20. feb, 2021

Helgens "ORAKELKORT" ...

Helgens orakelkort blev den här gången ett kort ifrån mina Astrologikort. Främst beroende på att just idag, 20 februari, "vänder" planeten Merkurius ifrån sin retrograda position och kan därför komma att påverka oss lite mer....

 

❤❤❤❤❤❤

 

MERKURIUS

 

"Om du vill tala om sanningen till människor så få dem att skratta."

 

Detta är planeten bakom intelligens och samtal, men även med bus och upptåg, det är den planet som är närmast solen och även den som går snabbast genom zodiaken.


 Kortet föreslår att du nu lägger lite mer tanke bakom orden som du uttalar. Eftersom det nu är extra viktigt att du uttrycker dig på rätt sätt, både i skrift och tal annars kan dina ord vändas emot dig på ett otrevligt sätt.  Perioden kan även innebära att du behöver prata dig ur en situation eller tvärt om, så därför använd dina ord väl nu.


Inflytandet från Merkurius kan även påverka din sinnesstämning till det mer positiva och skojfriska. Det kan innebära att du nu får en helg full av lek och upptåg. Men även kortare resor kan bli verklighet nu.


Så förvänta dig snabba omväxlingar i vardagen och öppna upp ditt sinne för att ta emot den här energin från planeten.❤Ha en positiv helg❤
         Kram