3. mar, 2021

Enhörningskort Onsdag 3 mars

Här kommer ett litet budskap till dig från Enhörningarna ❤

 

Enhörningar påminner oss om vilket som är vårt sanna jag. Medan Änglar jobbar genom vårt hjärta så arbetar Enhörningar med vår själ. Deras horn kan liknas vid en trollstav som strålar ut gudomlig energi. Vart de än riktar sitt ljus startar det upp healing. Detta är inte bara fysisk och emotionell healing utan också healing av själen. De söker upp och healar de djupast liggande såren i själen som kanske plågat dig i många livstider. Om du är redo så kan Enhörningen hjälpa dig att rensa all karma vare sig det är personligt, familje- eller landsrelaterat. Du måste kalla på dem för att få hjälp.
En av de största gåvorna du kan få i det här livet är att ansluta dig till din magnifika Enhörning. De uttrycker och talar alltid om gudomlig kärlek.

❤❤❤❤❤❤MYSTIK

"Utforska det okända och det oväntade väntar på dig."Vi lever i en värld full av under och mysterium, för mycket är gömt för oss som vi inte kan förstå.


Enhörningarna ber dig om att se "under ytan"  och du kommer att bli angenämt överraskad av vad du hittar där.Affirmation:    "Jag förväntar mig det oväntade."

 

❤Ha en spännande och upplyftande period❤

                  Kram