6. mar, 2021

Helgens ORAKELKORT ...

Här kommer helgens Orakelkort från Änglarna med ett budskap till dig

 

❤❤❤❤❤❤

 

KÄNSLIGHET"Hedra och respektera din djupa känslighet för den är en gåva till oss alla."


Har du blivit retad för eller känt dig illa till mods över det faktum att du är extremt känslig? I så fall är det här kortet änglarnas försäkran om att den gåva som din känslighet utgör har positiva kvaliteter. Till exempel kan du veta om en ny bekantskap går att lita på eller inte. Änglarna jobbar med dig för att du ska lita på den här känslan och inte racka ner på dig själv för att du kanske inte har lyssnat på din intuition förut.


Det är naturligt för dig att undvika konflikter och hårda energier eftersom du är fredlig till din natur. Be dina änglar att leda dig till andra fredsälskande människor och hålla alla andra borta från dig. Hedra din känslighet genom att omge dig med media, hemliv, jobbsituationer och relationer som är lugna och behagliga.


Levande växter är ett av änglarnas favoritredskap för att rensa bort fysiska och känslomässiga gifter. Tag idag en krukväxt och ställ den precis invid sängen så att dess energi under natten kan rena och omvandla din rädsloenergi till kärlek på samma sätt som den tar upp koldioxid och släpper ut syre. Du kommer att sova gott och vakna pigg.

Ta god hand om växten! (kalla på älvorna för att få hjälp med detta).

 

❤Ha en underbar helg full av kärlek❤

                Kram