuvarande situationen och enbart ser det negativa i allting. Det kan vara ytterst frustrerande att gå och bära på sådana känslor eller tankar. Hitta en lugn plats där du känner dig lugn och harmonisk och känn in alla känslor och ta beslutet att det som varit nu tillhör det förgångna och ta bort det från ditt liv.
Jobb:   Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig. Ingenting kommer lätt till dig nu.
Kärlek:   I kärlek betyder korten att inget speciellt händer.
Ekonomi:   Du gör kanske inte stora vinster men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske ändra dina prioriteringar så du kan spara en del.
Turnummer:   5-11-17-23-26-29-32  Skytten (22/11-21/12):
Nu är det nog på sin plats att visa uppskattning för kvinnorna i ditt liv. De som du kan lita på och som utgör goda vänner - de ställer alltid upp för dig och de ser till att du får det som du  behöver. Det kan gälla en modersgestalt, din fru, sambo, bästa vännen mm. Så glöm inte att ge tillbaka till dessa älskvärda kvinnor genom att uppmärksamma dem med en liten present, ett vackert kort eller meddelande.
Jobb:   Det kan vara möjligt att du får ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek:   Personen som du möjligtvis möter och som du utvecklar ett intresse för, kan ha en magnetisk personlighet. Risk för manipulation finns.
Ekonomi:   Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig men du kanske får räkna med resor för ekonomins skull.
Turnummer:   3-8-11-12-25-29-34 

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Nu kanske du ska vara förberedd på ett oväntat besök från någon du beundrar. Du kanske  är en känslig person och kan lätt bli sårad och ser inte alltid det som finns framför näsan. Kom ihåg, en drömmare som kan balansera mellan drömmar och verklighet, åstadkommer mest. Du kan vara med om en trevlig utflykt tillsammans med någon du bryr dig väldigt mycket om. Sök balans i tillvaron.
Jobb:   Har du haft en tid av besvikelse på jobbet, kommer det nu en ljusning.
Kärlek:   Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet.
Ekonomi:   Du löser bäst din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer:   6-9-11-16-17-24-27 

 

Vattumannen (20/1-18/2):  
Det kan vara så att det dyker upp lite motstånd, problem med hälsan eller en pinsam situation. Försök lösa en sak i taget, men ignorera andras försök att gå emot dig.  Du har en enorm inre styrka som gör att du kan klara av vilken utmaning som helst. Har du ett annat alternativ som ger dig mera frid och balans i livet kan det kanske vara värt att ta den andra vägen. Om du kämpar för att bli din egen så är din position bättre än deras.
Jobb:   På jobbet kan det vara du som försöker vägleda andra.
Kärlek:   Kanske uppstår lite problem i kärlekslivet. Men inte värre än det kan lösas genom att uppriktigt tala ut med varandra.
Ekonomi:   Det finns många sätt att tjäna pengar på och just nu kanske du får lite framgång.
Turnummer:   1-5-7-24-25-26-32   Fiskarna (19/2-20/3):
Den här veckan bör du lita på din intuition hellre än på intellektet. Tänk igenom dina valmöjligheter, kanske behöver du skaffa dig lite mer kunskap för att kunna fatta rätt beslut i en fråga eller situation. Allt är kanske inte så som det ser ut att vara så "att läsa mellan raderna" är viktigt just nu. Tackla eventuella svårigheter med entusiasm, möjligheten är att vinna erfarenhet. Vill du bli en vinnare får du inte dra dig tillbaka.
Jobb:   På jobbet kanske du upplever motstånd men du inser att det är dags att göra det du skall göra, även om andra inte tycker om det.
Kärlek:   Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv. Koppla av och ta hand om dig själv på bästa sätt.
Ekonomi:   Det finns kanske ett behov av att granska sina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer:   1-3-5-6-20-21-35  

❤Ha en fin vecka o var rädd om dig, du är unik❤

                       Kram