28. feb, 2021

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-9

Här kommer Horoskopet för perioden 1 mars - 7 mars

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Just nu är det inte läge för att ta några impulsiva beslut. Du kommer att uppleva bättre resultat genom att omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångssätt. Bättre att stanna upp ett tag och inte tänka för mycket på en speciell situation. Att skingra tankarna kan få dig att senare se din situation ur ett helt nytt perspektiv och få dig att fatta rätt beslut för att uppnå framgång.
Jobb:   Om du funderat över att starta ett nytt projekt, har det kanske inte blivit så som du ville ha det. Du lägger allt åt sidan och söker nya idéer. Kanske vill du byta jobb.
Kärlek:   Du kan få en känsla av att inte veta var du har din partner någonstans om du  befinner dig i en relation.  Eller kan du ha alltför stora och overkliga illusioner om kärlek.
Ekonomi:   Det kan uppstå en häftig diskussion med någon kring pengar. Var uppriktig och håll noga reda på eventuella kvitton.
Turnummer:   2-7-16-25-32-33-35    Oxen (20/4-20/5) :
Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt arbets- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra.  Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Ge noga akt på eventuella stressrelaterade hälsoproblem.
Jobb:   På jobbet är kanske inte allt som det verkar vara. Se upp för manipulation och lögner.
Kärlek:   Finns alla möjligheter till en starkare och mer kärleksfull relation till din partner.
Ekonomi:   Du löser din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer:   3-4-6-7-20-22-33   

 

Tvillingarna (21/5-21/6):  
Du har underskattat dig själv och dina talanger. Tro på att du kan göra och fullborda allt du vill. Du kommer att på ett naturligt sätt attrahera andra människor som kan hjälpa dig. Hävda ditt oberoende och din kreativitet och lyssna till din egen inre intuition och drivkraft. Lyssna gärna på andras råd men om de inte följer ditt eget hjärtas röst så låt det bara passera förbi.
Jobb:   Mycket händer i snabb takt. Du får viktiga telefonsamtal eller meddelanden.
Kärlek:   Kanske kan bli lite dispyter med partnern. Men om du håller dig lugn och saklig så ebbar det hela ut och frid och harmoni kommer åter.
Ekonomi:   Det kan hända att någon inte säger hela sanningen om ekonomin. Så var observant på utgifter och inkomster.
Turnummer:   5-7-8-10-33-34-35  

 

Kräftan (22/6-22/7):
Kan det vara så att du just nu fokuserar allt för mycket på materiella saker i livet. Givetvis har du som alla andra materiella behov. Men risken finns att mängden ägodelar kommer ur balans. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Vad du verkligen längtar efter är inre frid och harmoni i livet. Sök gärna efter kurser som intresserar dig.
Jobb:   Det finns risk för att du är helt uppslukad av ditt arbete och att du inte har tid för annat i ditt liv.  Att pausa och göra något helt annat borde nu prioriteras.
Kärlek:   Relationer verkar nu vara lugna och harmoniska. Singelpersoner har nu möjlighet att träffa någon spännande person.
Ekonomi:   Är du inte helt klar över din ekonomiska situation bör du inte ta några avgörande beslut nu. Ta hjälp med att granska ekonomin.
Turnummer:   6-7-15-17-18-27-33Lejonet (23/7-22/8):  
Det kan bli en period då du styrs mycket av dina känslor. Du har starka band till familj och vänner men du söker nog också något annat. Ett utbyte med likasinnade i någon grupp där du kan hitta den kommunikation som du behöver. Du har nu möjlighet att skaffa dig nya vänner som motsvarar dina egna tankar och funderingar. Det kan också bli tal om inbjudningar till fester eller andra sociala tillställningar.
Jobb:   Du kommer kanske att behöva göra vissa kompromisser och/eller  ge upp vissa saker för att allt skall kännas bra.
Kärlek:   Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi:   Din ekonomi kommer att lösa sig på ett positivt sätt - vänta dig hjälp eller råd från en mogen man.
Turnummer:   2-8-10-11-12-14-27   

   

Jungfrun (23/8-22/9):
Har du hamnat i en besvärlig situation? Det finns massor av möjligheter att frigöra dig från den här situationen på ett hälsosamt och harmoniskt sätt. Först måste du dock känna dig mer trygg i dina kunskaper. Tro på dig själv och tänk positiva tankar just nu. Nyckeln till frihet och framgång nu är att se sanningen i situationen och sedan agera med tillit.
Jobb:   På jobbet har du  tillfälle att träffa nya människor och stifta nya bekantskaper.
Kärlek:   Det kan hända att du träffar en man med pengar. Han är något äldre men mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi:   Dina eventuella ekomoniska problem kan lösas, men du måste agera nu.
Turnummer:   2-4-13-17-18-25-35    Vågen 23/9-22/10):
En situation kan uppstå där du aktivt måste skydda det du har skapat eller förtjänat. Ha mod och tro på din förmåga och rätt att försvara frukten av ditt arbete. Stärk ditt beslut och ge inte upp. Du har visdomen och uthålligheten för att få den här situationen till ett angenämt avslut. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra.
Jobb:   Det kan vara så att en konflikt på jobbet kommer att lösas med ovanliga medel. Du kan komma att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek:   I relationen kanske du inser något som gör att du vaknar upp.
Ekonomi:   Kanske blir du utnyttjad eller lurad på något sätt, så var försiktig i ekonomiska frågor.
Turnummer:   4-6-8-11-18-20-33 

