17. mar, 2021

DRAKENS kort Onsdag 17 mars

Här kommer ett fantastiskt kort från mina senaste Drakar. Hoppas ni också tycker om dem❤

 

--"Det du upplever i ditt liv nu är en övergångsperiod"--Den här Draken, BALANS, skildrar aspekter av oss som helhet;  våra ljusa och mörka sidor.
Som människor visar vi upp för världen våra många olika sidor för vi är mångfasetterade och kan förändras från situation till situation. Dessa aspekter kan inkludera vår medkänsla, frustration, kärlek, irritation, glädje och så vidare.
Det här kortet vill påminna dig om att allting är Perfekt, även om situationen du befinner dig i gör dig villrådig.


Draken Balans säger:  "Rädsla och frustration fyller bara en funktion och det är att göra dig oharmonisk.  Livet på Jorden handlar bara om att uppnå en personlig jämnvikt (balans), och se saker för vad de egentligen är, balansera dina dagliga aktiviteter och kräv att få tid till skratt och lek. Du löper annars stor risk att bli för allvarlig och fastna i det drama som omgärdar dig i ditt liv nu om du inte ger dig tillfälle till lek och skratt.
Du kan kalla på Draken Balans energi och visdom för att guida dig till att bli mer balanserad i hur du ser och känner omkring din situation.  Du kan inte ha mörker utan ljus, solen utan månen.  Behöver du lära dig att säga nej - eller att se på dina egna begränsningar? Kanske måste du säga ja till saker, som ändå gör dig lite rädd, så kommer det att hjälpa dig i din andliga tillväxt.
Kom ihåg att det du upplever i ditt liv nu är övergående, det kommer inte att vara för evigt.  Det är så livet är. en fas, en läxa och det kommer också att passera."

Draken Balans kommer att guida dig till att förstå, att veta i ditt hjärta vad du ska göra eller om du inte behöver göra någonting alls. Ibland är allt som behövs tålamod.❤Ha en underbar vecka med lek och skratt❤
                 Kram