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Det finns nu alla möjligheter att lyckas med något som du planerat för ett tag. Det kan vara allt från att starta företag, projekt, gå en kurs eller något kreativt skapande. Du har nu tillgång till all kunskap du behöver för att komma igång. Det kan fordras en hel del arbete men det kommer att ge dig belöningar framöver. Att ta ett steg i taget och inte ha alltför bråttom måste till, även att ta emot råd och bolla idéer med andra.
Jobb:   Har du ett arbete finns nu möjlighet att klättra uppåt på karriärstegen. För den som vill starta eget är tiden gynnsam.
Kärlek:   Kanske känner du dig beroende av personen som du älskar, men du känner samtidigt att du inte är bra nog. Se dig i spegeln och säg "Jag är bra, jag duger som jag är"
Ekonomi:   Problem med ekonomin? Gör upp en budget och se noga över vad du lägger dina pengar på. Inkomster och utgifter måste alltid hålla god balans.
Turnummer:   3-4-10-13-15-17-33  

 

Skytten (22/11-21/12):
Nya idéer kan nu form! Förvänta dig att få stor inspiration, möjligen från ett evenemang eller en situation som tidigare bekymrat dig. Nu ser du möjligheten att skapa något fantastiskt och du är full av iver. Du ser nu sanningen i en situation. Förvirring har försvunnit och tydlighet har tagit dess plats. Din nya förståelse ersätter tidigare missuppfattningar. Nu är du redo att gå framåt!
Jobb:   Om du jobbar, vänta dig en lugn period. Det finns kanske utrymme för att ta lite extra semester nu.
Kärlek:   Det kan hända att du behöver tygla ditt temperament för att inte små dispyter ska växa till något oöverkomligt.
Ekonomi:   Det ser ut som att du hanterar din ekonomi på ett bra sätt.
Turnummer:   7-12-21-25-27-30-35   

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Dina psykiska förmågor, särskilt din känsla att känna in (intuitiva känslor) kan sätta fart eller förstärkas nu. Det kan komma in en ny person i ditt liv som ger dig positiva känslor i form av glädje och lycka. Det kan vara en själsfrände som ger dig en verklig vänskap. Det finns också tecken på ... ett nytt hem. Det kan vara ett helt nytt boende eller att du gör större förändringar i ditt nuvarande hem.
Jobb:   Du trivs med och finner nöje i att alltid vara sysselsatt. Ditt arbete kan också innebära flera helt olika arbetsuppgifter.
Kärlek:   I kärlek får du lika mycket som du ger. Det kan också vara en ny romans på gång.
Ekonomi:   Du har kanske en plan på hur du skall tjäna dina pengar  som du inte vill berätta för andra.
Turnummer:   4-6-12-13-17-28-34  

 

Vattumannen (20/1-18/2):  
En situation har avslutats. Lyckligtvis följer alltid avslutningar av en ny början. Du kan känna sorg över det som har hänt, blandat med välkommen lättnad. Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Det kan vara dags att byta karriär. Bred ut ditt nät och se vilka fantastiska möjligheter du kan fånga!
Jobb:   Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek:   Är det problem i relationen, får du inte ta på dig ansvaret och tro att allt är ditt fel. Finn modet att tala ut om dina känslor på ett ärligt sätt och ta ett beslut efter noggrant övervägande.
Ekonomi:   Just nu kanske du inte orkar med ekonomin men låt dig inte inledas till inköp som du senare kommer att ångra.
Turnummer:   3-8-12-20-27-28-33  

   

Fiskarna (19/2-20/3):
Det här är tiden då du ska hitta din egen väg. Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga när du förflyttar dig framåt och de kommer att bli belönade. Tillåt heller inte någon att hindra dig i dina framsteg. Gemensamma ansträngningar kan hjälpa dig att nå dina mål. Förhandlingar går smidigt nu. Gott hopp för framtiden och fantastiska möjligheter kommer i din väg.
Jobb:   Du tar dig an nya projekt snabbt och lämnar dem åt sidan för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Stanna upp och försök göra klar en sak innan du börjar med nästa.
Kärlek:   Om du befinner dig i en relation kan du troligen vänta dig passion och resor med din partner.
Ekonomi:   Bäst att granska papper och räkningar, så du inte har förbisett något!
Turnummer:   3-5-9-11-16-24-28  

 

❤Ha en fin vecka och var rädd om dig❤

            Kram